Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не се сърди, човече, препаратът за профилактика на миялни на ДМ също можеш да погледнеш. И в моята кошница не се побира тясното и широко шише  ooooh!! За да не иде зян, с част от него измих уплътненията, а остатъка направо ливнах в дозатора за препарат и в самата миялна  Blush.

# 631
Нашата е на DM, от другите - прах, гланц съм супер доволна, но за солта не се бях замисляла newsm78 на който "му свършва бавно" Joy да пише марката Simple Smile

Пълних го Sourcherry, един път се ядосах и толкова сипах, а после изгребвах с ръце, че тръгна по цялото дъно  Laughing и след 3 пускания лампата светна  Confused но може наистина да е от марката, само DM сме ползвали ...

Вени***, аз по-мързеливичко търся, да го сложа, да затворя и да забравя, но явно ще трябва да действам като теб, ако няма др.  Tired

# 632
Сетих се още нещо - препаратът за почистване може без никакъв проблем да бъде закрепен между шишовете на долната кошница, като чиния. Така шишето на Калгонит/Финиш пак може да влезе в употреба и при тясна кошница за прибори. Единственото условие е да бъде с гърлото надолу, ама това е ясно.

Човече, предпочитай едра сол.

# 633
  • София
Хех, Чери, умното си е умно  Peace! Вярно, че може да се закрепи така! Сега, като се замисля, аз съм могла спокойно да го закрепя по подобен начин надолу с гърлото и на горната кошница (в средата има едни по-ниски шишове)!

Човече, щом ползваш продуктите на ДМ, този, за който говоря, ще ти свърши идеална работа - в продълговато шише е и влиза в кошницата за съдове.

ПП: аз по принцип чат-пат с този тип препарати почиствам уплътненията. Някъде бях чела, че е хубаво да се прави.

# 634
Sourcherry, на коя марка е едра, че не ми се пробва подред  Simple Smile
Шишовете ми се виждат редички, ще падне, но ще премеря по-точно, благодаря за идеята Hug

...
Човече, щом ползваш продуктите на ДМ, този, за който говоря, ще ти свърши идеална работа - в продълговато шише е и влиза в кошницата за съдове ...

Гледах го, но пак широко ми се видя, отделенията на кошницата ми са 5.5 х 3.5 см., ще ида да го видя пак тия дни.

# 635
  • Стара Загора
Калгонит Финиш е едра,

# 636
Калгонит Финиш е едра,

Да. Грюн Грийн Премиум също.
Медикс сол също. Макар че не я купувам. Предразсъдък.

# 637
  • Ямбол
Аз също ползвам сол на ДМ и не ми свършва бързо и дори не е на минимума, а малко след средата. На мен ми светва след повече от месец при всекидневна употреба.
На Медикс солта помня, че беше едра, май.

И от мен един глас за ароматизатора на ДМ, не е натрапчива и силна миризмата и карам доста време с един. И цената му е супер - лев и нещо.

# 638
И цената му е супер - лев и нещо.

Тц. Няма такава цена. Бяха 2 лева, вече са 2.89 лева.
Не че са скъпи, де.

# 639
  • Ямбол
Значи аз не помня добре, може да са били два и нещо, но на мен да са ми се видели супер евтини затова си мисля за лев.

# 640
На Кларо е едра солта. Аз зареждам най-малко на 2 месеца.

# 641
Благодаря, ще пиша резултата като пробвам  Simple Smile

# 642
  • София
Аз си купувам предимно на Медикс солта,едричка е и поне 2 месеца,при всекидневно пускане на миялната,не свършва.
Гелът за профилактика ми е Калгонит и също не ми влиза в кошницата за приборите,а го слагам на долния ред,на мястото за чинии.Почиства страхотно.

# 643
Малко офф - Тони от пуснете и еко прахове за пране Wink

Жени, търсим същото съотношение качество-цена-екологичност. Намерим ли, ще донесем Hug

# 644
Здравейте, имам следния проблем: тревожа се дали се изплакват добре съдовете в съдомиялната. След като отворя всичко е измито, сухо, няма петна, но ако някъде има останала вода (мн рядко по някой съд или по вратата на уреда), тази вода ми се струва с препарат(мътна и хлъзгава). Как мога да разбера дали миялната изплаква добре преди да изсуши? Не искам после да ядем химии. Благодария Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт