Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 161
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте отново! Hug

Радвам се,че ви ентусиазирах да посетите Англия  Simple Smile наистина е много красива държава и има какво да се види. Peace
Да си призная този път явно,защото бях с децата  Heart Eyes не ми се прибираше в бг.Но мъжа ми има доста задачи тук и нямаше как останем по дълго.Истината е,че и на него му се връща в UK и сме в разни размисли какво да правим  Rolling Eyes До една година мислим да вземем окончателно решение.

Попрегледах на бързо миналата тема  Laughing
Мила Hug моля те не ни напускай!Ясно е,че неможем всички да си паснем и да мислим еднакво  Wink И все пак толкова време сме заедно и сме си споделяли толкова много.........Нека забравим този спор момичета  Wink

Heart Eyes

Ели Hug ще стискам палци за утре! Praynig

# 46
Ох, така като не са се завърнали още повечето мами, си го обръщаме на чат.  Laughing Ние тъкмо се прибрахме от празничен роднински обяд, преяли и развеселени.
Ели, ще ви мисля и теб и Галя, дано всичко мине успешно Praynig Praynig
Дани, успявахме все да се разминем с дъждовете, сутрин по-рано от 11 до към 1-2. При вас сигурно стават по-трудно нещата с двете деца (как са те? Wink), но скоро ще се стабилизира времето и ще можем да се разхождаме продължително и безпроблемно. Аз така се ядосвам, че от месец не можем да се организираме с една позната да се видим, точно заради времето.
Jessy I, сигурно решението ще е трудно, но каквото и да решите, късмет! Peace Чудесна снимка имаш в подписа си, така ми се иска и тук да имаме такива поддържани полянки за пикник, ама...нейсе Sad
КатеН, стягате ли се за празника на Габи? Тя как е, прохожда ли вече?
Кетито, пак се умълча, пиши как си ти и бебето, а и Дани Rolling Eyes
Хайде, лека вечер! Утре сигурно няма да смогнем да изчетем случилото се с всички пътуващи Sunglasses

# 47
  • София
Здравейте, милички,
Честит празник на всички, които празнуват днес!
Ели, стискаме палци за операцията  Hug
Надявам се всички да са прекарали приятна ваканция, аз, поне с изключение на първоначалните неприятности, мога да кажа, че си починах повече от добре. Обожавам София през почивните дни, а когато са повече от един уикенд си е направо ваканция.

Цунки   bouquet

# 48
  • София
Здравейте, милички момичета!
Честито на всички празнуващи!  bouquet Hug

Черпя ви  cook baloni baloni cook cheers макар и виртуално, от името на моят малък Гого!

Бъдете здрави и хубава вечер! Hug Hug  bouquet

# 49
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ГЕОРГЬОВЦИ И ГЕРГАНИ!!!  Hug

Ние тези дни се отдадохме на пълен релакс  Sunglasses Първо трид ин бяхме с компания на вила край яз. Батак. Изкарахме си супер  Peace Следващите дни се отдадохме на тотален мързел  Crazy Отдавна не ми се беше случвало и сега се чувствам страхотно  Peace

Джеси, снимките са страхотни Peace Аз направо ви се чудя как не сте се замислили по-рано за вариант да живеете в Англия  Grinning Имам позната, която завърши там и не беше очарована от някои неща. Но тя търсеше нощните купони на Студенски град, а там през седмицтата е много културно  Grinning

Ели, стискам палци всичко да мине добре  Hug

Кате, какво мислите да правите за РД на Габи  Grinning

# 50
  • Варна
Честито на всички, които имат повод да празнуват!  bouquet (малко на финала, но от сърце)
Ние сега се връщаме от имен ден. Добре си изкарахме. Габи почти всичко проспа, а Преско си имаше компания в лицето на една 14-годишна кака, която го забавлява през цялото време. Crazy Сега заспиват уж. Tired
За РД-няма да правим нищо особено на деня. Ще съберем баби и лели като всеки път. А за децата не съм решила още къде да ги съберем, че те са на възрастта на Преско и по-големи. Пък Габи, милата, нищо няма да разбере. Rolling Eyes Даже не знам какво ще я правим, ако ги заведем някъде. То тук няма подходящо място за толкова малки деца като нея. Rolling Eyes
А за ходене-не ходи още. Стои права без да се държи, но крачки не прави. Когато, тогава. Wink
Ще чакаме и Ели да се оправят, че какъв РД без тях. Heart Eyes Ели, много стискам палци и се моля всичко да е наред. Praynig Hug

# 51
  Чесит рожден ден скъпа Лили

Много, много усмивки ти желаем Бобето и аз.

# 52
Лили,честит рожден ден!  bouquet

Бъди здрава,много усмихната и обичана. Hug

Аз пък сега отивам на АГ и после заедно с Яна до Цибалаб да ни изследват флората.Стискайте палци,че ме е шубе. Crazy

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИ!!!  newsm59  party023  Hug

# 54
Честит рожден Лили, да си много здрава, много обичана, все така усмихната и прекрасна Hug

Ели, стискам палци за операцията на Галя Praynigвсичко ще е наред Hug

Аз през целите празници не пипнах компютър. Бях се зарекла и си удържах на обещанието GrinningПрекрахме добре във Виена, впечатлиха ме забележителностите, но града доста ме разочарова. Обичам да усещам духа на един град и да обикалям жилищните квартали, а тези във Виена бяха доста невзрачни и сиви. Честно казано 3 дни ми стигнаха отвсякъде, даже накрая нямах търпение да се прибера. Почти никакъв шопинг не направихме, защото в магазините беше като на война - блъскане, предреждане и пр. Силно се разочаровах от Пратера, такава мръсотия и гмеж накуп не бях виждала. Преядохме с шницели и сладолед CrazyСнимки бях решила днес да кача, но си забравих кабела вкъщи.

Алис я заварихме с разбита уста Sadиграли със свеки на топка на една поляна и наш'то се капичнало и понеже както винаги е стискала пастели в ръка не е могла да се подпре и е паднала директно по лице. Водили са я в Първа градска, направили са й промивка, слава богу не са я шили. Като я видях щях да припадна - цялата устна подута, а отвътре всичко на кайма Sadдобре че не си е разбила някой зъб. Сега всичко преминава, отока спада, остана само коричката да падне. Тя милата е ужасно впечатлена от случката и по сто пъти на ден водим следния разговор "мамо, Аи паднауа", "така ли? къде?", "Аи, багала, багала, фане топката и паднауа", "и удари ли се", "даааа" и почва едно сочене и показване на всяка драскотина /защото има и по ръцете/. и после "мамо, една кака и още една кака и един батко /това са лекарите от болницата/ казали - нищо, мине куче" т.е., че ще й мине като на куче Simple Smile

Друго, друго...бяхме на концерта на Дзукеро, изкарахме страхотно, натанцувах се добре LaughingПрез останалото време се разхождахме в парка, вчера бяхме на Витоша, но ни се видя студено и отидохме на кръчма Simple Smile

Между другото, отказахме се от каквото и да е море със самолет. Преценихме, че няма да издържим с Алис няколко часа на летището, както и че ще се уплаши от самия полет. Та май пак ще ходим в Гърция с колата.

Снощи, след като я окъпахме Али седи гола на дивана и се тупа по корема и дълбокомъдрено заключава "тази пупа иска бони" Laughing

# 55
  • София
Честит Рожден ден, Лили  Hug Да си много здрава, много обичана и много щастлива   bouquet  bouquet

И аз като Дейзи компютър не пипнах тези дни Simple Smile Отново заминахме за Плевен, където се отдадохме на разходки и мързелуване Simple Smile Ходихме и за един ден до Габрово, Етъра и Трявна и беше страхотно Simple Smile Ема беше обградена от грижите на бабите Simple Smile и беше на върха на щастието. Сега е на вълна въпроси и за всяко нещо пита "То?" -  Защо?  Crazy

Снощи, след като я окъпахме Али седи гола на дивана и се тупа по корема и дълбокомъдрено заключава "тази пупа иска бони" Laughing
hahaha hahaha страшна сладурка е Али Simple Smile в началото на почивните дни я видяхме в една градинка в Гео Милев с бабата Wink

Ели, дано всичко мине бързо и успешно и операцията на Галя - стискам ви палци  Hug

Ох, много ми е трудно да превключа на вълна работа след такава почивка Tired. Още повече че в понеделник заминаваме за Прага за една седмица  Simple Smile

# 56
4естит рожден ден Лили,желая ти мнооооого щастие
Ели стискам палци вси4ко да мине успешно Praynig

# 57
с-мира, мерси за комплимента. Прага, а?! супер, аз съм се насочила натам есента. Колебая се между Лондон и Прага всъщност. А, тамън се сетих, Джеси, супер снимки. Хич не се чудете, ами заминавайте натам да живеете.

# 58
  • Варна
Добре дошли на пътешественичките!  bouquet
Говорих с Ели. Всичко е минало благополучно. Галето излизаше от упойка. Ели звучеше много добре, щастлива. Тя ще разказва по-подробно. Hug
Лили, честит рожден ден!  bouquet

# 59
Привет и от мен мами!

ЛИЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ4КА! ДА СИ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИ4АНА, БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ГОТИНА!   bouquet   bouquet   bouquet

Ние изкарахме страхотно с децата! толкова добре се държаха всички дечица, никви проблеми не ни създаваха Wink Бяхме на третия ръкав, Сани отпадна щото се спукала канализацията на хотела в последния момент  Crazy По-добре щото не бяхме ходили на третия ръкав, за мен той е най-красивия, със страхотни плажове и дива природа. Бяхме на раходка до Света Гора с лодка, на едни остров4ета с яхта ходихме, въобще суперско. По цял ден на плажа, хапване, пииване на рицинка, а децата много се забавляваха. Йога много много не успяхме да правиме, 4е децата не стояха много на едно място. Хотел4ето ни беше супер, с много басейн4ета, имахме си и детско клуб4е, бейбиситери. Ходихме и на диско на плажа с децата, абе никви забележки нямаме към тях Simple Smile Пътя малко дълго с тях ми се видя, като 4е ли миналата година по-лек ми се стори ама пък и Анна-Мария беше по-малка.
С една дума много добре си по4инахме! По4ерняхме също така.

Дейзи зна4и не си доволна от Виена, не знам аз не съм фен на централна Европа, на юг се 4увствам идеално Simple Smile Хората по ми допадат.  Слава богу 4е Али се е разминала с по-леки наранявания от падането, добре 4е не се е стигнало до шиене.

Джеси добре дошла, много хубави снимки!

Ели, стискам палци!  Praynig Пиши веднага щом можеш!

След малко ще гледам да ка4а снимки.

Цунки!

Общи условия

Активация на акаунт