Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 404
  • 400
  •   1
Отговори
# 375
Глория, да ти е жив и здрав рожденика, и само хубави моменти да имате оттук нататък.

# 376
ей доно не са познали времето и утре поне да не вали и  Praynig дано мога да дойда на срещата че много ще ме е яд вие  lalalala  а аз   newsm28 или  smile3529 smile3523 о..

# 377
  • Варна
Искааааааааам целокупна среща  Mr. Green Толкова ми се иска да ви видя, че още от сега се просълзявам от вълнение.
Може би утре като пристигне Фивър, тогава ще уточним кога и къде за виждане.  Hug
(ако не я отвлека да боядисва у нас  Mr. Green)
  Mr. Green а, аз ще те отвлека да ми намериш магазин за килими, че за боядисаната стая така не си намерих зелено килимче.

# 378
  • Варна
Глори да е жив и здрав мъжа ти и много да се обичате!

# 379
  • София
Ама сте гаднюхки,  Crossing Arms .
Аз пък отивам на море, нека ви е гадно
в гадната София. Тази среща ще я пропусна,
а ми се вижда с вас, че от не помня кога
не е имало сбирка на цялата група.
Помня, че корема ми тогава беше доста по-малък.  Mr. Green

# 380
Ритко, аз май за последно съм те виждала когато ми върза поредния конец- значи в Милениума в Дружба- тогава Борко на Аничка беше на около месец... А твоя корем никакъв го нямаше. Предполагам, че на Фивърчето хич няма да й е гадно, че не е на морето Mr. Green
Тя ще пристигне утре сравнително късно за среща, значи при всички положения ще трябва да се видим в събота. Казвайте кога и къде, а пък аз да се надявам времето да е приемливо, че да мога да доведа дребосъчка. Мисля си за онзи Мис Каприз в Лиляната, дето се виждахме с Рени преди време. Искате ли?/само да няма пак някой детски рожден ден/ Другият вариант е да ходим всички да боядисваме на Рони кухнята:) Може и Арианата/ама в Борисовата градина е малка лудница уикендите/. Къде другаде? Казвайте!

# 381
Цитат
Някой въобще садил ли е дърво от присъстващите тук???
До сега не бях, но върбовите клонки които на цветница си взех от църквата ми се стори че си пускат коренчета и сърце не ми даде да ги изхвърля та си ги оставих във вода и наистина пуснаха. Скоро си ги засадих, пуснаха няколко нови листенца и много им се радвам.

Лилибон, от известно време тези мисли ми се въртят в главата, но честно казано от време на време се чувствам гузно и виновна.

Глория да ти е жив и здрав мъжа, хубаво си направила, че не само ние обичаме изненадите Grinning

На fever & компания приятна среща ви желая, да направите снимки.

# 382
Глоренце, да ти е жив и здрав Митко, за да те носи на ръце така, както заслужаваш, милинка моя! Hug

# 383
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.
Снощи моя мъж си пожела близнаци.Не е за вярване просто,каква е тази промяна в него.(пу,пу,пу да не го урочасам)

Ех,как искам и аз да дойда на срещичка с вас.

Hug Hug Hug

# 384
идва лято започват отпуски,може ние да успеем да дойдем Peace Hug

# 385
Глория ,желая ти да е жив и здрав съпруга ти( малко със закъснение )и желанието му да се изпълни .али знаеш една приказка :внимавай какво си пожелаваш !!!       smile3501Пожелавам Ви го от сърце!
Лилибон, много верни думи си написала. Наистина е така. Само ние си знаем какво ни е в душите. Hug

# 386
  • София
Ники, от тогава не сме се виждали, голям срам.
Глори, браво на Миташки, това наистина е голям напредък.
Еми аз освен да ви пожелая едно мъжко и женско едновременно
да заченеш.  Mr. Green  Hug

# 387
Оххх, пак ще пиша, че се бъгна форумът.  Tired

Глори, много се радвам.  Hug

За срещата - утре следобяд ще ходя до Драгалевци, защото момичетата от Благотворителната тема са направили организация за 1-ви юни на хлапчетата в дома там.
Започва от 16, а аз ще трябва да се кача горе към 15 ч.
Идея си нямам колко ще продължи.  Hug

# 388
 Sad и аз май няма да мога налага ми се да пътувам Sad
Ще чакам разкази щом се върна Hug

# 389
Здравейте момичета.Гледам срещичка заформяте.Искам да ви се извиня че не пиша често, но наистина винаги когато влезна в този под форум и видя нова мама при нас ми се къса сърцето и се връщам назад във времето.Адски трудно излезнах от онзи момент и не искам пак да го изживявам.Не знам дали ще ме разберете,но искрено се надявам.
Как са шкембаците момичета Heart Eyes А малките калпазани... Heart Eyes Ще пиша пак и ще ви държа в течение на нещата, за сега все още нищо ново около мен, дебелея по малко.
Целувки на всички. Показах ли ви снимка на бебчко от прегледа в 14 ДКЦ преди две седмици?

Общи условия

Активация на акаунт