Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 231
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 645
: dtodorova, най-добре си напиши менюто ,

# 646
  • София
Благодаря за светкавичните отговори! Менюто ми е малко еднообразно (което може да е причината), но аз не съм кулинар по душа  Embarassed

Сутрин (не винаги закусвам 2-3 седмично) Верея 0.1 + триците
Обяд: пилешка паржола или с Верея пак или с извара
Вечер: някакво пилешко риба на скара - по-често риба и пак или с извара или с мляко

В смесеният същото плюс добавям някаква неовкусена салата - или зелена или домати и краставици.

И пия много кафе, но понеже съм кафеман искам да ви кажа че честичко пийвам кафе с подсладител или кола лайт. Забелязах обаче че това задържане (защото при мен си беше направо 20 дни задържане започна откакто "се усетих" че мога да пия кола лайт ...)

Как ви се струва, бъркам ли нещо???   newsm78

# 647
  • my own world....
Момичетааааа! Нещо не правя като хората, вече почти месец дюканствам и едва 3,8кг ... другите свалят повече като че ли... кажете вие колко смъкнахте за месец - аз тръгнах от 68,8 и сега съм 65 ...

A колко си висока, щото ако искаш незенма кльощавост...трудно става Simple Smile А и колкото по-малко кг имаш да сваляш, толкоз по-бавно се свалят....Аз първия месец свалих 5....то току-що направих месец де  Embarassed

# 648
dtodorova, аз се учудвам на целта, която си си поставила - не е ли твърде нереалистична...ти започваш от едни нормални килограми и е нормално да сваляш по-бавно. То отслабването зависи освен от всички фактори, които сочат момичета и менюто, така и от костната ти структура, височината и т.н. Провери ли в калкулатора в началото на форума кое е оптималното тегло за теб - възможно е да си точно тези килограми, които трябва и за това да не отслабваш...

Според калкулатора на Дюкан, аз трябва да съм 64 кг. Тежала съм най-малко 62 кг., но много ми се иска да съм 60 кг., а обикновено съм 67 кг., но съм 170 см. newsm78

Успех ти желая!

Момичета, ето още един линк http://www.tialoto.bg/calculators/idealno_teglo.php
Дано да е от полза на всички...

# 649
...............................................
baci, по Мъже ли ходи??? Дай един на сам Wink
Joy Бе ходих по земята бре  Joy Joy Joy

# 650
Привет на всички миролюбиви дюканки!  

baci, tzvety roussimova, gabonchi, dar_ina, rivela, dtodorova, deni_kali, Peppi, Sun, usmivka Simple Smile, tanzen, daniela8885, irinopolis, baci, Lady_A, tan4eto83, lenny_pld, veri, Sagittarius., tzvety roussimova (+ 5 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Сън, , особено ми е приятно, че се завърна в темата, значи не си ни забравила!  Heart Eyes
/понеже тия дни чета, че май и на теб вече не ти допада атмосферата тук/
Вещи, Кри , а вие де сте  Tired    bouquet
Зеленко, недей така....  Peace  

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:44 от SECILIA7

# 651
dtodorova,менюто ти е чудесно,аз също пия много кафе ,но на мен не ми влияе.Намаляваш кафето и увеличаваш водата,през П дните много вода.Ограничи и млечните ,кисело по едно на ден прясно да 200гр.Успех Peace
Сънчо Hug,драго ми е, че се разписа.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:48 от rivela

# 652
  • В.Търново
dtodorova ,
1 : (не винаги закусвам 2-3 седмично)-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗАКУСКА!!!
2 : май си наблегнала на млякото
3 : ... baci да каже да видим внимава ли  Joy
Joy Бе ходих по земята бре  Joy Joy Joy

Да бе да, отскоро май летиш  Joy

SECILIA7, Вещи е заета - ще гледа д-р Хаус, тихо сега не я закачай Joy

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:45 от Peppi

# 653
  • София
Абсолютно имате право, но не съм ви дала достатъчно инфо: 50-52 са нормални килограми за моята фигура (според калкулатора на Дюкан - 52). Аз си бях толкова, но за 1,5г се докарах до тези почти 70, нищо не ми става, каквото ми става не го харесвам - абе какво да ви разправям  smile3514 . С две думи струва ми се реалистично - висока съм 1.65. Не знам момичета, но колкото и да е, честно казано очаквах поне 6-7кг ... няма да се отказвам за нищо на света, просто исках да се посъветвам с вас дали не правя нещо грешно  Thinking

# 654
# 655
Sun Добре си се завърнала......... Hug много се радвам да те "видя" Heart Eyes

ralitsarbg Според този калкулатор, трябва да съм 60кг., каквато е и моята цел, ама той малко постничък ми се вижда.......... newsm78интересно как го изчисли само по височината......... Joy

dtodorova Аз също "закусвам" към 12-13 часа но триците ги хапвам тогава и ми се събират около три хранения,може да намалиш малко млечните, аз не обичам кола но когато пия задържам и ме боли глава,успех!

# 656
ПепиHug Heart Eyes
Елена82,   Hug Heart Eyes
Ривелка,  Hug Heart Eyes
Сецилия, не съм ви забравила в никакъв случай и много ми липсвате всички!  Hug Heart Eyes Но истина е, че атмосферата тук вече никак не ми харесва. И много ми се иска нещата да се променят и да се върнат предишното настроение и предишните отношения в темата!   Rolling Eyes

# 657
Напълно те разбирам...Аз качих килограми като започнах работа, при това ги качих бавно и трайно, а те така бавно и трайно се свалят.
Важното е да не губим целта от поглед и да не изпадаме в крайности. Съветите на момичетата са много правилни, дано да имат успех при теб...

Приятна вечер на всички, момичета!   bouquet

# 658
ralitsarbg Според този калкулатор, трябва да съм 60кг., каквато е и моята цел, ама той малко постничък ми се вижда.......... newsm78интересно как го изчисли само по височината......... Joy

Не знам как го изчислява - аз трябва да съм 57 кг., за което трябват само пост и молитви. Мисля, че другите приложения са по-полезни, тези за изразхованите калории при определено физическо натоварване, защото въпреки всичко аз се опитвам да се ограничавам и при този режим...

# 659
  • Варна
dtodorova, аз съм висока колкото теб и свалях много бавно, за да докарам до 59-60 кила (които сега са ми добре) Почнах от 77, за първия месец свалих не повече от 4 (не помня точно). Като цяло, целта си постигнах за 4 месеца. Не се навивай за никакви определени срокове - това е.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт