Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 982
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Там където има любов
мале аз много изоставам постоянно Sick Embarassed
и Дейвид е с температура май и ние сме с ангина не съм го водила на лекар още. някой знае ли аналгина колко време може да се дава?

# 196
Знам, че не е много хубаво да се дава течен аналгин на деца. Аз съм давала само, когато са с много висока Т и трябва бързо да я сваля и с друго не мога.

# 197
Здравейте,

майче, присъединявам се към съболезнованията! Тъжна новина ....

бубе, съни_777бъро оздравяване желая!

диди, наистина кофти случка  Confused

Никси и Деситка, сладурковци големи са децата  Heart Eyes

А ние днес пак бяхме при педиатърката. Ади от 2 дена вдига температура. Единия ден беше с 39.2.
Кашлицата се е влошила, тръгнаха зелени сополи  Confused Утре ще правят на Ади пълна кръвна картина, урина и снимка на синусите. Много ми е притеснено  Cry

# 198
Някакъв вирус вилнее явно, защото и Гого е хремав.
Дано само не се тръшне болен, че тогава вече ще цъфнем ooooh!
Ужасно ме е страх, защото той непрекъснато иска да целува малкото Confused

Иво не е мигнал от 2ч сутринта, май откачам  Crazy

# 199
  • Там където има любов
Dominika - стискам палци да има добри резултати от изследванията
Никси - на вас желая да овладеете положението, фъскайте нослето да не се влоши. много са сладки да са ти живи и здрави и да успяваш да се справяш Laughing
мале моя малчо пак направи 4 часа сън Grinning

# 200
Ужас, пак много болни дечица  ooooh! Пожелавам бързо оздравяване на всички и хайде стига вече с тези вируси тази година!

Никси, почти се бях навила да пробвам и аз, ама сега с този последния пост пак започнах да  Whistling  Пожелавам ти малкият да не се разболява! Много силна жена си ти  Hug -  макар да е съмнително до колко на една жена и се иска да е "силна", но за това пък си дарена с двама сина, та да те гледат те после  Heart Eyes

Dominika , аз не разбирам защо до сега педи не и пусна кръвна картина  newsm78 Стискам силно палци всичко да е просто тривиален вирус и скоро да се отървете и вие от тези проблеми  Hug  Heart Eyes

# 201
Много силна жена си ти  Hug

Абеее кво значи силна  Confused  Thinking
Силна, слаба, нямам избор. Случват се такива неща, нищо кой знае колко страшно не е станало.
Ако силата ми се изразява в това, че не допуснах да ми с подиграват, да ме лъжат и да ми изневеряват, да, силна съм, но мисля, че повечето от вас биха постъпили по същия начин. Flutter
Аз си се обичам бе, как някой ще ме гази Mr. Green
Да са ни живи и здрави децата, всичко останало се преживява  Hug

# 202
майче, моите съболезнования  Sad много тъжно. ей заради такива неща вече и аз като еххо, все ме е страх на път. колкото и да внимаваш ти, не се знае кой простак ще ти се зададе насреща.
уф, ние  в четвъртък потегляме за варна, а сега слушам непрекъснато за някакви блокади на пътя от протестиращи шофьори с камиони. дано да не висим по задръствания, че мен ме хваща нервата.
на всички болни пожелавам бързо оздравяване!  Hug
деситка и никси, много са ви хубави дечицата. да са живи и здрави!
олгарита, честито! пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!
брей, както се заформят нещата май скоро ще останем малцинство тези с по едно детенце  Mr. Green
от известно време и при нас миенето на косата е истински кошмар- рев, тръшкане, ритане. опитавам се да я заплесвам, но не и не. накрая я оставям да пищи и й измивам косата. иска ми се да я подстрижа, обаче въобще не знам как да стане това. кейти в никакъв случай няма да даде да я пипа фризьор, а пък аз как ли ще й накълцам косата ooooh!
тити, не ми остава време да ти пиша, но да знаеш, че всичко е ок. ще се опитам да те намеря на кю-то, ама ние сега сме по цял ден навън и въобще не включвам компа.

# 203
Хехе, Юка, явно ние водолейките имаме само проблем с косите на малките скорпионки  Joy То да се смееш ли, да плачеш ли. Направо не знам какви ще ги върша. Тази вечер едни театра разигравам с едни детски ножици, уча я уж да ме подстригва, да постригваме куклите. Обаче дори на майтап не ми разрешава да й покажа как се подстригва нейната коса. УжасТ ви казвам!

# 204
Хехе, Юка, явно ние водолейките имаме само проблем с косите на малките скорпионки  Joy То да се смееш ли, да плачеш ли. Направо не знам какви ще ги върша. Тази вечер едни театра разигравам с едни детски ножици, уча я уж да ме подстригва, да постригваме куклите. Обаче дори на майтап не ми разрешава да й покажа как се подстригва нейната коса. УжасТ ви казвам!

еххо, присъединявам се към водолейския отбор по трудно миене на скорпионски коси  Laughing При нас е мисия невъзможна и срам не срам мия и главата на 10-тина дена  ooooh! Иначе голям рев пада ...

Юка, все пак пробвай да я заведеш на фризьор. И ние си мислехме, че Ади няма да разреши да и пипат главата, ама като я заведохме - ни звук, ни стон, не мръдна изобщо. Та така, опитай, пък вече ако не стане ще търсиш други варианти.

# 205
мда, току-що отново се разигра страшна драма, още реве и пищи оттатък. аз излязох, защото си изпуснах ръката и я шляпнах по дупето.  Twisted Evil направо ми опъва страшно нервичките. как ще се справяме сега лятото като косата й до утре вече ще е мръсна, в пясък, потна .
еххо и доминика, трябва да прочета повече за скорпион-водолей и по-точно те ли нас манипулират или ние тях. то отговорът отсега ми е ясен. сега съм й сърдита, да видим кога ще се заумилква като коте.

# 206
  • Димитровград
Момичета,казвам ви чао!Не знам колко често ще имам време за клуб и за нет!
Ако някой идва по морето,ще работим на Сл.Бряг на "Замъка",до хотел "Чайка".
Всичко хубаво засега и много здраве на всички!

# 207
kanesta, лека и доходоносна работа! Когато имаш сили, време и желание си винаги добре дошла при нас  Hug

Юка, при нас 100 % скорпиончето се налага над водолей и дева  Twisted Evil Ама много съм мекушавааа, викам, викам и накрая пак нейното става  Tired Незнам докъде ще я докараме така. При Ади от едното ухо влиза, през другото излиза ...  ooooh!

# 208
петра също не си дава косата. но знае, че и да рев, и да не реве, ще й измия пиргите и ще ги среша. сресвам косата само сутрин -преди ясла. ако е събота-неделя, не сресвам - стои си вързана на опашка без екстри - голямо важно, че не била сресана. за първи път я постригахме в началото на май - на фризьо. малко се поизнерви от стоенето на стола, но като се има предвид, че жената я офука за 15-тина-20 минути - нормално е. е, удържахме я, но пък й разреших да пипа каквото си иска от фризьорската сергия.

юка - а вие що не летите? снощи таман заглеждах цените на уиз до варна - 11 лева бяха за моята дата. секунда ми трябваше да се навия да летим, но после се сетих, че няма да сме във варна, а на юг и се отказах - трябва ни мобилност. явно ще се тараляскаме цял ден с колата. не ми се мисли къв рев ще е. дано и ни е не се тряснем някъде.
а моите хора са се връщали от сватба в бургас. някъв навлязал в насрещното, валя забила в дясно, за да го избегне, и нацелила дърво. друг е въпросът, че обичаше да кара със 150, така че и това й е 'помогнало'. беше ни комшийка - нали знаете, казвала съм, че илинден трябва да се прекръсти на 'филков и приятели' - населили сме се само верни другари тъдява. всеки ден се виждахме - сутрин си разхождаше проскубаното болонче с красива порцеланова чаша с кафе в ръка. беше жена със собствен и шантав стил. днес е погребението. ще запаля свещичка за нея...

# 209
Дааа това с косата е повсеместно. Но вчера майка ми е успяла да подстриже Васи, та засега сме преодоляли проблема.

Юка, явно и аз съм мекушава щото викам викам и накрая става нейното и се е научила да казва МАМО МОЛЯ ТЕ...... и аз се предавам.
Абе не е добре така, ще видим къде ще му излезе края.

Друго което ми прави впечатление е че май става мъжакарана. Тича, пада, удря се казва - мамо няма нищо, цункай и айде продължава да тича.

Никси страшни сладури имаш. И на мен ми се прииска да съм бременна отново  Laughing.

Края на седмицата отваме на екскурзия до Турция за три дни. малко ще се разнообразим от ежедневието.

http://community.webshots.com/album/563503132sZKHBn
Ето малко нови снимки от нас.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 10:53 от gerygirl

Общи условия

Активация на акаунт