Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
не знам, защо толкова го заплюхте бедния сомат в един глас ....
И  аз съм по-доволна от Сомат пърфект гела,отколкото Финиш/Калгонит/ всичко в едно таблетите.Пък и по-малко драска стъклото и май ще излезе и по-икономичен.

# 496
  • Стара Загора
Aз в началото купих всичко на Сомат, после минах на Калгонит прах и после Калгонит таблетки 3 кутии по 80-90 бр, сега съм с еко таблетките, разлика няма в измиването за мен.

# 497
  • София
така и не се наканих да издиря еко таблетките...
В Пикадили ги има, хубаво мият.
да, Дедо беше споменал преди време, че ги има там; ще изчакам да свършат тези, с които съм в момента и ще се занеса до пикадили специално за еко таблетките; ако мият наистина еднакво добре като останалите, ще ис остана на тях; по принцип като пробвам подобни продукти взимам най-големите разфасовки, понеже позволяват ползване по-дълго време и през това по-дълго време има по-голяма вероятност да се повторят различни типове случаи на замърсяване и така мога да си създам по-реална представа за ефикасността, уф, извинявайте за отплесването ooooh!

# 498
От 2 седмици ползвам таблетки "5 в 1" на Sano и съм доволна.

# 499
  • Ловеч
От една седмица за проба редувам немските таблетки Blik 5 в 1 и гела на Somat и май съм по доволен от измиването на тези възможно най-евтини таблетки, които съм виждал. От гела на Сомат не ми харесва как потъмняват някои вилици и лъжици, но възможно е да е от материала, понеже са руски.

# 500
  • София
От къде ги купуваш?Не съм ги виждала.

# 501

От едно малко магазинче в Лозенец, на ул. Миджур - там има доста от продуктите на Сано (оказа се, че имат не само за пране, но и за миене, и за почистване, и др.).

# 502
  • България

От едно малко магазинче в Лозенец, на ул. Миджур - там има доста от продуктите на Сано (оказа се, че имат не само за пране, но и за миене, и за почистване, и др.).
В ХАЛИТЕ ИМА ЩАНД НА Sano. Aз ползвам синя вода за тоалетна. МНОГО СЪМ ДОВОЛНА.

# 503
azaf, къде е точно това магазинче на Миджур? Че ми е под носа, но не го знам и ако има нещо интересно бих го посетила.

# 504
  • София
В Т Маркет тази седмица има на промоция 70 таблетки Calgonit All in 1 за 19 лв
http://www.maximabulgaria.bg/izdania/cenova-broshura-9/2140/

добри ли са таблетките, а цената?

# 505
В Т Маркет тази седмица има на промоция 70 таблетки Calgonit All in 1 за 19 лв
http://www.maximabulgaria.bg/izdania/cenova-broshura-9/2140/
добри ли са таблетките, а цената?
Аз в момента го ползвам за по-замърсени съдове. Ок си е, мие добре, но чак суперлативи не заслужава.
Цената е добра - купувай.

# 506
  • Бургас
....забелязвам че по шашите- те са тъмни и там най личи, но не мисля че е само по тях де,остава едно като филм -леко ми синее.

Аз забелязах същия синеещ филм по чашите, от както ползвам Фрешактив 7 в 1. Thinking Преди това ползвах Фрешактив 3 в 1, но нямах такъв проблем.

# 507
  • София
Ох,с тия препарати ooooh!И аз ползвам Фрешактив 7в 1 и нямам такъв синеещ филм.С тия миялни всичко е до настройка и баланс между сол,гланц и миещ препарат,а може би и до модела машина.
Аз снощи за пореден път се опитах да пусна на еко прогромата 50гр. и пак имам неизмити чаши и купичка.Точно снощи ползвах Фрешактива7в1,а на 65гр няма проблем.
Аз и друга се чудя при мен не остава такъв налеп,ама аз ги редувам препаратите-един ден Сомат пърфект гела,а през другите дни каквото грабна от кутийката в шкафа-или Фрешактива,или Финиша.

# 508
azaf, къде е точно това магазинче на Миджур? Че ми е под носа, но не го знам и ако има нещо интересно бих го посетила.

Не знам дали няма да се приеме като реклама, ще ти пиша на лични.

# 509
Не знам дали няма да се приеме като реклама, ще ти пиша на лични.
Прочетох Grinning.
Ако някой от района на Долни Лозенец се интересува да казва.
Не го приемам за реклама.

Общи условия

Активация на акаунт