и Дейвид е с температура май и ние сме с ангина не съм го водила на лекар още. някой знае ли аналгина колко време може да се дава?

Пожелавам бързо оздравяване на всички и хайде стига вече с тези вируси тази година!
Пожелавам ти малкият да не се разболява! Много силна жена си ти
- макар да е съмнително до колко на една жена и се иска да е "силна", но за това пък си дарена с двама сина, та да те гледат те после 
Стискам силно палци всичко да е просто тривиален вирус и скоро да се отървете и вие от тези проблеми

много тъжно. ей заради такива неща вече и аз като еххо, все ме е страх на път. колкото и да внимаваш ти, не се знае кой простак ще ти се зададе насреща.

То да се смееш ли, да плачеш ли. Направо не знам какви ще ги върша. Тази вечер едни театра разигравам с едни детски ножици, уча я уж да ме подстригва, да постригваме куклите. Обаче дори на майтап не ми разрешава да й покажа как се подстригва нейната коса. УжасТ ви казвам!
То да се смееш ли, да плачеш ли. Направо не знам какви ще ги върша. Тази вечер едни театра разигравам с едни детски ножици, уча я уж да ме подстригва, да постригваме куклите. Обаче дори на майтап не ми разрешава да й покажа как се подстригва нейната коса. УжасТ ви казвам!
Иначе голям рев пада ...
Незнам докъде ще я докараме така. При Ади от едното ухо влиза, през другото излиза ...