Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 252
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 660
  • В.Търново
И много ми се иска нещата да се променят и да се върнат предишното настроение и предишните отношения в темата!   Rolling Eyes

Сънче, дали пък ако фейчката се развихри с вълшебната пръчица, нещата няма да се пооправят Simple Smile

# 661
Здравейте, момичета!Завърнах се и веднага да ви видя как сте!
Не съм чела нищо, само погледнах в албума - не мога да не поздравя Наирянка - впечатлена съм!!!
Да се похваля, че живях 10 дни без кантар, устоях на великденските изкушения и се чувствам отлично!Вече дори се харесвам.На морето получих много комплименти, дори хората се притесняваха да не съм болна от нещо, та така съм се "свършила" JoyЩе прочета какво съм изпуснала когато намеря време, усещам нещо пак са се вихрили страсти, но за сега се мятам в темата така!
Радвам се, че ви видях, до скоро!  love001

# 662
  • София
Благодаря ви  Hug Hug Hug

Аз нямам бърза работа, колкото време отнеме - толкова. Смятам окончателно да спра колата, защото наистина се издувам и задържам и а мен ме боли глава. От малко повече от седмица вече буквално се наливам с вода (по 2-3 шишета литър и половина изпивам) и то най-вече защото чувствам гърлото си сухо, дори си мислех че се разболявам. Най-много логика намирам в това че наистина зависи от структурата и начина на живот - аз тези килограми ги качих за близо 2г седене пред компютъра по 16 часа този месец си вземам и степър и ще докладвам за резултатите  Joy

За закуската не знам как ще стане, пробвала съм много пъти да си налагам да закусвам, но без особен резултат, много ме е яд че съм такова магаре в това отношение ....

# 663
Пепи, чакаме я да се върне от ваканция и ще я подкрепим с каквото можем, само да успее!  Praynig Hug

Лека нощ и сладки сънища, милички! Целувки!  smile3524 Kissing Heart

# 664
  • Варна
Боби, радвам се да те видя и хич не се връщай да четеш.  Joy

# 665
  • В.Търново
Лека Сън,

Сладки сънища на всички от мен, до утре.
baci, умната Heart Eyes

# 666
Боби, радвам се да те видя и хич не се връщай да четеш.  Joy
Laughing Joy Joy Joy

# 667

SECILIA7, Вещи е заета - ще гледа д-р Хаус, тихо сега не я закачай Joy

33uu  33uu  33uu  smihesorry

p.s. Ама това го няма на първа страница 
Joy Joy Joy

# 668
Сънчееееееееееееееееееее , най-накрая!Айде навестявай ни по-честичко де.Нал` знайш че тЪ обичамИ бИзкрайно! newsm51

# 669
.....От малко повече от седмица вече буквално се наливам с вода (по 2-3 шишета литър и половина изпивам)

dtodorova може за сваляш бавно и от много пиене на вода. Аз по едно време се улових, че бях почнала да пия по 5л. само вода отделно другите течности #Crazy. Като я намалих веднага се отрази на кантара. Доколкото съм запозната при прекалено пиене на вода мастните клетки се раздуват и се задържа много вода Shocked, пробвай да пиеш няколко дена по около 2л. на ден и виж как ще ти подейства Peace

# 670
  • Пловдив
SECILIA7, Вещи е заета - ще гледа д-р Хаус, тихо сега не я закачай Joy
  33uu  33uu  33uu  smihesorry
p.s. Ама това го няма на първа страница 
Joy Joy Joy

Щото не е режимно, затова  Flutter

# 671
  • Пловдив
Бубето изрови едни архивни снимки, я да ни видите кви убавици бяхме преди две години  hahaha

# 672
Вещи,много сте сладки.  bouquetА мацката в средата на Дюкан ли е ? Blush

# 673
  • Пловдив
Вещоооо, ш тъ трепяяяяяя  Joy Joy Joy Хората онемяха, нямат думи, ще ни урочасат и после кво ще правим  hahaha hahaha hahaha
Перлита, мацката не знам дали е на Дюкан, може да няма нужда вече, то това отдавна беше  Joy
Сори за спама, ама тя пък другарката първа почна  hahaha Embarassed
И като сме тръгнали снимки да пускаме, ето една моя от миналата година и една от вчера  Laughing Дрехите са същите - и полата и блузката  Joy  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221035&photo=1

# 674
Ма Вещи кво ви е ма сестро?А пък за бебешорите думи нямам.Да сА пресегна па да ги мачкам, мачкам, докато дзвекнат. lovekiss
ООО Перлитааааа!

Общи условия

Активация на акаунт