Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 283
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Има нужда, има, понадебеляла е още, голямото и момченце ми е ученик и я виждам всяка седмица  Crazy
Мон, Бубето каза, че на пълнолуние приличала, щото на мен напълно прилична ми се вижда и си и го рекнах  Flutter

# 676
Бубе,ма няма майтап. NaughtyВие вярно сте сладки , а малките все едно са близнета Hug Hug Hug HugНаправо нямам думи за снимките.А малката е вече голяма и каква е сладка Hug Hug Hug  love001
Мон, Hug Hug Hug
Вещи,ми кат има нужда ,какво чака? hahaha Joy JoyДа започва ! bowuu bowuu

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 23:41 от perlata

# 677
Добър вечер, чаровници  newsm47
На всички с поводи   bouquet
На новичките  welcome

Що така поразихте юбилейната темичка с караници и сръдни   smile3506 .

На "старичките" нямам какво да кажа,освен благодаря ви,че споделяте своя опит и отговаряте за милионен път на едни и същи въпроси   love001 .

На новичките ще дам съвет.Първо четете и после питайте.Аз не съм от вас,но не съм и от ветеранките.На режима съм малко повече от два месеца.Преди да го почна прочетох всички теми.Да,правилно сте прочели "ВСИЧКИ"(е, без темата с рецептите  Blush ).Не ме питайте колко време ми отне.Прочетох и всички препратки,а след това и книгата.Не ми се наложи да питам нищо,защото дори и да изникваше въпрос,му намирах отговора сама,докато четях.И аз имам работа и семейство и личен живот,но намерих достатъчно време да разуча режима из основи преди да се захвана с него.Така,че това не е оправдание.Ние имаме голямо предимство,че има с кого да се посъветваме.За разлика от момичетата почнали го миналата година,когато са стигали до всички изводи сами и на принципа "проба-грешка".Нека да уважаваме техния труд и опит.
И по този случай искам да кажа нещо и за Зеленкото - Вярно е,че понякога е малко по-остра и пряма,но никога до този момент не е било неоправдано.Напълно я подкрепям.Поставете се на мястото на нея и на момичетата които поддържат блогосайта.Те трябва да изчетат всички глупости и простотии,които понякога си подхвърляме,да отсеят,ако има нещо важно и полезно и да го сложат и в блогосайта.А не са длъжни.Те също си имат семейства и работа,но въпреки това отделят от свободното си време,за да ни поднесат информацията на готово.От уважение към тях и техния труд ние поне можем да се напънем да прочетем това,което те са направили.

Кри,Вещи,Фоли,Бачи,Зеленко,Сън .......  newsm51

За тези, които все пак са намерили сили да прочетат излиянията на една нервозна евро лелка  Hug

# 678
  • Oslo,Norway
мили ми дюканки до преди малко съм се ровила в блога ама изглежда съм поокиоровяла нещо ooooh!
на срещата в стз понеже нещо не ми допадат тея трици момичетата ми казаха да пробвам тези кексчета и палачинки еми уж търсих пък нищо не можах да намеря
ако може някой да ми каже къде да гледам при основни ли някъде другаде ли  
4е сутринта като си помисля че трябва да ги ям тез трици и ме втриса (понеже ги ям с кисело мляко )то не слагах степчета то не бяха посладители ромови есенции ванилии и т.н.
ако някой ме светне къде да ги търся тез палачинки ще съм му много благодарна newsm78
благодаря преварително  bouquet

# 679
2в1 мълчи, мълчи, че тъкмо се закротиха. GrinningИ нови и стари и всички....Поне тази страница е супер.
Дени пробвай ги с прясно мляко и подсладител.Малко си ги накисваш и ядеш.Стават като мюсли.

# 680
Добра вечер.
От 21 30 съм на компютъра.
Писах, трих, пак писах пак трих.
Не знам как да го напиша и понеже  не искам да съм конфликтна и да досаждам, нито да подклаждам някакви интриги - нищо няма да напиша.

Никого не съм искала да обидя, не се чувствам длъжна да се извинявам.
Ако някой се чувства недооценен - неправилно се чувства.
Пак почвам да се разписвам, затова спирам. ooooh!

Вещи, Бубето, ми хубавици сте, какво пък! Hug Hug

Ужасно ми се спи, утре ще чета.
Мислех повече да не пиша тук. Не, че ще накривя шапката на някого, но явно някои хора се дразнят от пикли като мен, които се борят с мизерните си кила и отдавна трябва да са в трета /според тях/.
Пиша глупости, отивам да спя.

# 681
deni_kali, заповядай кексче
monnnn  Joy Hug
Да се редактирам,че забравих от много писане  Whistling
Аз си задържам на 72кг от няколко дена,но не се притеснявам,защото съм в МЦ,а пък и подминах килограмите които ми дава Дюки.Режимна съм си и продължавам напред,макар че имам лек проблем с апетита.Почти не ми се яде и  го правя насила.Не съм убедена,че докарвам до 1000 калории на ден,та може и от това да е задържането.Реших да сменя ритъма на 4П/3ПЗ,защото ми се очертават доста празненства и така ще ми е по-лесно за уикендите.Но,ако забележа някакво по-голямо задържане пак ще си мина на 5/5.
Половинката вече от 2 седмици е в трета фаза.Задържа си килограмите и е включил всичко, както си му е реда.Дори да има леко покачване, с протеиновия ден всичко се връща на мястото си.Много е доволен.

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 00:10 от 2в1

# 682
Бубето изрови едни архивни снимки, я да ни видите кви убавици бяхме преди две години  hahaha
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ами Убавици сте си  Laughing.
 Пу, Пу, Пу  да не ви е уроки !

Бубе,  Wink.
Перле,  Hug !

# 683
Поздравления на всички  които поддържат темата до 100 брой
за ентусиазма ,желанието за помощ и подкрепа на нас новите
по тази тема .когато чета колко колко килограма са смъкнали тези
които са се заели сериозно с диетата се ентусиазирам и съм сигурна
че ефект ще има . И аз като 2 в1 прочетох  доста от предишните
теми ,благодаря ви момичета че толкова дълго и всеотдайно подкрепяте
и окуражавате всички . newsm51
извинявам се за късното включване но чак сега изгоних децата от компа
когато погледнаха във коя тема пиша падна такъв смях  имаше реплики
'' мамооо ти пак ли си на диета --затова толкова много ядеш   ''
това може да ме убие  ,как да обясня че ям само месо и то е диетично
добре че ви има за подкрепа   love001

# 684
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер страстни дами!  Hug
 Днес цял ден ми го нямаше форума и много ми липсвахте, но все пак съм си режимна. Ей до сега ви четох и сега вече спокойно мога да си лягам. Ами това е, за сега няам с какво да се похваля, а и следващите дни надали ще имам защото от днес съм на ПЗ, поне се намаах със салатка.
 М/у другото 3те дами - страхотни сте, бебоците също!
*Бубето*, супер си!
 Айде лека нощ, че стана късно!   bouquet

# 685
  • Oslo,Norway
2в1 мерси мила  bouquet
то и едно сърдито че зелено и то ми даде напътствия как да търся
горе написаното  е там за да се знае че  въпреки всичко  първа ми отговори тя зеленкатаи че колкото и да е сърдита форумките не могат без нея lovekiss
сега пожелавам лека и мека на всички и дано утре сутрин страстите са се поуспокоили smile3524

# 686
  • Пловдив

*Бубето*, супер си!

Ми и аз съм там бря, не съм ли супер  Flutter

# 687
Привет отново. Качвам 4 снимки - две от преди Дюканската ера и две след. Аз като ги гледам, пък и като се гледам в оглдалото не виждам голяма разлика, но да видим вие какво ще кажете. Иначе 9-10 кг свалени според кантара, а според много от дрехите също.
Преди:

и след:

Обаче имам гаден целулит, ама много гаден...
Искам вашите мнения.   bouquet

# 688

*Бубето*, супер си!

Ми и аз съм там бря, не съм ли супер  Flutter
Убава си .Нали го казах ,ама ти като не ме четеш.......... hahaha Joy Joy Joy
Мисиз Дел Форси,познах 4Соколския манастир" Peace hahaha Joy Joy
Разбира се ,че има разлика.Желая ти успех!  bouquet

# 689
Мисиз Дел Форси ,как така не виждаш разлика  ooooh! .Я се погледни в огледалото  Peace

Перле,тя чете избирателно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт