Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 228
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 630
Гуди, много сте сладки!
Страхотни сте!

# 631
. . .
Не съм, evich, рецептата за бакпулвер, която спазих, е сода бикарбонат + лимонена киселина в съотношение 2:1. И двете съставки бяха в оригиналната опаковка от магазина, в срок на годност, не овлажнени. Затова толкова се изненадах от резултата днес  newsm78 Не разбрах последно има ли нишесте или няма в бакпулвера  newsm78 Моля и други да се включат в дискусията  Praynig  . . .

Девойки, сетих се1 Ако някой има съмнение, че в бакпулвера има нишесте, на малка част от него да капне капка йод!
Ако има, ще стане тази част синьолилава!
Но съм сигурна ,че няма!

Наистина така може да се докаже дали има нишесте.Правила съм такъв опит по
Природознание с третокласници - с картоф . Така се доказва съдържанието на нишесте в
дадени продукти .
Ако имаш подръка йод - пробвай  . Даже те моля , пробвай и с киселото мляко ,че и за него
доста  широко / не визирам темата / се коментира ,че съдържа нишесте.

# 632
Еми, браво разликата е видима. И аз като теб сам нисичка и всеки качен кг ми личи. Благодаря на момичетата, които са ми отговорили на въпроса за цилулита. Днес си взех едно кремче и започвам да се мажа. Ще се опитам да пия повече вода. Днес съм изпила близо литър (без кафетата и чая), за мен това е много, защото аз почти не пия.

п.с. Еми, чак сега видях,че ти сега започваш и това са стари снимки. Успех в свалянето!

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 21:23 от vili bets

# 633
Танче 83 , идваш ли и ти , бе моме  newsm78  Знаеш къде , нали  newsm78

Ааа Мамче как без мен кой ще ви мъти водата smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 634
  • Провинция
Ванче HugОтдавна не съм те засичала по Дюканските полета.Как си?

# 635
Момиченца мили,  Hug (или пък лелки newsm78)
аз седнах с такова настървение да си наваксвам пропуснатото. То пък едно наваксване беше... нямам късмет. Караници предимно  Crazy
.............
Готово, много писах, нищо не казах, но все още ви обичам (нищо, че повечето изобщо не ме знаят коя съм).  Wink

Аз пък започнах да чета от зад на пред и като разбрах, че има караници.... спрях  Whistling
Дори  newsm78 И аз тъ ни помня, ама карай... Някоя важна ще да си   bouquet Joy

# 636
  • Варна
Абе, в тоя час позволен ли е малко спамnewsm78

За Пухчето и за Бачито.

# 637
Щом е за любов-е разрешен Simple Smile)) Hug
Опитвам се да се добера до поста на Кри Rolling Eyes , но все нещо ме разсейва. Трудно ми е това наваксване... newsm78

# 638
  • София
да се самоцитирам:

Цитат
Възползвам се да благодаря на всички, които ми писаха ЛС за САНИЕ/СЕНА за нуждите на блогосайта, раздел Често задавани въпроси.

С цел допълване на информацията в блогосайта очаквам Вашия коментар по следните дискусионни теми:
1) Приспадате ли лененото семе от количеството трици за деня?
2) Приспадате ли пектина от количеството трици за деня?
3) Режимен ли е според Вас телешкият джолан (стр. 67 от книгата)?

Призовавам към спазване на добрия тон.
Напомням, че всичко, което се изписва в темите за Дюкан в този форум, се преглежда, и част от него се прехвърля на блогосайта.

П. С. Блогосайтът е ей туй: http://dukanskirecepti.wordpress.com

# 639
Пеппи!!! Хелоу   wavey Цвети, Сън, Лени, Гудиииии Hug
Зиленкуту да си опрай никЪт!

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:19 от baci

# 640
Зеленкото е обидено защо си обидено БРЕ мило Зеленко spoko, аз май съм изпуснала нещо newsm78. Я да видя аз кой те ядосва box

# 641
Здравейте на всички!
Браво на всички постигнали резултати с режима!  smile3501 Браво на всички, които наистина искат да направят нещо за себе си и са приели сериозно този режим не само на хранене, но и на живот и полагат усилия наистина да се запознаят с неговите принципи и да ги спазват стриктно!  smile3501 Браво и за търпението на много от "ветеранките" да просължават да отговарят на всички въпроси и да се опитват да "удържат" положението тук!  smile3501 newsm51

На всики останали искам да кажа само едно - момичета, това беше едно прекрасно място, където цареше прекрасно настроение, дух и приятелство. За съжаление това място май вече не съществува... а МНОГО МИ ЛИПСВА!!!  newsm45

Пиглет, Елена82, Нелинка, Бачи, и всички, на които съм липсвала през последните дни,   Hug   love001

# 642
  • В.Търново
Ммм какво виждам, кой е тук? Simple Smile
baci, Sun, Дори, Ванюшка специални целувки и прегръдки за вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

baci, по Мъже ли ходи??? Дай един на сам Wink

# 643
  • София
Момичетааааа! Нещо не правя като хората, вече почти месец дюканствам и едва 3,8кг ... другите свалят повече като че ли... кажете вие колко смъкнахте за месец - аз тръгнах от 68,8 и сега съм 65 ...

# 644
dtodorova, едни свалят по-бързо, други по-бавно... Различни организми...
Скоро ще имаш по-добри резултати  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт