Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 173
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Момичетааааааа, не мога да не ви се похваля, днес 23.55 (вече вчера Wink) моята сестричка роди втората ми племеница newsm44 newsm44. Няма такъв подарък. Не мога да си намеря място от радост Party Party Party Терминът й беше за 23.05.
Хайде, продължаваме с празника, тъкмо си бяхме легнали newsm44

# 76
КатеН, да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet Да ви създава много поводи за радост! Hug Hug

# 77
ЧРД на Габи! Кате,да ти е жива и здрава и само радост да ви носи!
Лили, честита ти племенница! Много готин подарък за рожден ден!

Лек и усмихнат ден

# 78
Лили, честита ти племенница! От догодина - двоен купон в дискотеката с нея  Joy

КатеН, жива и здрава Габи! ДА те радва двойно колкото Преско.  Hug

# 79
Честит Рожден ден на Габи да е жива здрава и безкрайно щастлива  Hug  bouquet Hug
Лили ,супер още едно телче в групата ни  Hug да е жива и здрава и много да ви радва  Hug

Силве ,дай и ти снимки от екскурзията  Grinning

При нас нищо интересно освен ,че Симона вече място неможе да си намери от вълнение за рождения си ден ,почти не спи и само с покани ,торти и тоалети се занимава  Mr. Green голямо мислене голямо чудо  Grinning

# 80
Привет !
Честит 1-ви Рожден на Габи !!!! Да е много здраво, усмихнато и безгрижно дете   bouquet
Честита племеничка на Лили !
  bouquet
Тася , сега я приспивам като разказвам приказка , в началото ми подсказва , но в повечето случаи неуспявам да разкажа приказката докрай и е заспала. Не се притеснявай те дечковците свикват бързо , Стела на 4-тата вечер вече си спеше по цяла нощ. Всяко дете си е ралично все пак, води се от Дани. Ще успеете. И аз се притеснявах как ще мине , а то само притесненията ми били големи.
Лили Б , добре се чувствам , не ме е налегнала депресия. Като виждам ,че Стела се чувства добре и на мен ми  е добре , само дето имам малко проблеми с гърдите , но ще устискам надявам се.
 Борива, козунаци не съм пробвала още. Всичко се мята вътре , супер лесно е и за около 3 часа и половина имаме топъл хляб. В готварския форум има цяла тема за тези машинки , там се обсъждат доста неща.
 Хубав ден от мен

# 81
  • София
Кате_Н, да ти е жива и здрава Габи  Hug Да расте весела и щастлива  Hug

Лили, честита ти племенничка  Hug

# 82
Честит рожден ден на сладката, малка, прекрасна Габи! Пожелавам й много здраве, много веселие и безгрижно детство Hug

Лили, честито ти племенниче Hug

Борива, убиваш ме просто. Няма те сто години и се включваш с някакви ежедневни въпроси Grinningкажи как сте, какво правите, защо се затри толкова дълго Hug

# 83
дейзи Hug, от работа, мила, съм се затрила...няма да е от хубаво, дето не мога да се вястна тук... пътувам страшно много, имаме много работа и се скапвам физически, а на моменти и психически.. с Веси сме в един офис - питай я колк се виждаме Sad ... но ви чета от време на време по командировките, като си остана вечер в стаята с лаптопа... много м илипсва форума, а и срещите... предполагам, че вие се виждате - и сами, и с децата

иначе Пеци (казано по негово му Simple Smile ) е добре, голямо е диваче... счупи си много лошо преден зъб преди месец, та преживяхме и умътвяване на зъб... сега ще ни включат в учебника на студентите - на толкова малко дете нерв не са умъртвявали  ooooh! сега се надявам да няма проблеми за постоянното зъбче, което ще трябва да порастне там...

след малко ще кача по-скорошни снимки и ще ги пусна да ни видите  Hug Hug Hug

мики, Симонка се представя като истинка дама - за какво други да мисли, а???  Joy

# 84
  • Варна
Е, много приятно ме изненадахте. Heart Eyes Толкова рано, а толкова много поздрави. Благодаря ви много, момичета. Hug
Ето да се почерпите за здравето на Габи.

Рожденичката е доста крива,  брат и я събуди в 7.50, но иначе с подготовката сме напред.
borivaHug
Лили, честита племенничка!  bouquet

# 85
# 86
Честит рожден ден на Габи!   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, безгрижно детство и успех в живота  Hug  bouquet
Лили, честито ти племенниче   bouquet 
Ето малко снимки и от поивните дни http://ekaterinam.multiply.com/photos/album/5/Greece_05.2008>Greece 05.2008 Михаил се държа перфектно и по пътя и по време на поивката (само дето нищо не яде.... Cry )
Момичета някакво сиропче за апетит и съвет как да го накарам да опита поне храни, които никога не е опитвал  newsm78

# 87
Борива, много е пораснал Пеци Grinningодрал ти е кожичката просто Hugтова със зъбчето звучи доста страшно. Представям си какви притеснения сте изживели. Душичка, сладка Hug
Не се ли уморяваш с тази работа? Мислиш ли за смяна? Чак леко ти завиждам. Аз сега имам много свободно време, че сезона е много слаб, та по цял ден чета листовки и правилника. Като взема изпита пък ще се запиша на някакъв он-лайн курс по немски.
Кате, отивам да гледам снимчици. Аз сега качвам мойте. И ще ги пусна, ако ви се гледа. Между другото, как ти понесе пътя? Добре ли се чувстваше? За апетит незнам какво да ти кажа Confusedи Алис е на фази, редуват се и тва е. Нищо не мога да направя.

# 88
Между другото, как ти понесе пътя? Добре ли се чувстваше?
Нямах проблем с пътуването, а и морето ми се отрази добре, с нетърпение чакам морето в Турция другия месец  Wink За бременна съм супер нормална този път (поне засега) Joy 
Peace втория път не е като първия, давайте смело  Peace

# 89
  • София
Честит Рожден Ден на сладката Габи!!!!Кате,да ви е жива и здрава и само радост да ви носи!!! Hug

Лили,честита племенничка!Страхотен подарък ти е направила сестра ти Grinning,да е жива и здрава малката!

КатеМ,аз давам Саностол на Дани и имам наблюдения,че доста му подсилва апетита,по една супена лъжица на ден,може и да си го давала вече...,на нас определено ни действа добре.Пробвай да му оставяте чинийка с нещо си на масата или на място,където си играе и  до което може да стигне,може да се заинтересува и да си взима сам,знам ли..., Rolling Eyes

Отивам да разглеждам снимките на Преско и от почивката на Катето Simple Smile,Дейзи,давай снимчици насам!

Общи условия

Активация на акаунт