Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 170
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Мики, искате ли да отидем до тоя прословут July LAND утре. Валежи дават. Следобяд като се наспят да се видим там и да поиграят час-два, аз съм ок.Звънни ако искаш.
Да ви питам: Дайте телефон на някой детски дерматолог, който може да е дежурен или поне да отговаря на телефон. Преди 2 дни Сара си изсипа една лопатка с пясък в пазвата и като се прибрахме имаше в памперса малко. И сега там долу се е обринала ама днес вече е като краставо направо. Аз мажа с налични средства, имам Елоком, ама той е за лишеи и май не помага. Никой не ми отговаря по телефона от наличните ми докторЯ и вече се побърквам. Все едно бомба е паднала в София, поликлиниката до нас заклчена, абе дежурен няма даже.

# 31
къде беше това July land? ако уцеля удобно време между кърменията може и аз да се включа с Писи да си поиграе
между впрочем тази вечер ми разигра първата сценка на явна ревност, искаше да оставя Лъчко в леглото му и да се гушкаме, ама той ревеше и аз продължих да го държа на ръце, та като ми ревна и Писи що не лягам до нея, се принудих да го оставя за малко. Горката така силно ме прегръщаше и не ме пуска сякаш ще избягам и на всеки мой опит да взема отново Лъчко имаше твърдо НЕ. Голяма истерия значи. А Писи по принцип се пренесе да спи окончателно на нашето легло и непрекъснато съм и до нея, ама като я обхванат тия чувства се чудя кво да я правя. От време на време ходи да спи и при баща си, който е "заточен " в другата стая, но 99 % от времето е при мен.

Ази, добре че са ти върнали документите!

някой може ли да ме ориентира къде има хубави детски джапанки тип снадал, но да не са от тези дето се обуват между пръстите? 

# 32
  • София, център
Bezmerna
къде беше това July land? !
Иван Вазов  Simple Smile

Ние ще вземаме детето към 17 часа от Бистрица и няма да се класираме за игра в клубчето!!!

целувки

# 33
И аз съм тук. Mr. Green
Още снощи се завърнахме безславно в къщи.Нали взехме и свекър ми с котката му с нас...да не е сам,че нали бабата вече е американка/отиде да си гледа другото внуче/...та,като се почнаха едни капризи... ooooh!...било студено,всеки момент времето ще се развали и ние какво ще правим в къщата по цял ден,бил гладен и аз трябва да му дам киселото мляко от хладилника,защото той е възрастен и не може да си го вземе сам Whistling/имайте предвид,че е здрав като бик,по баирите не мога да го догоня/.Ееее...издържах 2 нощувки и айде към София...тук да си слугува сам. Crossing ArmsНа всичкото отгоре,тъпата котка/аз обичам животните,ама такова животно нема!/,след като веднъж си свърши голямата работа в леглото на мъжа ми,а се изпика на моите дънки/това ,защото не я пускам да спи с нас в стаята/,точно когато решихме да тръгваме и целият багаж беше готов-изчезна!Един час сме я търсили из двора и накрая я намерих да се скатава на върха на едно дърво....добре,че там още почти нищо не се е раззеленило,та я видях...След това един час мъжа ми се катери и се опитва да я "свали доброволно" от горе...накрая с триста зора успя да я набута в един сак,че тя щеше да го изпояде.И така...когато тръгнахме беше слънчево...направо ще се пръсна от яд. smile3511Вместо детето ми да тича на чист въздух,сега пак съм я затворила тук...и се очертава целият май да си висим в София.Айде...наоплаках се и аз този път.

# 34
Bezmerna, преди 2 дни ходих до SLS, спортния магазин на Черни връх, там видях такива джапанки с цветенца, ама не запомних цената.
Вчера дежурната в Лора ни изписа Excipial, ама то е общо кремче за раздразнена кожа, днес отивам до "Детско здраве" при дерматоложката, да видим още какъв крем ще добавя в колекцията

# 35
nadeto, хем се смея, хем ти съчувствам.........абе гледай да не си ги слагаш на сърце тия работи, пази нерви

# 36
Привет момичета! Heart Eyes

Ние сме си вече в София,успяхме да отскочим и до вилата за няколко дни. Simple Smile
Изкарахме много добре в UK,децата свикнаха много бързо с новата обстановка нямаха никакви проблеми с адаптацията  Peace
Петето беше много смешна в началото,като ми каза "Мамо,ама в Англия колко много правила има!И хората не си изхвърлят боклуците на улицата......ами защо и в БГ не е така?" Joy Чудих се какво да му отговоря на детето  Embarassed
Много обикаляхме и за радост времето ни беше горе долу хубаво с изключение на 2-3 дни по дъждовни.

Не съм ви чела още,тези дни ще гледам да наваксам  Crazy Надявам се,че всички сте добре! Heart Eyes Hug

ето снимчици от нас http://jesssy03.multiply.com/photos/album/23

Цунки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Ей, Jessy много хубави снимки!!!
Чак ми се доходи в Англия, имам един приятел там и все кани, ама ние нали сме тъпчовци и все гледаме да се приберем в Бг през отпуските, вместо свят да видим!!!
цунки

# 38
  • Варна
Наистина, Джеси, много яки снимки. Hug И на мен ми е мечта Лондон. Heart Eyes
Аз съм тук, чета от време на време. То не, че има много за четене. Rolling Eyes Ходим насам-натам през почивните дни, но сме си във Варна. Сега паркирахме дечурлигата по леглата. Дано бързо да заспят,че да релаксираме малко. Crazy

# 39
Честит празник!!!
  bouquet  bouquetЧестит имен ден на всички, носещи името на Св. Георги!  bouquet  bouquet

Jessy I, чудесни снимки. Няма как да не сте изкарали хубаво. Предполагам и децата много са израстнали покрай това пътуване Hug
nadeto7, предполагам вече си си отпуснала душицата. не се връзвай, така е, някои мъже след определена възраст обичат да ги обгрижват, а за котката съм без коментар, така и не ги заобичах тези животни...
Ние си бяхме тук през почивните дни, абонирани за зоопарка Laughing. Катето е влюбена в понитата и зайчетата, и слона, и Багира (пантерата) и маймуните и Мечо....абе, всички животни Joy и станахме редовни посетители там.
Хубав ден и весел празник Hug Hug

# 40
Честит празник и от мен на всички, които носят името на св. Георги и на всички, които имат професионален празник днес!

И аз бях малко на Халкидики без детето, изкарах горе-долу добре, времето беше супер, даже срещнах Зори с Анна-Мария в едно градче, където ни заведоха след круиза около Атонските манастири. Само че толкова много румънци имаше и такава невъзпитана напаст бяха, че направо ужас, много шумни, бутат се в теб, трагедия направо. Ние в автобуса имахме около 10 деца, само момчета, ей не се разбра че има деца в автобуса, накрая даже екскурзоводът ги похвали.
Ази, радвам се, че все пак историята има добър край, пък знаеш, че ти имаш финансова възможност и ще отидеш където и когато искаш, а тази жена с детето, сигурно това ще им е почивката за тази година.
Приятно изкарване на празника, а и нали казват, че ако на Гергьовден вали, годината щяла да е плодородна.

# 41
Честит Имен Ден на всички , които празнуват днес!
Да са живи и здрави и да носят с чест харизмата на това героично име!
Ние с Катето след малко ще се присъединим към празненствата у майка ми, но първо трябва тя да се наспи. Явно дмес и е поспаливо, чак се учудвам.
НИе имаме двама именници, брат ми и дядо ми. За съжаление мъжът ми е на работа и няма да присъства на празничния обяд, ноооо трябв ада се осигурява маслото на хората за празника Laughing ( той е мениджър производство в една фирма за пакетиране и производство на Краве масло, топено сирене, крема сирене и тн) Естествено те по празниците имат най-много поръчки, особено от голените вериги и той почти не е почивал. Оплаках се. Стана малко объркано, ама ми беше подтиснато сама с децата.

Най-важното е, е утре сме на операция с Галя и трябва много да ни стискате палци, че мен много ме е страх Hug

Хубав ден и дано да вали само вечерта Hug

# 42
Честит празник!
Да са живи и здрави всички именици днес!  bouquet

Ели_Г,стискам палци и се моля всичко с Галето да мине бързо и безпроблемно. PraynigИ ти бъди по-спокойна,всичко ще е наред. Hug
Лили_б,дааа...поразпуснах малко Laughingлошото е,че този човек цял живот е живял по този начин и сега,като я няма свекито се опитва мен да манипулира.Този път не е случил на човека обаче. Naughty
А котката е сиамка-мисля,че е излишно да коментирам повече. ooooh!
Джеси,много красиви снимките и вие с децата. Hug
Хайде,чакам и другите да се завърнат и да разказват кой къде и как бил.... Peace

# 43
Забравих да кажа, Джеси благородно завиждам за пътуването до Лондон. Аз много искам , но едва ли скоро ще стане, освен покрай работата ако не се набутам на някоя командировка.
Лили, ние пък претърпяхме пълен неуспех с нашата Зоологическа градина , Катя хич не се впечатли Wink

# 44
Честит празник на всички, носещи името на Св. Георги!

Ели, ще се моля всичко да мине по вода и бързо!

Лили, не знам как сте успяли да ходите редовно до зоопарка в това време , ние вчера се натоварихме цялата фамилия и тъкмо стигнахме и то заваля порой, а после го обърна и на град. Мислехме днес да отидем, но ето, че пак вали...Sad горката Писи така се радваше , че ще ходим при животните, ние досега не сме я водили и накрая...пак нищо, стана ми мъчно за детето, дано другата седмица времето се оправи вече!

Наде, жалко, че почивката ви се е провалила от такива битови проблеми, а за котките..те редовно си правят такива номера, никак не ме учудва, особено на нови хора, с които не живят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт