Великденската изненда е голяма - НОЕМВРИйчето, скрито във мама

• 10 945
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Попово
 Simple Smile остана ли някоя кукла дет' не си е сметнала мома или ерген ще получи  Mr. Green и както казах преди шанса да се познае пола по таблици е 50/50  Naughty

# 166
Simple Smile остана ли някоя кукла дет' не си е сметнала мома или ерген ще получи  Mr. Green и както казах преди шанса да се познае пола по таблици е 50/50  Naughty

Таман изчислих, момиче показва Laughing
Много са ми любопитни подобни таблици, все ръчкам и търся, търся логика - защо точно 49 и защо вадим 1,2,3 и как на някой му е хрумнало точно това Laughing

# 167
 Grinning така е...
но, истина или не... усмивките и радостта са нужни

винаги си казвам, че не е важен пола, а да бъде здравичко и щастливо...

/ но не пречи да спра да купувам розови ританки  Grinning/

# 168
  • Попово
 Flutter взех таблицата от темата за МНОГОДЕТНИТЕ   Sunglasses  да изчислявам 4-тото  Mr. Green

наш батко Гого така си ходеше с розовко до годинката, щото и аз купувах за мома тогава  Crazy да слушам едни баби какви ги плещят  #Cussing out  Joy

# 169
Flutter взех таблицата от темата за МНОГОДЕТНИТЕ   Sunglasses  да изчислявам 4-тото  Mr. Green

наш батко Гого така си ходеше с розовко до годинката, щото и аз купувах за мома тогава  Crazy да слушам едни баби какви ги плещят  #Cussing out  Joy
hahaha Joy rotfImao
pepeno, мари  smile3555 и четвърто ли  #Crazy не мо'ем те догони!!!

# 170
Аз уж се старая да не прекалявам... но се разболявам, като видя някое красиво комплектче по витрините, и май не е възможно да се спра...
До сега само за роклички се замислях, иначе и розовки, и сини терлички и шапчици си накупих вече  Grinning и бели, и жълти...
И всеки ми напомня, че не бива да пазарувам преди поне 6 месец...

Иначе познати и баби и всеки казва, че щяло да бъде момче...
посипваха ми сол на главата и съм си пипнала носа  Grinning

В какви ли неща не вярваме, когато искаме нещо...

# 171
Нора, крачето ми не е стъпило още в бебешки магазин... щото знам, вляза ли ще се разболея  hahaha Joy

# 172
Нора, крачето ми не е стъпило още в бебешки магазин... щото знам, вляза ли ще се разболея  hahaha Joy
Малко ти завиждам за удържането...  Flutter
Аз до раждането сигурно ще фалирам...  Sad Grinning

# 173
Не е ли още прекалено рано да се купуват неща за бебо  Rolling Eyes
Аз лично поне не бих Rolling Eyes

# 174
Ми... рано е...
Ама......  Embarassed

# 175
  • На топло...
Fairy, права си, бих си направила изследванията, ако имаше риск, засега моят не е висок, наследствена обремененост нямам, замислям се за фетална морфология- там се виждат точно спина бифида, ходроцефалия (пия от декември фолиева 800), синдром на Даун, малформации на органите. Но има време до решението- на 2.06 съм на поредния преглед.

Ох, страшничко е да се замисля човек за такива неща- в началото четох доста във форума за дечица с увреждания- специалните ангелчета, ужасно се наревах... и сега влизам понякога, толкова силни хора с толкова огромни души! newsm51

Няма бебе, което да не заслужава любов! Zастраховка няма също срещу всяка опасност. Eдинственото, което е сигурно, че трябва да мислим само най-доброто и да даваме най-доброто от себе си! Praynig
Не става само с Вяра, но и без нея не става!   Heart Eyes

Всеки трябва сам да си прецени рисковете и последствията- добри или лоши- физически или психически!

Засега съм убедена, че бебка(?) е здрава и пъргава! Two Hearts

Но абсолютно подкрепям всекиго, който се съмнява и се реши да се изследва! newsm10

Целта е в крайна сметка да сме спокойни до края на бременността и да си родим здрави бебчета Hug!

# 176
С моя син когато бях бременна, започнах от третия месец някъде  hahaha едно биберонче, няква блузка, шише.... и така. Неудържимо влизах във всеки бебешки магазин на пътя ми и докато не вземех нещо не мирясвах  Joy Излишно е да казвам, че всичко беше купено далеч преди раждането... Добре, че доки беше познал пола, че и ние като Гого щяхме да ходим  Joy Wink

# 177
За амниоцентезата - рисковете са по - малко, от колкото са ползите.
При нас тук почти всяка бъдеща майка избира да направи този тест.
Ако предварителния кръвен тест при мен покаже, че има известен риск за аномалии, ще си направя амниоцентеза и аз. Но какъвто и да е резултата от нея... все едно, не бих убила бебето си.
Съжалявам, че има майки, които не се наемат да доведат до края такава бременност и да се грижат после за болните си дечица.

Амниоцентезата за мен е възможност да се подготвя от рано за онова, което предстои, и... ако е възможно, наличните болести да се лекуват в този най - ранен период. Не са един и два случаите, когато болни бебенца са били оперирани и лекувани в утробата.

Но... избор. От нашия избор понякога зависи много малко.
"Неведоми са пътищата... "

# 178
Здравейте, мили бременни момичета Simple Smile. Моят термин е за 27.11.08, разглеждайки красивият списък датата си стоеше незапълнена..та бързам да се включа с радост Simple Smile. Аз съм майче на едно хубаво и умно момиче и с огромно желание и радост всички у дома сега чакаме братче или сестриче Simple Smile. целувам ви всичките и ви желая спокойна бременност Heart Eyes

# 179
  • Попово
да ви кажа аз и с двамата си купувах това онова още от началото, за тошката напазарих шишичките и комплекта за изписване на последната ФМ демек у 32г.с...ама количката си я поръчах още като ми каза Балев-ту че е момче демек на 20г.с, да не вземат да се изчерпат  Mr. Green
за изследванията- всеки знае себе си и сам си решава  Peace баба ми се едно се кръвни тестове си е прайла  Sunglasses
оооооооо ное маме  Grinning Eliani  welcome

Общи условия

Активация на акаунт