Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Я кажете, защо ми ръждясват металните съдове? Ползвам Кларо  Rolling Eyes До тук жертви паднаха 3 ножа, един гевгир и 1 тенджера.

# 616
  • София
Аз имам един гевгир, белачка за картофи и тенджера, но и трите са от кофти материал и предполагам, че ръждясването се дължи на това.

# 617
И аз на това го отдавам, ама се чудех дали няма и друга причина.

# 618
не е от Кларото, но за в бъдеще препоръчвам да го смениш. Лоши отзиви има.

# 619
Металните съдове вероятно са си направо от ламарина.
Аз така две рендета изхвърлих.
Смени Кларо-то.

# 620
  • София
Металните съдове вероятно са си направо от ламарина.

Точно! Даже имам чувството, че ламарината е направо качествена  ooooh!!

# 621
От къде и има ли изобщо био препарати за съдомиялна?

# 622
  • София
От къде и има ли изобщо био препарати за съдомиялна?
Има, да! Назад в темата много момичета споделят впечатления от таблетките Грийн Грюн, които могат да се намерят в Пикадили. Има такива препарати и в био-магазините.

# 623
Благодаря! Само дето в Пикадили ми казаха, че нямат, но то може да е било в момента и аз да не съм ги разбрала. Simple Smile

А ползвате ли ароматизатори? Аз взех, но доста ми е натрапчив аромата. Да ми препоръчате някаква марка, която да оставя лек мирис, а не цялата кухня да мирише на лимон. Simple Smile

# 624
  • София
А ползвате ли ароматизатори? Аз взех, но доста ми е натрапчив аромата. Да ми препоръчате някаква марка, която да оставя лек мирис, а не цялата кухня да мирише на лимон. Simple Smile
Аз ще ти кажа едни, дето хич не са миризливи, ама ти ми кажи от кои цялата ти кухня ухае на лимон  Joy  Hug!
Слаб аромат в моята миялна се носи от едни ароматизатори на Амакаса (Amacasa).

# 625
Учудваш ме Мафани, засичам те и в тази тема.
Добре дошла!

Ароматизатори ползвам. ДМ-ските не са особено натрапчиви като мирис.
Лимонът е по-хубав.
Ароматизаторът на Сомат може да те отрови от силна миризма. Като цяло продуктите им са кофти.

Биоразградими таблети има в Пикадили и Карфур. Марката е Грюн Грийн.

# 626
Добре заварила, Sourcherry. Ти да не мислиш, че мия на ръка?  Wink
Благодаря за съветите. Още днес ще отскоча до ДМ-то да разгледам за ароматизатор.

# 627
Ароматизаторът на DM е уникален, няма свършване Crazy

Не знам обсъждано ли е назад, ако е, кажете да ровя, но проблемът ми е с почистващите препарати. Търся такъв в опаковка с размерите на стария Калгонит Rolling Eyes кошницата ми е с прегради и нищо не се побира, той точно се фиксираше и нямаше проблем, многоме е яд, че го смениха  Confused

И другото - солта ни свършва за 0 време. Уж водата е мека, уж е на минимум зададено и пак - след 2-3 пускания реве за сол  Shocked

# 628
И аз имам този проблем, но го отдавам на марката- последно бях взела някаква евтина- Clean.

# 629
Човече, хрумва ми, че можеш да опиташ със Сомат, течността за почистване.
Тя е в тясно шише, има и кукичка за закачане. Не харесвам продуктите, но при теб явно това ще е решението.

За солта - вероятно датчикът се е..ава. Напълни резервоарът до дупка с едра сол. Настрой на минимум, изчакай 2-3 цикъла и после пиши пак какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт