Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 170
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 510
Сена е билка, влизаща в състава на Сание-то, което е марка чай  Peace

# 511
Здравейте от мен отново  Hug
Момичета, срам не срам, искам да си призная, че почнах дюканстването не достатъчно подготвена, без да съм чела книгата и се оказа, че имам страшно много пропуски.
От днес се чувствам малко по-образована, взех си и книгата.
Та...оказа се, че днес след закуска кантара ми показва -1,5кг.Купих си трици, цели 5 пакета, едни наши близки ми подариха един и сега съм се запасила с 6.Да ви разправям за тези мои близки- две много големи сладурани, майка и дъщеря.На Дюкан са вече 2 месеца и 15 дни и резултата е  -13кг.Черпиха ме с уникално кремче, което си беше истински деликатес в сравнение с желатиново(степ и мляко)От тях изчерпах много полезно инфо и заедно с книгата се надявам да не питам повече глупости.

Вече  направих сефтето на триците - преди малко хапнах вкусно кексче и телешко месце.

На имащите повод - забавлявайте те, бъдете живи и здрави  Hug

ДЕРЗАЙТЕ!

Ми това е от мен , страхотни сте   bouquet

# 512
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Перлата, бях тръгнала да ти отговарям нещо, но понеже изобщо не разбирам за какво ми говориш, просто ще ти пожелая лека вечер!  Peace

Зеленкото, аз пък бакпулвер рядко ползвам, но както и да е, не за себе си питах

# 513
  • Пловдив

3) Идва сезонът на сливите!Дюкан никъде не е упоменал дали могат да се ядат. Вашето мнение?

Това шега ли е?

# 514
Сена е билката майчин лист, и не влиза в състава на т.нар. китайски чай Сание.
В Сание има слез, листа от бамбук, кайсия и лотос, както и зелен чай. Peace
Зеленко, бих препоръчала сената, защото сама преценяваш концентрацията на чая, който си приготвяш - съответно можеш да го направиш по-леко слабителен.

# 515
Какво са няколко малки шегички между приятели Joy

# 516
на мен пък днес ми казаха ,че съм станала "нормална" първо се зарадвах ама после се замислих каква ли съм била преди в такъв случай?!
 newsm78 Joyза санието съм чувала че се привиква и след края на употребата му червата стават лениви и трудно се връщат към нормалната си дейност.на някои много им действа на мен - изобщо. ма то кво ли ми действа като се замисля? Thinking

# 517
Сливи може, стига да не миришат лошо. Нашите са режимни, често си позволяваме и пълен мъжки член. Резултатите показват, че ползването редовно и на двете в умерени количества не само не забавя, но и ускорява процеса на сваляне (на кила) Peace

# 518
Божееее изпростяхте!иначе информацията е точна. Joy

# 519
 smile3533 шегичка беше, да...но благодаря за ценните съвети на NastyWitch Mr. Green

# 520
Здравейте дюканки  Hug
Липсвахте ми през тези дни , докато обикалях роднини и приятели из бащиния край.
Но пък съм много щастлива - всички забелязаха промяната ми .Прибирайки се вкъщи,
сега пък установих ,че съм се отървала от фаталния  13 кг -  Joy Joy Joy
Измъчи ме цели две седмици   #2gunfire
Бях си съвсем режимна , но ...наистина в малките градове е доста трудно да се придържаш
към режима - едно има , друго няма...Ние в София сме си  мноооого  ОК .

Безгрешна , ако имаш желание , моля те, напиши в другата тема рецептата за
кремчето   -  да има с какво да си разнообразим менюто  Praynig

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 20:50 от mamce

# 521
Цоци, Кри, Ори, ros4o, atrakcia, bermudes, tzvety ruossimova, tatyanasg/дано не изпускам някой/, благодаря ви от все сърце за поздравите и милите думи! newsm51

Прегръщам ви силно! Hug

# 522
Здравейте, от 3 седмици съм на вашата диета ,свалила съм 7 кг., много съм доволна ,не чувствам глад и отпадналост както при други диети който съм правила преди .Започнах с 7 дни само на П ,сега редувам 5 П с 5 ПЗ ,но още не съм си позволявала трици ,а едвам от няколко дни включих кисело мляко и извара .Все още не съм си взела книгата и затова не бях сигурна за тия трици ,въпреки че четох доста тук точно началната страница на темата .Мисля утре да ги опитам, в началото останах с впечатлението ,че трябва в третия етап да се включат, така ли е .  Flutter
п.п. дано не съм досадила на ветераните в режима  Rolling Eyes

# 523
nlo, триците се превръщат в задължителна закуска до края на живота, като началото се постави с първия ден, в който започваш режима Протал. Препоръчвам ти да прочетеш и книгата...

Успех в неравната борба с излишните килограми   bouquet

# 524
nlo,
kакво да ти кажа, върни се пак на първа страница.
С червени букви пише.
С болднати червени букви пише.

И аз не ги ядях в началото.
Но не защото не знаех кога се ядат.
Знаех, пишеше го и тогава на първа страница.
Макар и не с болднати червени букви.

И да, досадно е. Съжалявам, но наистина е.

Общи условия

Активация на акаунт