Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 237 064
  • 816
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,мацки! Hug
Вече ми сложиха новата кухня,много и се радвам,но ви моля за помощ! Praynig
Вратичките са МДФ червени,но лакирани и гланцирани и въпросът ми е с какъв препарат или изобщо как да ги почиствам-понеже се страхувам да не остават матови участъци и черти.И ако случайно се получат такива,как се отстраняват?
Ако сте говорили за това някъде в темата ,извинете ме много(нямам възможност да прочета всичко,наистина)!
Ако някой има такава кухня,моля,да ме светне!  bouquet
Моите не са лакирани , но ги чистя с препарат за стъкла и микрофибърна кърпа-пробвай, може да стане

# 241
Момичета, споделете с какво почиствате екраните на LCD телевизор?
Цитат на: eli6
link=topic=288941.msg11760215#msg11760215 date=1246620692
екопромакс имат препарати на същата основа ,даже и по-добри според мен. Ако някой се интересува  мога да го свържа с представител на фирмата.
Аз се интересувам от тези препарати, но ако може да ми пуснеш на лични някакви цени все пак да се ориентирам

аз също
продават специални кърпички-те са двойни-една мокра и една суха-10бр-около 10лв струват. Те ги водят  за монитори , но ние и LCD-то си чистим с тях-има ги в магазините за техника

# 242
zllate, златна да си. А силикона оставава ли си или си отива с черното newsm78?
Joy Joy Joyмоя си е още там,само черните гадинки изчезват.ти опита ли

# 243
Момичета, с този обезмаслител Меглио може ли да се почистят капки мазнина върху прозорци? Или дайте друг съвет Hug

# 244
Mоже, не се притеснявай. Ще ги изчисти, както и всеки друг обезмаслител.

# 245
Може, действай Peace.

# 246
  • София
    Може да е коментирано, но в страниците, които прочетох назад не намерих отговор на моята чуденка. Моля ви, дайте ми ъкъл с какво да чистя стъклото на душкабината, нова е и това ще и е първото по-сериозно чистене, какъв препарат да си купя, а може би и гъба?   bouquet

# 247
Bad-Reiniger, немски препарат
Синя бутилка, има пръскалка с мрежичка за пяна. Премахва варовик и сапуни без да окислява и разваля батерии, арматури и дюзи. Не разваля мрамор и пластмаси. Изобщо: силен и внимателен.
Има го в  Пикадили, около 4 -4,50 за 750 милилитра.

# 248
  • София
    Дедо, много благодаря за съвета!  bouquet

# 249
http://freshaktiv.eu/home.html

Дедо за тези ли препарати говориш

# 250
  • Русе
Bad-Reiniger, немски препарат
Синя бутилка, има пръскалка с мрежичка за пяна. Премахва варовик и сапуни без да окислява и разваля батерии, арматури и дюзи. Не разваля мрамор и пластмаси. Изобщо: силен и внимателен.
Има го в  Пикадили, около 4 -4,50 за 750 милилитра.
Дедо,възможно ли е да се намери някъде другаде,защото ние в Русе нямаме Пикадили  Sad

# 251
  • BG
Много се радвам, че намерих тази тема  Hug  bouquet Hug
Страшно обичам да купувам и използвам перилни и почистващи препарати, а до сега нямаше с кого да обсъждам тази своя мания ...  Confused

Може да е коментирано, но в страниците, които прочетох назад не намерих отговор на моята чуденка. Моля ви, дайте ми ъкъл с какво да чистя стъклото на душкабината, нова е и това ще и е първото по-сериозно чистене, какъв препарат да си купя, а може би и гъба?   bouquet

Аз лично използвам един препарат на Сано за стъкла и съм много доволна  Peace Почиства упорити замърсявания и излъсква до блясък  Peace

А иначе съм много доволна и от препарата за под против хлебарки - пак на Сано. Наскоро отвориха магазини ДМ в София и си купих от там микро фибърни кърпи - страхотни са и са на добра цена. Използвам и техните препарати за под - не са лоши, но като цяло съм почитател на препаратите на Сано, Циф и Доместос.  Grinning

# 252
  • Бургас
Лошо, мила! Ще чакаме, може да има някой, който вече се е справил, но  аз си мисля честно казано, че няма оправия. Това за мен си е чист мухъл, образувал се под силикона. Как да излезе оттам?
купих днес от Пикадили някакъв немски препарат. Довечера ще пробвам и ще докладвам има ли ефект!  Peace
raja_nikol, изчезнаха- при това моментално! Няма ни  една черна точка, само блестяща бяла линия! Препарата е Savo!  Peace http://www.bochemie.bg/cat_10613/article24992.aspx

# 253
Признавам си, че ме мързи да изчета цялата тема ....  Embarassed
Не мога да си почистя стъклокерамичния плот. Имам обикновен обезмаслител, ама не става. Има ли някакъв специален препарат?
И гледам някой по-горе е дал линк за freshaktiv...
Ползвал ли ги е някой? Отзиви?

# 254
  • BG
Мои познати са доволни от препарата за почистване на стъклокерамични плотове Медикс. До колкото знам има и такъв (на моята любима фирма  Wink) Сано, но нямам отзиви за него и затова не го и препоръчвам.  Peace
И още един - фирмата производител е доста известна, предполагам, че и препарата не е лош Др. Бекман

Общи условия

Активация на акаунт