Великденската изненда е голяма - НОЕМВРИйчето, скрито във мама

• 10 931
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
аз отпадам, на 26-ти в събота започнах да кървя, бях в 11 г.с., плодният сак отговаряше, а ембрионът не - в 8 г.с., нямаше пулсации, на 27 др д-р отново потвърди и на 28-ми ми направиха абразио поради незавършен аборт, епикризата е мисед аборт. Не се знае каква е причината, някои казва, че когато организмьт усети несьвьршенство спира развитието... Сьдба...природа... недоумяване. Ще чакам хистологичния резултат да изле и ще продължавам смело напред. Aз се чувствах страхотно, без проблеми и без оплаквания, но уви изненади винаги има които сазнанието трудно разбира. Намирам се изван Сф, бях трагнала за Арбанаси Варна Трявна Габрово Етъра Боженци... Внимавайте във В. Търново по празни/ите почиват, няма ехограф, няма специалисти, няма частници и парите не оправят, в по=малкия град се оказа, че са помислили за всичко и дори шефът на болницата /гинеколог/ не почиваше през ноща на връх велик ден.
Съжалявам за написаното. На вс вас желая БЛАГОПОЛУЧИЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, МОЛЯ СЕ ДА НЯМА МЪКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ... Някак ви чувсвах близки, обичам ви! Успех!  Hug

П.С. Извинявам се за правописа в провинцията съм и се хакнах за да споделя...

# 181
Надявам се, че само коментираме без лоши чувства, въпреки, че си мисля че има и засегнати. Последно по темата ще се изкажа. При положение, че живея във времена в които медицината е толкова напреднала, не мога да си представя, че няма да се възползвам. Майка ми и баба ми за съжеление, не са могли, защото е нямало кой да им предложи или направи такива изследвания. Не смятам, че единственото, което мога да направя е да мисля позитивно и да се моля на Господ, а ако се случи най-лошото да се успокоявам с факта, че Той би ми пратил само изпитания с които мога да се справя. Ако зависи от мен, не бих родила дете, което е обречено на смърт и болка. Не бих причинила това и на близките си! Всеки решава сам за себе си според приоритетите си.
Ако искате можем да прекратим тази тема, щом е неприятна?! Не желая да засягам никого!!!
 Peace

# 182
Аркси, мила  Hug Hug Hug кураж

# 183
Аркси , кураж мила  Hug Пак ще си бременна един ден Hug
За жалост често се случва тази диагноза мисед , но ти правилно си го казала , природата си знае работата , вярвам ,че следващия път ще е успешно Hug

# 184
  • Попово
arrksi  Hug
sophiepp, къдя са губиш неска  Crossing Arms  видяф на малкото софче достойнството  hahaha

# 185
sophiepp, къдя са губиш неска  Crossing Arms  видяф на малкото софче достойнството  hahaha
еми чакам ви да си приказваме... ама никой не ще с мен да си говори  Crossing Arms

# 186
  • Попово
еееееееее ко думаш ти, никой не ще.. аз никой ли съм   Sunglasses  Crazy  то и какво друго да прая неска де, тука едни дъждове се изливат стра'отни Crazy

# 187
еееееееее ко думаш ти, никой не ще.. аз никой ли съм   Sunglasses  Crazy  то и какво друго да прая неска де, тука едни дъждове се изливат стра'отни Crazy
Само ти, мила, само ти... spoko  Sob yahoo_49

# 188
  • Попово
 ooooh! не знам просто къде са всички Thinking отивам да правя кафенце и да 'апна ориз с мляко..
и аз те изоставям  smile3534

# 189
Алоуууууууу Враца и аз съм тука бре Mr. Green Мен не ме ли отразявате нещо Crossing Arms
Софи , ай дай тема Heart Eyes

П.П. ето ви едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=scDdiHIP4ag&feature=related , много ги обичам тези Heart Eyes

# 190
Алоуууууууу Враца и аз съм тука бре Mr. Green Мен не ме ли отразявате нещо Crossing Arms
Софи , ай дай тема Heart Eyes

к'ва Враца беее  Joy
ми ти нищо не приказваш  Crossing Arms
тема... newsm78 не мога да се сетя сега
но, чакай да ти се оплача-останах без име   Sob  никакво мъжко не ми идва    33uu  женско име бях измислила  smile3538 smile3538

# 191
Варнаааааааа hahaha

Честно ли сега за име си се замислила Whistling , ама не се тормози , все нещо ще ти хрумне , ако искаш дай някаква насока , може и да ти помогна Sunglasses

П.п. Само не пускай тема в Майките " Помощ име..." че направо се изприщвам от тези теми вече Whistling ooooh!

# 192
П.п. Само не пускай тема в Майките " Помощ име..." че направо се изприщвам от тези теми вече Whistling ooooh!
Аууууууууу  ooooh! и аз се изприщвам като видя - всяка втора тема  #2gunfire #Cussing out

Ми, немож ми помогна... искам да ме грабне отведнъж, искам да е българско, искам да е звучно, да се връзва с останалите имена и да има хубаво и специално значение...  Crazy Mr. Green

# 193
здравейте момичета Laughing
как сте днес в това мрачно време
по схемите на Пепена ще очакваме девойка Grinning
ще е супер само да е вярно инъче ще вляза в графата най люти свекърви #Cussing out
А за името съм се спряла на едно което ми звучи еднакво добре и в двата варианта

# 194
[Ми, немож ми помогна... искам да ме грабне отведнъж, искам да е българско, искам да е звучно, да се връзва с останалите имена и да има хубаво и специално значение...  Crazy Mr. Green
М  Shocked не мога ти помогна , мъчи се , имаш още 6-7 месеца Whistling

Георги   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт