Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Това мисля, че е , когато се ползва прах или гел...Вещите да ме поправят.
Аз днес не мога да не се похваля от изгодната или поне така си мисля сделка от Метро - 91 парчета Всичко в едно за 25 лв - щото им били смачкани кутиите. Пренебрегнах на Дедо съвета да не се купува голямо количество, ама нали е далавера... Rolling Eyes

# 391
От няколко дни имам проблем с неизмити тави. ВЕче трета година ползвам  миялната, но за първи път такъв проблем. Миялната ми е Електролукс за 12 комплекта. Ползвам Калгонит таблетки. Тавите ги нареждам върху чашите на горната кошница. Скоро не съм правила профилактика на миялната, да не е от това пък  Thinking

# 392
...Тавите ги нареждам върху чашите на горната кошница...

Аз тавите ги нареждам на долната кошница и не слагам нищо под тях. Thinking

# 393

На долната ще заемат много място и чиниите ще трябва да сложа горе на мястото на чашите. Може пък и да я препълвам при подреждането  Thinking
СЕга ще отида да я пусна празна на най-дългата програма с малко обезмаслител, пък дано помогне.

# 394

На долната ще заемат много място и чиниите ще трябва да сложа горе на мястото на чашите. Може пък и да я препълвам при подреждането  Thinking
СЕга ще отида да я пусна празна на най-дългата програма с малко обезмаслител, пък дано помогне.

На горната зареждам чаши и чинии,на долната тенджери,тави ,големи чинии,кошницата с прибори.
Може би наистина препълваш машината и затова не измива добре.

# 395
pazzza, долната кошница е предназначена за по-обемните и по-силнозамърсени съдове. Горната кошница е за съдове с по-деликатни повърхности+чаши и пр.
Употребявам прибори, на които е указано, че при машинно миене, предвид деликатната им повърхност, задължително трябва да бъдат поставени в горната кошница!
Тави задължително зареждам отдолу.
Междудругото не е ли много по-лесно и безвредно за машината да се ползва препарат за почистване (аз съм доволна от Калгонит), отколкото обезмаслител Confused?

# 396
pazzza, долната кошница е предназначена за по-обемните и по-силнозамърсени съдове. ..........
Междудругото не е ли много по-лесно и безвредно за машината да се ползва препарат за почистване (аз съм доволна от Калгонит), отколкото обезмаслител Confused?
Благодаря за намесата! Тавите ми са големи и като ги сложа на долния ред нямам място за кошницата с прибори и затова съм си изобретила този вариант, който до съвсем скоро беше добър. Ще преосмисля подредбата Thinking
И аз съм доволна от Калгонит -препарат за почистване- просто скоро не съм се сещала да си купя и затова сега с подръчни средства ще се справям.

# 397
Момичета, днес от Кауфланд си взех супер далаверско - 90 табл. Калгонит Класик, ароматизатора, и течността за почистване /Промопакет се водеше/ за 27.99лв  Peace

# 398
Момичета, днес от Кауфланд си взех супер далаверско - 90 табл. Калгонит Класик, ароматизатора, и течността за почистване /Промопакет се водеше/ за 27.99лв  Peace
Цената е супер, наистина!
Но моите впечатления от Калгонит Класик не са никак позитивни Confused.
Според мен са много, ама наистина много агресивни таблети, които съсипват съдовете. Подходящи са за тенджери, тави, но за чаши и чинии - тц.

# 399
Хм ... сякаш не съм забелязала.

# 400
Хм ... сякаш не съм забелязала.
Не ми обръщай внимание Wink. Дрънкам си просто така.
Сега съм взела Калгонит Всичко в едно. И той не ме кефи ooooh!.

# 401
Някой ползвал ли е таблетките на Апта, миля че пишеше на опаковката "всичко в 1" . Някакви мнения относно качеството им?

# 402
  • Варна
Същия пакет взех и аз  преди месец.Много хубаво мият таблетките,е то нямам база за сравнение,че от скоро ползвам съдомиялна,но чашите и чиниите лъщят,няма надраскано досега,загорели тави излизат блестящи.Обаче изхвърлих ароматизатора,става ми лошо от него,осмърдя цялата къща ooooh!.Продава ли се някъде друг с друга миризма,че и на други фирми срещам само лимон.

# 403
Някой ползвал ли е таблетките на Апта...
Не струват, както и всички продукти на тази фирма Crossing Arms.

Продава ли се някъде друг с друга миризма,че и на други фирми срещам само лимон.
Да, пак на Калгонит, но с аромат на зелена ябълка.

# 404

Аз взех онзи ден от Метро подобна промоция- 90+30 таблетки Калгонит класик, но без ароматизатори и течности за 27,60 лв/мисля че още е валидна прмоцията/. Така ми излизат  по 0,23 лв. бройката. Само, доколкото разбирам, трябва да си купя и отделно гланц, защото нямат в тях. А сол си слагам задължително в резервоара, защото тук водата е много твърда.

Между другото Медикса нещо хич не ми харесват /5 в1/, изсъхват с петна. Сигурно и на тях им трябва гланц. Но така ми идват по-скъпо и от Калгонита.

Общи условия

Активация на акаунт