Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 236 806
  • 816
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.Интересна тема.
Искам да споделя и аз с какво чистя-мазнини и саждите на прозореца на камината с Полиген.
Много е ефикасен,но се работи с ръкавици.
Интерено ми е ламината с какво почиствате, за да не остават следи.

Здрасти!
Ламината - с препарат за ламинат, разбира се. На пазара има поне на 5-6 производителя Grinning

# 211
писа, Емсал, Пронто, Меглио за дърво и пр. Има наистина разнообразие за почистване на ламинат. Забелязала съм, че някои големи фирми, занимаващи се с продажба на ламинат, предлагат и препарати за поддържането му.

# 212
Даже могат да се разделят тези за дърво/естествен паркет/ от тези за ламинат. Емсал, например имат и от двата вида. А тези, които са само за дърво не са съвсем за ламинат/Пронто и Меглио/. Има други-само за ламинат. Като знам колко ламинат се сложи последните 10 години, задължително трябва да си има в къщи една опаковка препарат за ламинат Simple Smile

# 213
  • Варна
Изключително съм доволна от препарата за пластмаса на Домал. С него чистя, пвц дограмата, пластмасовите части на телевизори, климатици, телефони, рутери... А дори и мебелите - все пак не са ми от масив Simple Smile.
Гласувам с 2 ръце ЗА! Препаратът е супер, почиства идеално пластмасова дограма, бяла техника Peace.

и малко по ясна картинка тук

# 214
В момента изпробвам Перилис ... доволна съм от препарата за фаянс. Оказа се че била Варненска фирма. Приятно съм изненадана

# 215
  • Пловдив
перилис имат страхотен препарат за чистене на петна - нищо общо с вениш, много по-качествен.

# 216
Я и аз да се запиша и за да не съм капо ще кажа, че съм доволна от Меглио, Циф лилавия и Роли (или другото гранулирано) а за тоалетна съм доволна от Бреф дуо актив, ако събирате мнение Mr. Green

# 217
  • Пловдив
Аз съм доволна от една домакинска паста - Унидом. Почистих си батериите на мивките от варовика. Стана идеално. За пода сме на Медикс. А готварската печак си я почиствам с Lex или Meglio.
Препоръчайте ми препарат за почистване на ваната. Има доста варовик, натрупван с години  Rolling Eyes.
Ще следя темата с интерес!  Simple Smile

# 218
И аз с едно питане.
Прозорците - знам, че темата сигурно е дискутирана, но... аз не мога да намеря препарат, който да почиства добре. Проблемът е, че от едната страна прозорците гледат към шумна улица, а от другата - имаме строеж от няколко години. По прозорците се наслагва не само прах, но и нещо, което стои мазно, не знам как точно да го опиша. Каквото и да пробвам, дори след като съм ги мила цял ден, стъклото стои някак на ивици.
Много, много ще съм благодарна за съвет.
Вече мия всяка седмица, но ефект никакъв.

# 219
Аз съм доволна от една домакинска паста - Унидом. Почистих си батериите на мивките от варовика. Стана идеално. За пода сме на Медикс. А готварската печак си я почиствам с Lex или Meglio.
Препоръчайте ми препарат за почистване на ваната. Има доста варовик, натрупван с години  Rolling Eyes.
Ще следя темата с интерес!  Simple Smile

За варовик ти препоръчвам Полирапид Peace

# 220
  • There I was on a July morning
И аз с едно питане.
Прозорците - знам, че темата сигурно е дискутирана, но... аз не мога да намеря препарат, който да почиства добре. Проблемът е, че от едната страна прозорците гледат към шумна улица, а от другата - имаме строеж от няколко години. По прозорците се наслагва не само прах, но и нещо, което стои мазно, не знам как точно да го опиша. Каквото и да пробвам, дори след като съм ги мила цял ден, стъклото стои някак на ивици.

От препаратите за почистване на стъкла съм доволна от Форте и М-р Мускул.
За мазните налепи  по прозорците нямам опит, но предполагам, че може да се чистят с обезмаслител - примерно Меглио.

# 221
  • BG
И аз с едно питане.
Аз ги почиствам с ябълков оцет и вода в съотношение 1:1. Мирише ми доста неприятно, но резултатите са по-добри в сравнение с най-скъпите препарати, които съм ползвала.

# 222
Аз пък имам проблем с душ- кабината, на места са се образували едни черни точки, изглеждат направо под силикона по ръба. Нямат излизане тези чудовища. Силикона беше специален, знам със сигурност, защото търсихме точно определен, ...нищо. Имате ли такива? Изобщо с какво поддържате душ- кабините си?

# 223
  • Бургас
raja_nikol , и аз със същия проблем! Появиха ни се такива черни точки на едно единствено място-където е линейния сифон и няма и няма махане!  #Cussing out

# 224
Лошо, мила! Ще чакаме, може да има някой, който вече се е справил, но  аз си мисля честно казано, че няма оправия. Това за мен си е чист мухъл, образувал се под силикона. Как да излезе оттам?

Общи условия

Активация на акаунт