Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 236 821
  • 816
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм с душ-кабина и черно по силикона. Ами мъчих се с четката за зъби и с какви ли не препарати търках, ами не излиза. Накрая с една ножка махнах силикона и накарах милото да сложи нов. Той като видя каква съм я свършила и направо полудя, ама може ли да ми откаже. hahaha

# 226
Doro, това е много кардинално решение, ние сме с тази душ- кабина от 1 година /преди нея имахме друга, която пък правеше проблеми заради поддушовото/, та ако ще правя такива ремонти всяка година, лошо ми става да си го помисля. Ако някой е открил по- "нежен" начин, нека се похвали веднага, щото ако аз махна силикона в къщи, просто ще си остана без такъв  Mr. Green, мъжа ми въобще не му лепне такава работа горкия и така ще си остане

# 227
  • Бургас
Лошо, мила! Ще чакаме, може да има някой, който вече се е справил, но  аз си мисля честно казано, че няма оправия. Това за мен си е чист мухъл, образувал се под силикона. Как да излезе оттам?
купих днес от Пикадили някакъв немски препарат. Довечера ще пробвам и ще докладвам има ли ефект!  Peace

# 228
Стискам палци и на краката да знаеш Peace

# 229
Да, наистина сподели! На Пикадили често ходя та да си го взема.
Вашата щом е на 1 година, може би е прясно и ще се изчисти по-лесно. При нас за съжаление не стана и от точици станаха черти под силикона, които нямаше как да отстраня и с времето се трупаха.... ooooh!

# 230
  • Русе
И аз имам същия проблем със силикона,а не мога да използвам какво да е ,защото отдолу е мраморен праг,а много малко препарати не разрушават естествения камък.
LaDiDa и аз ще чакам да споделиш! Peace

# 231
Научих, че Доместос бил токсичен!  #Crazy
Да сте чували и вие подобно нещо?

Открих пък Тризон, който е също на основата на хлор, но не бил токсичен и е доста по-евтин, а е силен и определено чисти отлично, дезинфекцира и т.н.

# 232
Ужасен съм!
Открила си отрова и то доста по-евтинаSad

# 233
  • Русе
Ей,Дедо,добре че се включи!Аз този Тризон не съм го чувала,но по принцип не харесвам препарати на хлорна основа.Съгласна съм,че чистят добре,но мен лично ме задушават! Confused

# 234
  • Пловдив
Ужасен съм!
Открила си отрова и то доста по-евтина:(
Просто си ме изпреварил с коментара. Хлора са го използвали за убиване на хора, защо и ние трябва да се тровим в домовете си с него?  #Crazy

# 235
тези черни образования са си чист мухъл, при мен се появяват под силикона с който е подмазана тоалетната чиния(между чинията и плочките на пода).премахвам го като обливам мястото доволно с доместос вечерта като си легнат всички и сутринта измивам хубаво с гореща вода.не остава и следа от черните гадинки.

# 236
zllate, златна да си. А силикона оставава ли си или си отива с черното newsm78?

# 237
А с какви препарати почистват професионалните агенции за почистване? Някой има ли инфо? След тях наистина свети...

# 238
Да, с професионални препарати. Обикновено са в туби от 10 литра и са доста концентрирани. Приложението им също различно. И Цената

# 239
Тия дни ще идват да нимонтират кухнята и сме си купили от тия керамичните плотове и фурна за вграждане....но и идея си нямам с какво се мие тоя керамичен плот. Моля кажете ми вие с какво миете като препарат и като парцелче нещо меко нали... а ако капе по плота и засъхне търка ли се той...благодаря ви...
продават специални препарати за стъклокерамичен плот- аз ползвам на Сано-капваш няколко капки и с обикновена гъба, но с меката част разтъркваш, ако има загорели петна ги изтъркваш със специална шпатула за такъв плот и после подсушавам с обикновена гедурия(където се забърсва масата).Плота се чисти след всяко готвене

Общи условия

Активация на акаунт