Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 426
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
Добрютро, мацки!
Напоследък нямах много време да обикалям из фОрОмите, но ето ме пак.

Гледам, Рончо се мотае наоколо. За да не скучае, ще я помоля да се заеме с "оня списък". И да запише дебелото ми дупе към тези, които ще получат подаръка от дядо Коледа, за който му се молихме миналата година. Явно съм слушкала и сега си имам шушулка в тумбака.

# 121
  • Варна
Прекрасна новина! Честито! Да е лека и успешна, а резултатът - неповторимо хубав, умен, здрав и силен!   bouquet

# 122
Ей, Шушулка!  Party  bouquet Hug Hug  bouquet Пожеланията на Лилибон са и мои!   bouquet
Аз вчера малко ти попреслушах профила  Embarassed, защото те видях, че си писала в една тема за ФК  Wink. Обаче нищо не открих. Thinking Добре е, че си съвестно другарче и се издаваш самичко. Термин ще ми разкажеш ли за списъка да си го знам?

# 123
  • София
Шушке, хубава новина споделяш с изтормозените ни сърчица.  Hug Радвам се много за теб, пази се повече и не се претоварвай излишно с каквото и да е. Получавам ритници от "другата в мен" , което в превод означава, че те поздравява и тя.

За пътуването ... беше хубаво.Обиколихме Сицилия, минахме и през други острови. На един дори се заковахме за 3 дни, оказа се че местата за ферибота са заети за уикенда, наложи се да си запазваме места. И понеже си имам откачен мъж, а и аз самата не съм по-различна, та и с моторче се придвижвахме, из Италия-та. Времето беше страхотно, не свалихме късите панталони и джапанките, милото дори се изкъпа в морето, ... аз обаче не посмях, че водата още не е станала с подходящата температура за цамбуркане на дебелогъзи бременни.  Joy
Другия понеделник съм на доктор, и този път часовете и при Илиева и при Марков са ми в един ден. Да си призная нямам никакво търпение да дойде по-бързо понеделника.

# 124
Чуден старт на новата седмица. Шушу, стискам палци за най-хубавия коледен подарък.
Рите - следващия път като тръгнеш за Веселата - отбий се и при мен моля.

# 125
Шушу,хубава новина.Многа да се пазиш и да си почиваш  Hug
Ритка,възхищавам ти се. Heart EyesАз миналата година по това време не смеех да мръдна никъде,голяма гъска съм била сега като се замисля.А през юни няма ли да отскочиш до морето да си направим една среща там
Честити месечинки на прекрасните слънца Борис и Бела  Hug

# 126
  • София
Берни, аз за моренце имам желание, ако всичко с мен и бебка е наред, мисля да отскоча два три пъти до там. Вие къде мислите да лагерувате, имате ли идея вече?
А бебка е голяма пътешественичка, обиколи четири държави милата, ама от сега да знае какво я чака после. Mr. Green

# 127
Шушу, бравос!!! честито! оставам значи със стиснати палци

Честити месечинки на Бела и Борис и от нас с Кюфтелинда!

Ритке, местим се, скъпа! скоро - надявам се, ще си ходим на гости по чехли

целувки на всички

# 128
Шушу честито и от мен !Лека бременност и на финала -щастлива мама и едно живо и здраво бебче!

# 129
Ритке,ние заминаваме на 30 май на Китен и мислим да останем там до края на юни.Имаме да наваксваме и за миналата година  Wink
Така че ще сме си близо,ако решите да ходите.
Все забравям да се похваля с къдриците,които се появиха на главицата на Марти.Май ще е къдрушко,като мама. Grinning

# 130
Честити месечки на Бела и Бобо!!
Честит рожден ден на Силия на Диманчето!   bouquet
На Марти да са му честити къдричките.  Heart Eyes

Ритко, ти си голям беба-траспортьор. Heart Eyes Grinning Обаче никакво ходене без Милото в района на Бургас.  Naughty

# 131
  • София
Ламьо, до кога ще те чакам аз теб, а? Crossing Arms .По-бързо идвай, че да си ми наблизо
и да мога да разчитам на светкавична помощ. Hug
Берни, много добре сте го решили, а и Китен ми е близо, така че надявам се да се видим.
Ние живот и здраве по-другата седмица можем да прескочим за събота и неделя, и
да открием сезона и в Бг.
Рони, и мен ме е страх, искаше ми се поне една седмица да остана там, ама без Иво не смея
като че ли. Само да ми е живо и здраво бебочето, пък после и до морето ще я закараме.

# 132
Шушу, браво! Присъединявам се към стиснатите палци и с нетърпение чакам да надникна в чувалчето на дядо Коледа.

Честити месечинки на красавицата Бела (пу-пу) и на юначе-здравеняче Борко. С моя кърмачески недоспал мозък се сетих, че Макс на Бори-анка имаше месечинка вчера - и на него честито.

Рита, кефиш ме, бе, жена! Представям си те като някоя италианска мацка от 60-те, с шалче, весело развяващо се от "Веспа"-та.

Ииии...това е май оттук засега.

# 133
  • София
Мечко, ние с Джилерка развявахме коси. А иначе си харесах една светло синя Веспа за след като родя.  Mr. Green

# 134
  • Виена
Шушу, късмет и от мен! Пожелавам ти спокойствие и най-сладкото бебоче по Коледа  Hug Много се радвам на бременни новини!
Ритко, така ти се радвам на ентусиазма да обикаляш с момата в тумбака  Laughing Тука има една мацка , която до осмия месец беше карала мотор.
Берни , дай малко къдрави снимки да му се радваме на Марти.
Честит рожден ден на Силия! Честити месечинки на бебоците ни   bouquet Добре, че е Рони, че съвсем съм изтрещяла с помненето на дати.  Embarassed Рончо, цун!
Ламич, наистина ли така лесно забравихте цицата? Хич ли не се сеща?

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 21:22 от Renny

Общи условия

Активация на акаунт