Откога в триколка с дръжка?

• 5 036
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
В триколките с ограничител около седалката няма да имаш проблем, особено ако има и музикално табло.

Peace Но както са казали другите само за кратка разходка.Въпреки всичко нека вземат бабите ще си го ползвате като поотрасне.Друг е въпроса дали ще ти е удобно.Аз съм бутала на племенницата ми и въобще не можах да се оправя.За това се отказах от такава покупка.На теб може и да ти е добре с триколката  Peace

# 16
  • София
Аз засега се въздържам от такава покупка по няколко причини:
Сина ми все още спи навън в количката.
Повечето триколки се чупят много лесно.
Почти нямат място за багаж, а разходките стават все по - дълги и багажа съответно все повече.

# 17
Ние взехме на сина ни когато беше на 9-10 месеца.

Става за по-кратки разходки,в квартала,до парка или градинката тъй като и самата триколка не е удобна да бутане из по-трудни и дълги дестинации/разбирай дупки,тротоари и т.н./

Трябва и да прецениш времето,например следобедната разходка,когато няма опасност да му се доспи на детето и ти да се чудиш какво да правиш по средата на пътя.

# 18
И нашата баба като е запяла тая песен от известно време, то не се излиза на глава и няма вразумяване Rolling Eyes!
А съм сигурна, че ще ни омразне много бързо и всъщност няма да я ползваме. Ние обичаме да поспиваме в количката, а  когато не спим вървим като  големи хора и не се измаряме лесно. Накрая пак с едната ръка ще бутам триколка, а с другата ще се водим с малчо.

# 19
Ако бебчо седи стабилно го слагай - но за кратки разстояния. Малък е и ще заспи  Peace
Заглавието е само за поредицата "Слага те ли шапчица" от Клюкарника  hahaha
Не се обиждай  Peace

# 20

Това не го разбрах!  Thinking

# 21
  • София

Това не го разбрах!  Thinking
Е как ще разбереш дума, която не съществува? Иначе - да, слага меJoy

# 22
Ех, Ники!   Laughing Аз щях да преглътна правописа. Не ми стана ясно кое е толкова забавно в заглавието.

Много благодаря на тези, които се включиха. Пренасочихме средствата на бабите в друга посока.  Flutter

# 23
  • София
Ех, Ники!   Laughing Аз щях да преглътна правописа. Не ми стана ясно кое е толкова забавно в заглавието.
И на мен не ми е ясно какво е смешното, та чак достойно за темата в клюкарника.  newsm78  Всичко си е напълно ясно и разбираемо написано.

# 24
Май спора е за думата откога.  Peace Според мен си е напълно правилно написана  Peace

# 25
  • София
И аз съм в чуденка дали да купим триколка за рождения ден на сина ми. Дядо му предлагаше, но се разбрахме да даде пари и ние да решим какво да му вземем. Притеснява ме, че не става за дълги разходки и за спане. Другото, което също ме притеснява, е, че не е много стабилна и ако реши, може да тръгне да се изправя и да тупне. Има ли такава вероятност?

Данте, и на мен ми се струва, че ви е рано за за триколка, то и за моето дете май е рано...

# 26
  • Варна
Другото, което също ме притеснява, е, че не е много стабилна и ако реши, може да тръгне да се изправя и да тупне. Има ли такава вероятност?

Да има вероятност, ако се наведе на една страна също може да се обърне. Много трябва да се внимава

Общи условия

Активация на акаунт