Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Драснете и на мен магазинчето на Миджур  Hug. Района ми е перфектен - там работя, там учи и детето, но не мога да се сетя за тази уличка! Като цяло чувам добри отзиви за продуктите на Сано!

# 511
Вени, направо ти го пиша.
Намира се на гърба на 4-то районно, на самия Миджур. Има китайски ресторант, срещу него е магазинчето.

# 512
  • София
Благодаря ти много, Чери  Hug!

# 513
  • София
да докладвам: сдобих се с еко таблетките на фриш актив от пикадили - много съм доволна и ако не ги прецакат, ще си мия само с тях; по спомени за цените на другите препарати, мисля, че идват и малко по-евтинко; забелязах, че с тази марка има и други еко препарати, но към момента съм доволна от фрош, та може би с времето ще взимам един или друг за проба

# 514
  • Ямбол
Аз минах на всичко отделно и ползвам прах. За момента съм със Сомат и съм доволна. Преди това бях с ДМ-ския и също става.
Какви други прахове има на пазара, които да са добре като цена/качество?

# 515
да докладвам: сдобих се с еко таблетките на фриш актив от пикадили - много съм доволна и ако не ги прецакат, ще си мия само с тях; по спомени за цените на другите препарати, мисля, че идват и малко по-евтинко; забелязах, че с тази марка има и други еко препарати, но към момента съм доволна от фрош, та може би с времето ще взимам един или друг за проба
На мен с тях, ако има нещо по-залепнало, не се измива. Иначе са ок.

# 516
Здравейте момичета! Какво ви е мнението за течния Сомат? Гледах ги на промоция, та се чудя newsm78 До момента най-съм доволна от таблетки на Калгонит, всичко в едно и се чудя да рискувам ли newsm78

# 517
Здравейте момичета! Какво ви е мнението за течния Сомат? Гледах ги на промоция, та се чудя newsm78 До момента най-съм доволна от таблетки на Калгонит, всичко в едно и се чудя да рискувам ли newsm78
Чак пък риск Wink. Ако не ти хареса просто го харизваш на приятел, какво толкова.
Иначе става, но предпочитам определено гел Калгонит.
За по-замърсени съдове определено таблетата се справя по-добре Peace.

# 518
  • София
И аз съм много доволна от течния Сомат. Laughing
Днес от ЦБА взех някакви сравнително евтини таблетки BRAVIX-някой да има отзиви за тях?
Имаше и Астониш,та се чудих между двате маркиnewsm78.Много обичам да си тествам непознати продукти.Дано да стават все пак.

# 519
  • Ловеч
Още ли е на промоция гела на Somat? Справя се добре според мен, но аз напоследък ползвам основно таблетки Blik 5 в 1 от Пени маркет. За цената си от 6лв за 40 таблетки определено предпочитам тях да ползвам. Немски са, е не се справят със силно замърсени съдове и обърнатите ръбове на гювеча, но това се отнася за почти всички препарати. Слагам съдовете на бърза програма Quick&clean  за 1 час при 65 градуса. При по-дългите програми нещо не се справя както при тази.

# 520

И аз ги ползвам. Цената е около 10 лева за 40 броя, което е евтино за екологичен продукт.

# 521
  • Пловдив
Май само аз не понасям праха и таблетките на Сомат. Не се погажда сомата с моята миялна и това си е. Ползвам калгонит, кларо 3в1 и разни чуждоземски ми носят по една опаковка приятели за опит Simple Smile Сега съм си взела от ДМ и прах, и таблетки, и гел, и сол и гланц. Да опитам как са. Обаче още имам таблетки на калгонит и не съм ги отворила.

# 522
  • София
Чeри, от няколко дни не мога да се нагледам на черешките ти! Hug
Да докладвам,че веднъж вече ползвах BRAVIX и съм доволна.Нямах обаче загорели тави да го тествам сериозно.

# 523
Inkа,  Hug Blush.

Биоразградимите таблети - почнах да ги ползвам почти постоянно, евтини са, мият много добре и най-вече са екологични - без фосфати Peace.

# 524
  • София
Цената е около 10 лева за 40 броя, което е евтино за екологичен продукт.

много съгласна, а и наистина добре се справят в моята съдомиялна

Общи условия

Активация на акаунт