Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 202
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 495
Свидничка - благодаря ти   bouquet  Получи се завидно дебел свитък, но оригинала вече му загубих следите от приятелка на приятелка. Този за момента ще върши добра работа.

bermudez - Ми чудесно, аз започнах режима изведнъж, без да съобразявам някакви дати и събития. Гледам и ти добър резултат си постигнала БРАВО  Grinning
 /ще те наблюдавам - няма да се излагаме   Joy Joy
Елена 82 - честита годишнина, желая ви любов и хармония    bouquet

# 496
ехооо,привееет, красоти мои Simple Smile
ДА СЕ ПОХВАЛЯ- АЗ СЪМ В РОДОПИТЕ, В с.ДАВИДКОВО(селото на моят принц) и сега свекървичка ми си ме гледка- то не са дробчета с лук и зеленчуци, то не са печени пиленца с млечен сос.... то не са вкусотии до шия Simple Smile като си дойда, ще сваля снимки и аз ще показвам Simple Smile
Гуш, nbirthday Да си жива и здрава и винаги обичана!  Hug
Елена, честита ви годишнина, много любов и семейно щастие! Hug
Росчоо Hug честити ти 2 месеца Дюканстване Simple Smile ама как няма да ти правят комплименти, то ти си чаровница и половина!
СноуАна, супер, супер!  Peace Hug
Тендър, честита месечинка!   bouquet 
Катенце, гордост наша:), честита ти седмичка! Hug
Поздравления за всички с намаления!   bouquet
Свидничка, изучи ли всичко, бе скъпа? поспри се малко, че току-виж си станала 50кила от толкоз зор:)  Hug
Орелия, ти все още ли си толкова слаба и хубава...вече те забравих Simple Smile трябва да се разберем да направим кафепиене някой ден,като се завърна в Софето Hug
ДениКали Hug , Бисска  Hug
МНОГО ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ МАЦКИ В ТЕМАТА! да не ви изреждам една по една, ама бързо на опашката....   remybussi
НАСТИИИИИ  Shocked разликата е огромна! Peace Hug

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 17:21 от ros4enka

# 497
  • София
след 12.04.08 я олабих здраво - тогава има ЧРД, после Великден...абе сегиз тогиз посягам и към шок. бонбон и към някоя хапчица баница, някоя и друга глътка вино или бира...абе много прегрешения. Даже и никакъв режим в момента не спазвам. Цял ден карам на П и вечер лапвам по някоя и друга вилица от салатата. Но и по време на прегрешенията пак свалях. Трябва да се стегна, ама...лошото е, че съм наработа и нямам време да си приготвям разнообразна храна и взе да ми писва да ям само пилешки пържоли и овесени палачинки Laughing

Тук сме доста хората, които ходят на работа, и това оправдание не минава  Whistling Поразгледай блогосайта http://dukanskirecepti.wordpress.com/ за идеи... Моята торба с манджи за работа е публикувана в секцията Продукти  Embarassed
Относно прегрешенията само да те предупредя, че резултатът се появява със закъснение... Прегледай секцията Често задавани въпроси в блогосайта за повече информация  Peace
Пък колко рецепти има  Whistling

svidni4ka, хиляди благодарности, ще намеря време да открия този магазин. Да поясня, че се интересувам от подправки в по-голяма опаковка най-вече от екологична гледна точка: да се хабят по-малко опаковки. В този смисъл голям плик със 100 малки пликчета в него не ме устройва Peace

Не съм, evich, рецептата за бакпулвер, която спазих, е сода бикарбонат + лимонена киселина в съотношение 2:1. И двете съставки бяха в оригиналната опаковка от магазина, в срок на годност, не овлажнени. Затова толкова се изненадах от резултата днес  newsm78 Не разбрах последно има ли нишесте или няма в бакпулвера  newsm78 Моля и други да се включат в дискусията  Praynig

Красив ден   bouquet

# 498
  • UK
  Такаааам! Минавам набързо докато хапвам Grinning
  Гуш да си жива и здрава newsm59
  Елена82 честита ти годишнина. И аз като тебе бях пухкава и мнооого бременна булка
 Росчо честити 2 мес! Още малко остана
  Росченка Hug То, ако се слабееше само с учене, ехе... Седя и се мъдря на 58 вече от 3 седм.
 Евич желатинът е 100% протеин и 100% режимен, така че грабвай вилицата и нападай смело. Можеш да си направиш и други вкуснотийки, като така популярното "желирано кис. мляко със степче" Mr. Green
  Зеленко аз съм същата "хронична" еколожка Embarassed Никога не ползвам найлонови торбички и си изхвърлям боклука разделно. Макар, че ако съдя по кофите пред блока, съседите не са на същата вълна. Жалко.......
   Hugна всички

# 499
  • Пловдив
И аз да се изкажа относно режима и ходенето на работа. Ами много по-лесно е - вземаш си нещо и нямаш други изкушения. Докато в къщи винаги може да отвориш хладилника или нещо забранено да се метне от ръцете на детето във вашите  Mr. Green

# 500
Зеленко, мисля, че няма нишесте, даже съм сигурна! Между другото и аз попадах на бакпулвер, който ме разби! Кекса стана тъмно жълт и вонящ на сода и не ставаше за ядене!
Рецептата за желирано пиле съм я извадила от темата за рецептите и е написана с червено - т. е. става за ударния режим! И така снощи си го приготвих и оставих половината на мама, защото и тя прави диетата!
Обаче нещо като се размислих, за този желатин - това са стопени ставни хрущяли от прасе и за това попитах!
иначе имай в предвид, че съм доста стриктна и не питам за щяло и не щяло! Ако някой се е издразнил- моля за извинение!
А пък нали тази тема е , за да се подкрепяме, да споделяме, в крайна сметка всяка от нас е била нова и сигурно е питала за нещо!
Аз не се дразня, ако не ми се отговори, защото съм наясно, че не можеш да пишеш нещо по 100 пъти, след като го има написано някъде и някой не го е прочел!

# 501
Девойки, сетих се1 Ако някой има съмнение, че в бакпулвера има нишесте, на малка част от него да капне капка йод!
Ако има, ще стане тази част синьолилава!
Но съм сигурна ,че няма!

# 502
В бакпулвера има нишесте на опаковката си пише. Rolling Eyes
Състав:набухватели,натриев бикарбонат,натриев пирофосфат,царевично нишесте.

# 503
Хелоуууууу, как е компанията днес? Grinning
Честит рожден ден на Гуш и KIMM!
Много здраве, любов и самочуствие от красиви фигури ви желая!
Аби, Бубе- така се зарадвах, като ви видях! Hug
Сноу-анна, Нуш, Насти - страхотни промени! Браво на вас! newsm51
Катето джин, -честита ти седмичка! smile3501
Честити намаления на Byrne, MaikaZaika, Tenderseducer, Цоци! smile3501
Renewal- пропуснах вчера да кажа добре дошла! Hug Радвай се на резултата, макар, че след първият ден това е задържана вода, а не същинско намаление! Успех нататък! newsm10
Креми, Сашко и тортата са страхотни! Сигурно ви е било много весело!  love001
Елена82, Честита годишнина! Пожелавам ви дълги години щастлив семеен живот и да продължавате да се обичате така, както първите 2 години!
Ети88, наистина е по-лесно и приятно, когато се отслабва в компания и човек получава подкрепа и съвети! Не мисля, че някой има лоши чувства конкретно към теб, радвам се, че си решила да си с нас! Честити ви първи зъбчета! smile3525
Мисиз Дел Форси, здравей и на теб! Дано да продължиш стриктно с режима, за да имаш още по-добър резултат! Peace
Днес си направих желирано мляко с Болеро бяло грозде, е няма такава вкуснотия!  chef И мъжът ми доста хапна, после ме разпита обстойно как го правя, сигурно е решил следващият път той да ми приготви! Flutter

# 504
Добър ден и от мен  bouquet
Аз най-накрая намерих време да пиша в темата, че покрай работа не ми оставаше никакво време.Чувствам се добре, още си правя втора фаза и даже съм с 1 кг.минус Laughing, а също така реших и да си променя малко целта Peace
Честит рожден ден на Гуш и Ким!  bouquet

Искам да попитам някои неща за 3 фаза, тъй като скоро ми предстои да я почна. И така:

1) Вие какъв хляб ядете? (знам, че е пълнозърнест, но ме интересува дали е “Вита” или “Бонус” или някой друг, може би…?)

2) Много ще се радвам, ако някои от вас се включат с личен пример за това какво ядат на галавечерите, в смисъл като продукти, ястия, и сладки работи… напр. свинско със зеле, салата, една целувка

3) Идва сезонът на сливите!Дюкан никъде не е упоменал дали могат да се ядат. Вашето мнение?

4) И последно…. за пържените картофки… според Дюкан не може… а вие? (става въпрос за галавечерите)

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 18:32 от Белла

# 505
  • София
Белла, благодарим за бързата реакция   bouquet Естествено, отговорите ще бъдат прехвърлени (както всяка ценна информация от тук) на мястото, където зададе въпросите си първоначално   bouquet

Момичета, очаквам Вашите идеи какво да я правя тази буца сода бикарбонат + лимонена киселина   chef  Embarassed   chef

perlata, благодарности, явно ще мина пак на купен бакпулвер  Whistling

# 506
Честит рд на рожденничките!
Сноу Ана , Нуш smile3501 Искам и аз така!!!!

Имам два въпроса:
Много ми се иска да поовлека и мъжа ми в режима , та има ли някакъв подобен мъжки сайт?
Ще е много хубаво да си спестя изкушенията поне от него!
Вторият ми въпрос:
Хапвате ли си от плодовите млекца на Ehrmann 0.1% В книгата пише че може, но  все пак ...

# 507
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Момичета, очаквам Вашите идеи какво да я правя тази буца сода бикарбонат + лимонена киселина   chef  Embarassed   chef

perlata, благодарности, явно ще мина пак на купен бакпулвер  Whistling

Натроши я, добави още малко лимонена киселина и си я ползвай.
Купеният бакпулвер съдържа около 1л нишесте, това означава ли, че когато се ползва, не може да се правят нишестени сосчета? чак сега се замислих за това, а какво съдържа 1 пакетче по принцип знам , знаех си, че бавно мисля

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 19:56 от Не съм

# 508
Не съм ,като знаеш от 100години какво съдържа едно пакетче ,защо ми четеш поста?Прескочи го!!!

# 509
  • София
tatyanasg, съпругът ти може да пише тук, ако желае - имахме такъв случай. Най-добре обаче да си направи собствен ник. Иначе има много семейно режимстващи (аз също Embarassed ). Моят мъж отказа да чете каквото и да е с аргумента "Ти нали си чела достатъчно" и така се доверява изцяло на мен  Joy Само имай пред вид, че мъжете свалят много по-лесно и бързо и че нарушенията им се отразяват доста по-слабо. Да не се демотивираш  Whistling

За млекцата гледай етикета дали няма захар, сметана, колко е маслеността. Досега не сме открили режимни в БГ, ако си открила, дай инфо  Praynig Примерно пише 0,1 %, ама има захар  #Crazy

Не съм, аз нишесте не ползвам (освен дето се оказа, че имало в бакпулвера). Убедена съм, че забавя процеса  Embarassed

Момичета, аз понеже не ползвам разните му там чайове и съвсем се обърках, моля някой с личен опит да сподели за тези 2 неща: СЕНА; САНИЕ. Може на ЛС, да не спамим. Едно и също ли е; различно ли е; каква е разликата, ако е различно; кое беше агресивно и непрепоръчително и т. н.

Също така кое точно е телешки джолан - не мога да се ориентирам по книгата доколко е режимно. Зверих се на стр. 67, ама там пише ... "частите за печене" - това такава част ли е Embarassed

УТОчНЕНИЕ: Горната информация е за целите на блогосайта!
На подобни чайове вяра нямам. Аз лично намерих цаката на ВЦ-то, мога да споделя, ако някой се интересува.

Благодаря предварително за отделеното време. И не се смейте на въпросите ми, ако може. Поне не много, де... 

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 19:41 от Зеленкото

Общи условия

Активация на акаунт