Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
estelliana, честито и от мен!
Да е здрава и да мие Wink.

# 466
честито! честито!
аз пък съвсем наскоро открих гел за съдомиялна машина, скойто не трябва да използвам сол и гланц; много е удобно... имаше промоция в билла... виж http://www.somat.bg/products/view/9/

# 467

feebey, здравей

момичетата познават стоките на тази фирма Wink
Достатъчно се рекламират за да се отнесе към теб последното изречение от този мой пост:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288941.msg14102831#msg14102831

# 468
  • София
Дедо, за радост май случаят не е такъв (този път)  Hug

Да си призная, че както се бях зарекла да не взимам пак гела Somat Perfect, така и ме придума съпругът да пробваме пак  Embarassed Сега много внимавам с дозирането: не стискам бутилката, не я накланям на една страна, докато отсипвам, обаче все пак забелязвам, че от едната дюза изтича по-малко количество и явно отново гланцът ще свърши преди миещата съставка  Thinking Нищо, важното е, че не е обратното, а все пак добре мие. Ще го редувам с Калгонит гел.

Видях в Пикадили Куантума за който говорихте - наистина е много скъп, 1 лв таблетката  ooooh! Няма да си го купя пък  Crossing Arms

# 469
Има ли някой вече отзиви за новата система на Финиш (Калгонит)- Куантоматик, която се слага на кутийката за прах и автоматично пуска праха 12 пъти? Simple Smile Чудя се дали да не я пробвам..

# 470
мда, имаше...
Преди месец ги дъвчехме с Невена от Париж, пустите...
ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460489.msg13843608#msg13843608
 А пропо- Кде е Невена?

# 471
  • Paris, France
Ето ме! Дедо,  Hug.

От Квантуматик не останах очарована. Не мие лошо, но апаратът заема много място, на кратки програми трябва да се вади и да се слага прах или гел и е много, много скъп. Квантум и Квантуматик тук изведнъж изчезнаха от магазините и сигурно са реформулирани (за кой ли път). Дедо писа, че при вас топчето в средата е бяло, тук бяха с червено и отстрани в две отделения светлосин и тъмносин прах на топчета. Предишните бяха с гел, с бяло топче тук още няма. Квантум мият добре, но за много загоряло Сън не знам си колко в едно екстра, в розова опаковка са по-добри и по-евтини. Не дават блясъка на Квантум обаче.

Сомат гел тук няма.

# 472
Отказах се да го пробвам Simple Smile

# 473
  • варненка от София
Ауу, темата е огромна, но не мога да не споделя колко съм доволна от продуктите за съдомиялна на DM. Значи ароматизаторите са по 2 лв - портокал или лимон - 60 измивания. На мен лично ми допадап повече като аромат от тези на Калгонит. Сомат го ненавиждам, че ми навява лоши асоциации от бременността Sick. Препаратът им за почистване е към 4,50 лв, чудесна работа върши и накрая таблетките им са 60 бр за 7 лв и за мен са в пъти по-добри от тези на Калгонит. Редувам препаратите като цяло, но в последно време основно с тях мия. Сол и глац не съм взимала, защото имам още от стари попълнения.

# 474
  • Ямбол
Да, аз също съм доволна, но от праха на ДМ и ароматизаторите.
Сомат прах е само една идея по-добър от дм-ския и в момента съм с него. Иначе гланц и сол са на ДМ и са перфектни.

# 475
Ей с'я ще мине Свекъра и ще се разфучи, че има цел шкаф за подаряване от тях Joy

# 476
  • Ямбол
Ей с'я ще мине Свекъра и ще се разфучи, че има цел шкаф за подаряване от тях Joy
Как да го разбирам това?

# 477
Много недоволен е той,
пък аз му препоръчах точно това, от което ти си доволна, като евтин и среден клас качество Laughing
Виж назад темата за съдомиялна беко...

# 478
Аз съм пробвала само зелените таблетки на ДМ и измиваха горе-долу добре. Сега съм с зелените на Фреш актив, който измиват по-добре. Другото, което ползвам е английски Калгонит, ако са по-замърсени съдовете.

# 479
  • варненка от София
При мен измиват много добре, освен и съдомиялната да допринася за това  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт