Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 164
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Лили, Честит Рожден Ден, Hug да си жива здрава и безкрайно щастлива   bouquet  bouquet  bouquet
Ели ,стискам палци всичко да е наред  Hug
Джеси ,снимките са страхотни  Peace Hug
Дейзи ,дано и мине бързо устичката на Али  Hug
Зори, хайде чакаме снимките  Hug

# 61
Много се радвам за Галя Hugмилото дете, дано това остане най-лошото й преживяване завинаги Hug

Зори, нямам търпение за снимките. Много обичам да ви гледам какви сте хубавици с Ани Hug

# 62
ООО браво 4е всичко е минало добре с Галето!!!!

Ази, супер 4е поне документите са ти ги върнали и 4е сте зарадвали едно семейство с хубава по4ивка Simple Smile!

А да забравих да ви кажа 4е се видяхме със Силвето в едно град4е- много приятна изненада Simple Smile!

Дейзи - мерси, мерси Simple Smile

Ето качих малко снимки:

http://zoryto.multiply.com/photos/album/6/Greece_May_08#1

# 63
Браво, че всичко с Галето е минало добре  Peace

Зори, страхотни снимки! Толкова слънчеви и забавни  Sunglasses Икам вече почивкаааа  Tired

Една колежка ходи тези дни до Сани. Каза, че е останала много доволна - и от хотела, и от обстановката и от всичко  Grinning И им е излезнало съвсем прилично - около 8-900лв за двама души с бебе за 5нощувски, ал инкл.
А какво е трети ръкав  Embarassed Вие с тур агенция ли ходихте или самосиндикално?
Разпитвам, че сега стягам и нашата лятна почивка. Пък мислим да направим и някой уекенд до Истанбул и до Сандански. Може и Солун да включа  Crazy Зависи до къде ще стигнат парите  Laughing

# 64
Зори ,снимките са страхотни  Peace 61-ва ми е любима /да ми я пратиш  WinkHug

# 65
Момичета , благодаря ви за подкрепата!
Както ви е казала Катя всичко мина леко.
Галито е малко отпаднала , но и това ще мине. Сега сме у майка, тя ще бъде тук на домашно лечение, защото доктора не иска да я събираме с Катя за да не лепне някой вирусче, поне 1 седмица. Като се прибера у нас ще пиша по-подробно Hug

# 66
Ели, браво ,че мина тази операция ,че голямо притеснение си е. Дано бързо да се възстанови и да нямате повече такива преживявания  Hug

# 67
Мики  Hug и на мен ми е любима тази снимка ! 6те ти я пратя Simple Smile!

Веси ние ходим по-принцип самосиндикално, не ползваме туроператори, само за самолетни билети. За тази по4ивка понеже беше организирано от една приятелка която майка й има тур агенция тя се занимаваше. Ина4е ние 4ести4ко посещаваме Гърция и общо взето знаем доста хубави хотел4ета. Гърците по-принцип не са много добре със звездите в хотелите : 5 звезди гръцки хотел е реално 4 звезден, а 4 звездни за 3 звезди реални.
Ръкавите са на Халкиди4еския полустров - 3 на брой - Касандра, Ситония и третия е където се намират Атонските манастири - Света Гора.

# 68
Лили  Hug ЧРД!!!Да си здрава,щастлива и мноооооого обичана!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели Hug радвам се,че всичко е минало добре! Simple Smile
Зори Hug много сте хубави!И каква готина компания сте били по женски  Wink
Дейзи Hug милата Али  Sad добре,че не се е наложило да я шият.Надявам се бързо да и мине  Hug

Относно UK смятам,че за децата ще е по добре там  Rolling Eyes Ние принципно винаги сме го имали този вариянт за връщане,но не сме планирали до колко време ще го предприемем  Laughing Пък и имах до скоро известни притеснения с Петето,тъй като баща и по документи  Confused не ми даваше разрешение детето да напуска бг  Whistling но най-накрая се разписа  Peace Така да се каже мъжа ми и е втори баща,но си я е отгледал от мъничка така,че той си е истински татко и тя така си го чувства най-важното  Heart Eyes
Най трудно според мен е човек да свикне с климата в uk тези дъждове  Confused ту се покаже слънчице и след минути се смръчава сякаш /поне на мен/ми действа подтискащо  Rolling Eyes Но пък предимствата са наистина много.....Незнам има време ще мислим  Wink

# 69
Зори, прекрасни сте Hug

Али не я мислете, оправя се вече Laughing

Джеси, преди ми беше споменала за бащата на Петя, радвам се, че е разписал. За децата ще е супер, ако се преместите там - среда, образование, порядки и чистота. На теб винаги ще ти е мъчно, но като сложиш нещата на кантара мсиля Бг изостава значително. Аз да ти кажа, ако имах къде да ни помогнат в началото и ако примерно мъж ми можеше да отиде на равностойна позиция, както е тук, а не да става бояджия, аз бих си седяла и бих си гледала детето вкъщи /то и сега с нищо не подпомагам семейния бюджет освен със заплатата на майка и заплатата на чистачката/. Не мога да я трая тая България вече. Побърквам се от трафика, мръсотията, простащината и грубиянщината. Това са неща, които адски много ми влияят и не ги издържам просто. Побърквам се от невротизираните, миризливи и кресливи хора, с които е бъкана София.

# 70
Здравейте,
и аз да се разпиша Hug
Лили, ЧРД и от мен !!! Много здраве и усмивки ти желая    bouquet  bouquet  bouquet
Ели , радвам се че нещата при Галито са минали добре !
Дейзи , много сладка Али - какви ги измисля само  Grinning , хубаво ,че е добре вече.
Зори , прекрасни снимки!
Ние през дългите почивни дни бяхме в Приморско с едни приятели , починахме си , разтоварихме си и най-важното на Стела й хареса много , дори на плажа успяхме да я заведем двата дни. Валеше  следобед , тогава Стела си спеше в хотел.стая .
Най-новото е ,че Стела от една седмица вече не суче. Чак не мога да повярвам колко лесно стана. Казах й , че циците вече ме болят , че е голяма , има много зъбки , а бебетата нямат и за това сучат . За три нощи свикна и на четвъртата вече си спеше без да се буди. Стана ми много мило и малко мъчно , като си помислих че детето ми е вече големичко , че не е бебе , че ме рабира и съжалява и не иска да ми  причини болка като суче....Прие го много спокойно , весела и усмихната си е  Grinning Тася , май само вие останахте , ако не си отбила и ти Дани ?
 А и друго купихме си машина за хляб и сега много се кефя да правя хляб , а Стела и баща й също.
 За капак обаче във вторник като си бяхме вече в къщи се скарахме с мъжа ми и ми едно тъпо цялото положително настроение от почивката замина на кино... тъпотия. Май пак трябва аз да отстъпвам , ще видим .
 Айде хубава вечер от мен.
 Ако мога ще пусна и аз малко снимки.

# 71
Привет!
Страхотни снимки, ЗориHug
Анетка, козунаци стават ли в тази машина за хляб? А хляба за колко време се изпича? Въобще на какъв принцип работи - хвърляш вътре всичко или трябва да си го месиш отстрани?
Ели, целувки и прегръдки за бързо оправяне на мишката ти...

# 72
Здравейте, момичета!
Много благодаря за поздравите и хубавите пожелания Hug Hug
Ние днес си изкарахме чудесно, като изключим кратките лирически отклонения на Катерина, към 6 вече беше адски изтощена, а не можеше да заспи и се чудеше за какво да се сърди и криви. Е, накрая заспа и сега, след като си отпочина е ангелче, ама до кога ще е будна не ми се мисли ooooh!
Ели, радвам се че операцията е преминала успешно, сега пожелавам бързо възстановяване на Галя.  Hug
Зори, чудесни сте както винаги двете с Ани Heart Eyes Heart Eyes
Анетка, не ми се мисли как се чувстваш след отбиването на Стела, като си спомня каква депресия ме налегна при отбиването на Катето... Иначе, поздравления Hug
Хайде, лека вечер, отивам да си допразнувам Heart Eyes Heart Eyes

# 73
Хайде и аз да хвана последния влак и да поздравя Лили за рождения ден! Да си жива и здрава, миличка и само хубави моменти да имаш в живота си занапред!

А, Зори, аз вече се похвалих, че се видяхме, и аз много се зарадвах. Толкова готино време, така не ми се връщаше в София, макар че Алекс много ми липсваше.
Ели, радвам се, че всичко е минало добре. Бързо възстановяване желая.

Хайде, лекинка

# 74
  • София
Привет и от мен,милички! Hug

Лили,Честит Рожден Ден!!!Много здраве,късмет и безброй щастливи моменти със семейството си да изживееш!!!

Добре завърнали се на всички пътешественички! GrinningНие си бяхме тук по празниците,нищо интересно.

Зори Hug,много сте красиви с Ани,чудни снимки!

Джеси,страхотни са и твоите снимки!Радвам се,че сте изкарали толкова хубаво.Още един глас "ЗА" Англия и от мен,прекрасна възможност за по-добър живот за децата,пък и ще можете да си идвате до България когато пожелаете,предполагам.Но все пак вие си знаете най-добре Simple Smile...

Ели,радвам се,че всичко е минало успешно,дано бързо се възстанови Галето и да няма вече болести! Hug

Ази,съжалявам за тъпата случка...,хубавото е,че всичко е приключило добре и са върнали нещата.Жалко за пропуснатата почивка,но здраве да е Simple Smile,поне сте ощастливили други хора с нея.

Анетка,Нук,честито ви отбиване Grinning!Радвам се,че и при двете ви е минало леко.Ми,да,май ние с Дани останахме последни,някой ако ми беше казал преди време,че ще кърмя 2 години,щях да се посмея,а тя каква стана CrazyЧестно казано изпитвам ужас от този момент на отбиването,то такова пристрастено кърмаче като моЙто сигурно няма.Едва успявам да удържам фронта през деня,давам само за приспиване денем,а през ноща продължава да си се буди и да си иска...А как ги приспивате сега?В най-скоро време и аз ще предприема по-решителни действия,още събирам смелост и сили за безсънните и ревливи нощи които ме очакват Mr. Green

Айде,давайте още снимки от пътешествията Simple Smile

Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт