Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да похваля едни биоразградими таблети AS okoline -нещо такова пише.Дано и това да им е името.Не знам дали са обсъждани преди това.

Откъде са купени? И снимчица - моля те  bouquet
От Воrn,май така се казва онова магазинче на бул.България и Гоце Делчев,срещу М-тел.Снимчицата ме затруднява определено. Embarassed

# 661
Аз ще помогна: Ас е собствена марка на веригата дрогерии Шлекер. Една от най-големите дрогерии в Германия заедно с Росман, ДМ. Цената в Германия е около 4 евро за 26 броя.

# 662
  • София
Тук същата бройка е 12.99лв.Ама къде ще се сравняват германците с нас по стандарт!? Mr. Green

# 663
Таблеткaта Gruen green изми супер, нямаше никъде пяна, всичко скърцаше (даже като се изваждат кошниците скърцаха). Много съм доволна от резултата. Благодаря на всички за помощта.

# 664
Мерси, Инка!
Ще ги пробвам обезателно.

sesses, много се радвам, че са ти харесали Peace.

# 665
  • София
Здравейте!
Предложете ми хубав гел за съдомиялна, от който сте доволни.

# 666
Здравейте!

Калгонит/Финиш, но с уговорки, защото съдържа избелители на основата на хлор и фосфати.

В тази връзка - издирвам биоразградим гел за съдомиялни.
Ако някой има идея, моля да се включи Simple Smile.

# 667
  • София
Благадаря, Sourcherry!   bouquet
Ще го купя, че ми се драскат чашите от таблетките.

# 668
  • Поморие
Благадаря, Sourcherry!   bouquet
Ще го купя, че ми се драскат чашите от таблетките.
Аз пък изобщо не съм доволна от него. Явно не мога да улуча правилната доза-ту съдовете не са добре измити, ту ясно си личат следи от гела по чашите и дуралекса.

# 669
  • София
Здравейте!
Аз от Сомат гел  си бях много доволна.Ако е и на промоция още по-добре,че иначе ми се струва малко скъпичък.

# 670
  • София
Да попитам за ароматизатора- махате ли го при миенето на съдовете, или се слага в миялната и не се пипа докато не свърши?

# 671
  • Стара Загора
не го  махам

# 672
  • София
Благодаря.

# 673
Не се маха, да.
Идеята е да ароматизира и докато машината е празна и неработеща.

# 674
Да похваля едни биоразградими таблети AS okoline -нещо такова пише.Дано и това да им е името.Не знам дали са обсъждани преди това.

Откъде са купени? И снимчица - моля те  bouquet
От Воrn,май така се казва онова магазинче на бул.България и Гоце Делчев,срещу М-тел.Снимчицата ме затруднява определено. Embarassed
http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

ето  снимчица - и аз ги ползвам като  фен  на  марката  Schlecker. Вършат чудесна   работа, екологични  са / имат   и еко- веро  от тази серия/ , не  разопаковам / с  водорастворимо фолио  са/ и това  което за мен  е много  важно  имат  функция  защита на  чашите от   надраскване.
Явно  цената  в сайта  е сгрешена , защото  и аз  ги  купих  последния  път  на 12.99 лв.
Доволна  съм от  тях и  не  смятам да  ги сменям.  От  същата  марка  си взех и ароматиразатор за миялна гел  за 2.99 лв Ами  - доволна  съм newsm10

Общи условия

Активация на акаунт