Gliss Kur.Марката...

• 2 816
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Да , доволна съм . Ползвала съм шампоан и маска за коса и съм доволна. Това са едни от шампоаните , които знам че действат добре на косата ми.

# 16
Бях много доволна,но вече не съм.Развалиха всички продукти.

# 17
  • София
Доволна съм от серията с маслата, от шампоана и спрея.
Балсамът и маската от същата серия не ми харесаха.

# 18
ползвала съм шампоан,балсам,спрей останах доволна!скоро може пак да си взема нещо!
някой ползвал и им е маските?как са?

# 19
Може би от шампоана и балсама от азиатската серия съм най-доволна.Те повече от всеки друг продукт,независимо от цената,действат много добре на косата ми.Маската още не съм я пробвала.

# 20
Ползвала съм доста от шампоаните и маските им. Като цяло съм доволна с изключение на серията Азиатска красота. Нещо не ми се отрази никак добре на косата.  Thinking Не съм и във възторг от маската им от серията с 12-те масла. Абе не са лоши, ползвам си ги с кеф Wink
rensy, напоследък все на твои теми попадам - за спирали, за моливи за очи, шампоани  Mr. Green Да не си в някакъв козметичен апогей? Flutter

Това все едно аз съм го писала. Тази маска ми изсушаваше още повече косата, интересно защо.  Thinking Азиатската красота ми провокира адски сърбеж на скалпа. Но серията с копринени протеини е много добра.  Peace

# 21
Доволна съм. Много съм доволна даже.

# 22
Доволна съм  Peace

# 23
  • София
Веднъж си купих шампоан на тази марка, но нещо не останах очарована. Беше преди няколко години...

# 24
Доволна съм. Много съм доволна даже.
     Peace   

# 25
# 26
  • MUC
Май съм си купувала основно шампоани, но може и още нещо да съм взимала, не помня. Във всеки случай, отдавна е било, не останах доволна и спрях да купувам.
Последното, което ползвах, беше шампоан за блясък на кестенява коса, преди около година. Ми косата ми загуби всякакъв блясък, стана мътна на цвят и сплескана. Това е един от много малкото шампоани, които не съм използвала и до половината. Приятелят ми си го приватизира, на него май не му действаше толкова зле. Неговата коса е по-суха и чуплива, може би му пасват по-добре, той ползва и други техни продукти.

# 27
# 28
Доволна съм единствено от спрея с 19 съставки(май така се казваше),ползвам го за по-лесно разресване  Peace

# 29
  • Провинция
Серумът срещу цъвтеж на косата!Страхитен е!Имах коса  в лошо състояние.Коафиорката ми го препоръча и на истина още първия месец косата ми взе да с епооправя.Вече близо 6 месеца ходя всеки месец за обиране само на цъвтежа и всеки път след миене на косата го нанасям.Изпозвам и маска за коса,но на друга фирма.Определено косата ми е по жива,мека,и като че ли расте по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт