111000 двоична US тема

• 14 548
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Бенсън, кофти, че пак ви местят. Дано мине гладко и да ви дадат добра следка за релокейшън.   bouquet

На моя мъж му предложиха работа в Швейцария. Дълго си попиказвахме и се отказахме. Ех, Швейцария...

Биз
, стискам палци за пътуването!

На мен ми харесва да се върщам в България за мъничко и да се виждам със семейството, с близки, да се глезя с книжки и кафенца. Но дотам. И гледам да не напускам центъра на София.

# 91
  • USA
Ех, Швейцария... Аз май бих приела ако ми предложат работа там Simple Smile. И аз обичам да се връщам в България, но наистина си е изтощително. Аз си мисля с тази година да го комбинираме с почивка в някоя европейска страна и точно Швейцария ми се въртеше като идея. Wink

# 92
Пети-аз питах за испански в У,но в нашия ми отказаха,ще си ходим на скъпарското езиково школо както и досега..

# 93
хей, мами в САЩ Simple Smile здравейте!
аз дори и на идея не съм мама все още. чета ви обаче с интерес!
поздрави от Леда (Такома, щат Вашингтон)   bouquet

# 94
Фейо, май ти си беше харесала "моите" столчета Simple Smile И аз следя същите, защото не ми харесват особено цените им, та днес попаднах на това:

http://www.amazon.com/PRIMO-Deluxe-Chair-Natural-Birch/dp/B000P2 … 78799&sr=1-16

същият тип е, ще го поогледам! Ако някой е ползвал или пробвал - да споделя Simple Smile

# 95
Бенс, може ли най-нагло да се примоля да се преместите в Н. Дж  Mr. Green (съжалявам иначе за неприятностите  Confused). Много се радвам обаче, че Ей Джей е по-добре, наистина!

Клеърет, кога беше концерта на Бон Джови?

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 12:18 от Jenna

# 96

Ева, за мъжа ти няма страшно Майкрософт отричат всякакви намерения за намаляване на щата  Grinning Шегувам се аз, дано всичко е наред.

Още си спомням зимата на 2002 как Майкъл Дел по новините в 10 вечерта се кълнеше как неговата компания никого няма да освободи, а на следващата сутрин снимаха паркинга на Дел с изнасящите се на талази уволнени...
Дано няма неприятно изненадани.

Winx, една тукашна позната си я взе миналата година - подава се май някаква молба в общината по местоживеене, но много се чакало докато се вземат парите - повече от 3-4 месеца.

И аз си мечтая за Швейцария и с радост бих се преместила там. Европа си е Европа!

# 97
  • USA
КТБ, айде живот и здраве, някой ден може да се изнесем към швейцарската тема.  Laughing Ще се пробвам аз да си взема помощта, мерси много за инфото.

Джена, направо не мога да повярвам колко техника оставихте по тези летища  ooooh!. С нетърпение чакам разказа и снимките от Ирландия.

# 98
Бенсън, радвам се, че се оправя малчо! Simple Smile А за MRSA бях слушала наскоро, че можело значително да се понижи риска, ако мед. персонал по болниците си миел редовно ръцете.  #Crazy

В тази връзка казах ли ви по време на раждането, докато ми слагаха вътрешен монитор как чух лекарката да казва - а аз май трябваше да си сложа ръкавици.  #Cussing out Направо ми идеше да я прасна тази патка, ама имА късмет, че бях изнемощяла. Добре че не се заразихме с нещо.

Към Европа и аз имам едни такива романтично-носталгични мисли,  Flutter ама това докато не се сетя, че съм живяла там и в действителност няма нищо общо с бленуванията ми. 

Много ми става гадно като чета за уволнени, да ви кажа, все едно на мен се е случило. Стискам палци никой да не го достига.

# 99
Зора, абе има разлика, ама, като съкратят половината хора, с които си работиш и се зачудуш, как да си постигаш гоул-овете за годината без тях, и ти минават мисли, от типа "ако не си постигна гоул-а, и мен ли ще ме съкратят...". ГЕ не се шегуват, когато не им носиш резултати, те разкарват... Изобщо, казва, че настроението при него било ужасно, всички само за това мислели и за това приказвали. Tired

Бистре, напълно си права. Работя в компания, с дълга предистория, свързана със съкращения. Надявам се да не ни стига, но истината е, че каквото има да се случва, ще се случи. Според мен съкращенията по големите компании тепърва предстоят, дано не съм права. Стискам палци на всички нас, и на семействата ни.

КТВ, вярно е това за Дел. А и за много други по същото време. Общо взето каквото се е случило през 2001-2002 може да се очаква и сега, надявам се в намалени мащаби.

Понеже аз отпочнах темата за уволненията, се извинявам, и продължавам нататък, малко по-ведро. Simple Smile

Джена, как можахте да забравите апарата?! Ужас, кой знае колко те е яд.
За Ирландия съм чувала само хубави, приказни неща, чак и на мен ми се ходи...

Winx, аз си оставих сърцето на Женевското езеро, знам за какво говориш  Grinning

# 100
Привет от българско  bye

# 101
Привет Пумпал  bouquet
Бенсон, бързо да се оправя малкия чаровник, а ти когато имаш време пиши как е ,и ти също. Този вирус на нас ни го лепнаха в болницата Плами като се роди, после 3 дена на системи с антибиотик и още хиляди други системички и хапчета. Плачеше ми се като ми го носеха да го кърмя 1 система в ръката, по една в двете петички, абе ..... #Cussing outКофти е това с местенето, но ще се оправите Peace
Winx аз миналата година взех еднократна помощ за раждане на дете в Бг. 1-во Вадиш акт за раждане , а после в социалната служба с акта за раждане и твоята лична карта. Наистина се чака 1 месец. Ние си бяхме тук свекърва ми  ги взе, бях и оставила пълномощно
Хайде няма да говорите за съкращения, никой няма да го съкратяват, само да ви повишават казвам аз. В този ред на мисли утре е последния ден на шефката повишават я и я местят. супер ми е ама хич не я харесвах " да добре работиш, много добре повишение 25 цента" мексиканците по цял ден приказват и спят " а на ви по 75 или $ 1 на час". Утре ще имам да черпя. Много се надявам заместника и да вземе позицията Praynig, свестен е човека нищо че не приказва колкото нея цял ден #Cussing out
Биз много хубави снимки, нищо че са малко, а разказа е чудесен. Къде ще ходиш скоро? Rolling Eyes
Джена и от теб чакаме снимки. Да сте живи и здарви ,ама с вас обиколох света  Peace

# 102
Дженкее, да знаеш, че ако наистина ни преместят, 99% вероятност е за Н.Дж. там е главния офис на отдела, в който работи мъжа ми, подготви се да посрещнеш катуна ни Mr. Green.... ти къде точно живееш (град)?

А.Джей не плаче като сяда на д-то, днес цял ден е бил в колата....взех си боя и отивам да се боядисвам, че от грижи побелях Crazy

Атти, ако знаеш как изглеждаше имърджънсито, където бяхме за преглед Sick

Ники, Тандури май си купи такова нещо, преди време беше писала за този уред.

# 103
  • У дома
Пумпал, приятно прекарване!

Джена, чакаме продължение на разказа!

Бенсон, успех с оздравяването и местенето!

Момичета, аз съм малко притеснена за Мони - май стана системно -напоследък много му налитат съученички да го прегръщат. Той е малко като в небрано лозе, явно не му е и много неприятно, но аз откакто гледах на 20/20 за едни 11-12 годишни момчета съдени за закачки с момичета от класа съм на тръни. Все му повтарям да не се дава, ама той си е дечко и аз се притеснявам. Приемам съвети всякакви.

Другия майтап от днес - разхожда ме една позната с момиченце на същата възраст и решаваме пътьом да разгледаме модели на къщи. До тук добре - едната особено ми легна на сърце, защото имаше специален подиум с роял на него и аз се размечтах за Мони седнал зад него. И докато мацката в офиса ми обясняваше, че дават 100К отстъпка или лексъс плюс пари и тем подобни, изведнъж възкликна: "Хм, децата май наистина харесват цветя!" Познайте - наште моми изкоренили 40% от петуниите пред офиса Shocked
Посадихме ги за отрицателно време с моята приятелка и дим да ни няма Simple Smile Явно ще си останем с къща без сцена Laughing

# 104
Момичета, аз съм малко притеснена за Мони - май стана системно -напоследък много му налитат съученички да го прегръщат. Той е малко като в небрано лозе, явно не му е и много неприятно, но аз откакто гледах на 20/20 за едни 11-12 годишни момчета съдени за закачки с момичета от класа съм на тръни. Все му повтарям да не се дава, ама той си е дечко и аз се притеснявам. Приемам съвети всякакви.
Аталанта, цитирам те, но не мога дам съвет.Прекалено бясна ставам, когато чета такива неща.Бясна, не че го прегръщат Мони и му се раздват, а бясна на момента с кофти тълкуването и съденето.Доколкото съм чула, в много училища, даскалите  си ги хокат и разтървават при такива ситуации.Май сме коментирали из темите.За мен това е непонятно.Не си обяснявам какво предотвратяват, на какво учат децата, като какви се опитват да ги оформят...и още много такива абсурдни питанки.
 И все пак, вчера чух за някаква статистика, съдържаща много висок % на бременни девойки м/у 14-16 години...Не се справят добре с диктатурата и неписаните закони "деца, не се докосвайте, прегръщайте... Sick
  Има едно филмче, минава си в категорията бозаво, ако го мернете ей така, но колко истина е скрита там, не е истина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт