Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 237 026
  • 816
  •   1
Отговори
# 135
То хубаво, ама в нашия магазин на израелските препарати като написали едни красиви йероглифи, и ако има въобще превод, той е с букви, по-ситни от ориз...Това определено ме дразни и се улавям, че по тази причина не посягам към тези стоки.

# 136
То хубаво, ама в нашия магазин на израелските препарати като написали едни красиви йероглифи, и ако има въобще превод, той е с букви, по-ситни от ориз...Това определено ме дразни и се улавям, че по тази причина не посягам към тези стоки.
Влез в темата на Израелските мами,мисля че там ще получиш превод за всичко Whistling

# 137
Еми те по принцип изглеждат много цигански,а и се продават на много жалки места.Не е много лоялно съм една изморена домакиня,която си мечтае да си купи чистота,ред и харминия от магазина,а не да се взира и да чете. Confused

# 138
  • Пловдив
Полирапида върши страхотна работа за варовик....

# 139
Момичета, препоръчайте хубав препарат за почистване на килим.

# 140
Здравейте! Поизчетох темичките свързани с екопрепарати. Ако някоя от мамите от Варна е разпространител на Дионис или Екопромакс във Варна към днешна дата, бихте ли ми писали на лични , за да си поръчам нещо. Благодаря ви!

# 141
  • Бургас
моля да ми препоръчате препарат за почистване на бяла кожа.  Praynig

# 142
моля да ми препоръчате препарат за почистване на бяла кожа.  Praynig

Аз ползвам Сано за кожа. Доволна съм.

# 143
Здравейте! Поизчетох темичките свързани с екопрепарати. Ако някоя от мамите от Варна е разпространител на Дионис или Екопромакс във Варна към днешна дата, бихте ли ми писали на лични , за да си поръчам нещо. Благодаря ви!

пълна ти е кутията,не мога да ти пратя координатите  Grinning

# 144
Този препарат наистина е много хубав.Една позната ми го препоръча за банята и аз бях малко скептично настроена,защото е около 2 лв.,но вчера изчистих банята и фугите светнаха.Само се намазва и после се изплаква

# 145
  • Бургас
roxy_68, откъде го купи?

# 146
Аз използвам само на Дионис. В дома си (и изобщо в близкото си обкръжение) не допускам никакъв хлор. А до амоняк или друга подобна воня изобщо е изключено да припаря.

# 147
  • София
а откъде си купувате този Дионис?

# 148
а откъде си купувате този Дионис?

Поръчвам си го от дистрибутор. Майката на моя колежка и ми е супер удобно, защото си го получавам в офиса директно.

# 149
  • Пловдив
cveta3, аз ползвам LOC (liquid organic cleaner) на Амуей, концентрат е и се разтваря в различни съотношения за различните повърхности. Най-добрия му тест беше поливането на цветята ми в къщи - вместо да увехнат (както би станало с другите почистващи препарати), те започнаха да цъфтят и са в перфектно състояние. Отделно си върши работата изключително бързо и лесно, по нищо не отстъпва на препаратите в магазина (само дето няма химия и вредни изпарения). Дават го, че при малка концентрация (каквато е обикновено за пода - разрежда се 1:20), след 72 часа не остават следи от него (тоест разгражда се изцяло). На мен ми свърши перфектна работа като чистех след ремонта в къщи - секциите (покрити с бял прах, който е много гаден), се изчистиха точно с едно избърсване (което ми спести много време).

LaDiDa , със същия препарат може да се почистват и кожени мебели - след като се разреди (аз го правя в пулверизатор), напръсква се и се забърсва с кърпа (или домакинска хартия) - не се налага отмиване.

Ползвам и всички останали препарати на същата фирма и съм много доволна от тях - нито един не ме е разочаровал. Почиства се в пъти по-лесно (и съответно по-малко време ми отнема), няма гадни миризми, изпарения и т.н., кожата ми си остава на ръцете като чистя (дори и при най-агресивните им препарати).

Момичета, внимавайте със силните препарати за чистене - белината, доместоса и тн съдържат хлор (който до преди известно време е служел като бойно вещество), не се знае изпаренията, които поглъщате докато чистите, как ви влияят и дали няма да се отразят зле на организма ви след 20 години (знам, че много от нас не мислят за "тогава", но повярвайте, ако можете да направите нещо по въпроса, предполагам, че ще го направите). До преди 3 години чистих със Зебра, но след като успях да си сваля блажната боя от парапета на терасата, си казах - какво има в този препарат, че да има такова действие, моята кожа не е боя и спрях.

Общи условия

Активация на акаунт