Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява двоичният код 111000 за числото 56?
Какво е мнението на автора за туристическата агенция VisitBulgaria?
Какви са впечатленията на автора от посещението им в Малайзия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява двоичният код 111000 за числото 56?
-
Какво е мнението на автора за туристическата агенция VisitBulgaria?
-
Какви са впечатленията на автора от посещението им в Малайзия?
-
Какви са мненията за пътуванията до България?
-
Какви са съветите за грижа за дете с пъпка?
, белите са близо 93%, черните са 1%, хиспаник и ейшън са по 4/5%.интересното е, че родените в друга страна са 8%. имам усещането, че са и повече, виждам доста фамилии със славянски окончания. местните, засега, изглеждат много любезни. предполагам има значение (за тях), че сме бели, светлооки и светлокоси, т.е. сливаме се с обстановката
И аз останах разочарована като пристигнахме. Надявам се да започна да я харесвам, че иначе ще е трудно да се адаптирам тук. Забелязвам, че малко по-малко се получават нещата, макар да е много рано. Все пак съм тук от 5 месеца. 

. Аз съм сравнително търпелив човек, но не и съседката. За добре дошли им извика cops. Преди няколко дни правиха парти и естествено ... пак бяха посетени от полицията. Днес аз пък се разписах - бяха си надули музиката (РАП естествено) по никое време сутринта (аз тъкмо се борех с бурените, цветята и тревата пред къщата и бях доволно кисела) и се обадих на вълшебният телефон. Няма да се задържат дълго наоколо. Иначе в нейбърхута ни преобладават бели (средна ръка), мексиканци няма, има малко азиатци и няколко смесени (бяло-черни) семейства.

Да си ни жива, здрава и все така инатлива!
) Пък и като не са се сетили да ме поканят (шегувам се де). 
Ходя си със скучна дълга коса