Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 414
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
Lilibon дано си права.
Весе честита ти племенничка, да ви е жива и здрава и много голяма да порастне Hug

# 91
 Весе, да ти е жива и здрава племенницата, да бъде много весело и щастливо детенце:)
 Шерче, ЧРД на братлето!
 Рени, Hug Не знам какво ти се случва, но искам бързо да се справиш със ситуацията Heart Eyes Heart Eyes
 Мече, при нас очето спря да тече доста бързо. Капала съм само няколко пъти, за 2-3 дни се оправи.Да ти кажа честно, не помня точно...все едно беше преди цял век. Жорката на Зори имаше такъв проблем доста по-дълго време, дано тя каже как го е преборила. Пробвай и да й правиш масажче на слъзните каналчета- Аничка беше пуснала картинка.

Моята стачничка е много добре. От вчера откри висящите играчки на активната гимнастика и по цял ден се забавлява, голяма радост. Започна и да се усмихва по-често. Доста ми е кротичка за сега/пу-пу/. Иначе стачката е на моменти- тамън реша, че всичко е преминало- и тя пак започва да се дърпа. Вчера си се хранихме в съвсем нормална поза, днес я пробвах в друга, абе сменяме позите. Да чукна на дърво, кърма си имам. Опасенията, че е намаляла, не се оправдаха. Даже от няколко дни и давам само една гърда на ядене. Надявам се да сме минали най-трудното със стачката, но каквото и да е- има ли кърма, ще се гоним до дупка. Не знае тя какъв инат е майка й Mr. Green Имам си тук едни други притеснения-майка ми и без това е трудно подвижна, да не кажа почти неподвижна, ами на всичко отгоре вчера я намерих изхлузила се от леглото и едвам я вдигнах, а преди малко, докато пишех тоя пост, пак я чух да вика и пак беше на земята:( Добре, че баща ми е тук, че не знам как щях да я вдигна... Голям ужас, наистина не ми се мисли, защото ако започна да мисля ще се побъркам...

# 92
Ники, мерси. Да ни е жив и здрав вуйчото, много е готин. Вики умира за него. Ще се радвам някой ден и аз да си имам племенници   Grinning
Много неприятни случки с твоето мамче. От някаква болест ли страда? И да се замисляш нищо няма да промениш, за съжаление.  Sad
Много е хубава Бела на тази снимка пу-пу, бонбонче. Има си бузки, не ми прилича на стачкуваща  Laughing

Ренка, край нямат твоите тревоги  Hug

# 93
Вярно е, че беше крайно време за нещо свежо.  Grinning
Весенце, да ти е жива и здрава племеничката! Щастливо и безгрижно детство й желая на красивата Елена! Да догони завидните мерки на батко си Божидар!
На майчето й бързо влизане в релси й желая!  bouquet (Нали мамата е беше писала при нас, когато ти роди?  Grinning)
Пожеланията за здраве, хубост и безгрижно детство и за малката прекрасница Лора се отнасят! Честита радост на Каролина 123!
Алоу, мъжките майки на онез двамата синеоки левенти Слави и Филипе. Ашколсун - чудесна работа сте свършили. Само дето Слави нещо е огърчавял. Майка му да вземе подобаващи мерки и да го гони него с манджа вместо "любими потребителки" с баммм.  Mr. Green
ЛейдиБейби, успех. Сега се си страхувай, но важно е краят да бъде хубав. Светле, и ти така. Само че малко по-малко отколкото са нескритите ти способности в тази насока.  Simple Smile

Ники, браво на Бела!  Heart Eyes

# 94
Шерче, да ти е живо и здраво братчето и да те направи щастлива леля  Simple Smile.

Ронка, точно тя е  Peace. Липсваш ми много  Heart Eyes.

Благодаря на всички за прекрасните пожелания, ще ги предам на когото трябва като се прибере в къщи.

Браво на Бела  Hug.

Мече, и нашето каналче е запушено, но не мина никак и ще ходим на офталмолог - преди празниците ни върнаха в 9 ч сутринта с аргумента, че много късно сме отишли  Shocked. Дано бебка да се оправи с кърмица.

В тая връзка аз се опитах да направя втора маститена серия и в момента съм на хапчета за спиране на нищожното, но болезнено количество кърма. Супер се смачках като видях на къде отиват нещата, но предпочетох детето ми да има майка що-годе в кондиция и времето, което отделях за да изцедя едва 150 мл на денонощие да му го предоставя цялото. Беше ми доста зле в началото от това гнусно лекарство, но днес ми е 3-ти ден и вече свикнах. Това, което ме радва е, че поне буците и болката в гърдите изчезнаха.

Днес изписах темата Laughing. Хайде отървавам ви от себе си.

# 95
Здравейте милички.

Отдавна не съм писала,но и не си бяхме в къщи 12 дни около празниците.

Честито Възкресение Христово на всички с пожелание за много здраве и щастие.

Весе честита ти племеница да е жива и здрава и много дива и щастлива Елена.

Иначе ДАРИ е добре.На един корегиран месец(09.05.) бяхме на консултация.Тежи 3600 гр. и е 52 см.Държи си вече главичката перфектно опитва да се надига   и да се обръща.
Единственото което ме претиснява е,че много повръща.Почти на всяко хранене и то като фонтан.Нямам нерви вечеееее.... 

Много ми липсвате,но почти не успявам да се включа в темите с това повръщанеее.......

Обичам ви  Hug Hug Hug

Приятна вечер   

# 96
Злати, в мартенската тема хвалеха една гастроентероложка от МЦ Детско здраве. Може да заведеш Дари там, за да я видях на ехограф, щом повръща на фонтан. Не ми звучи хубаво, според мен трябва да се види от специалист.

Весе, Бромокриптин ли пиеш? Аз пих парлодел миналата година и единствен страничен ефект ми беше, че ми се доспиваше много рано вечер. Което за оня момент беше добре, но при настоящото ти положение не знам дали ти трябва да си толкова сънлива...

Призовават ме на млечния фронт:)

# 97
Здравейте момичета  Hug Въпреки че рядко пиша при вас си ви следя редовно Hug
Днес се включвам да ви пусна една почерпка , че моята Цвети става днес на 4 години Laughing

# 98
честит рожден ден на цвети!  да бъде жива и здрава за радост на мама и тати ! весело и безгрижно детство.

# 99
Честит рожден ден на Цвети! Пожелавам й да бъде здрава и щастлива.

Ники, точно Бромокриптин е. От него ми се спи нон стоп и кръвното страхотно ми пада. Да минават бързо следващите 10 дни и да забравя, че вече ми писна. А днес се събудих с мокра пижама от течащи гърди  ooooh! - това пък що не разбирам. Иначе гърдите са леко напрегнати, но не ми се струват проблемни.

Браво на Дари за хубавите мерки. Скоро гледах нейни снимки и вече ми заприличва на мама  Simple Smile.

# 100
Честит рожден ден на Цветенцето, да е здравичка, да слуша мама и тате и скоро да бъде най-добрата кака:))

Весе, аз го пих 45 дни!!! В никакъв случай не трябва да го спираш отведнъж!!! След като ти спре окончателно кърмата, пиеш още няколко дни тая доза и след това започваш да намаляваш постепенно. Схемата беше доста сложна, но ако не я спазиш има риск след спиране на хапчетата кърмата да се върне с пълна сила. Имаше няколко теми по въпроса даже тук,в тоя подфорум. Парлодела също е Бромокриптин, обаче май бил по-изчистен и уж се понасял по-леко. Аз го понесох без никакви проблеми, освен сънливостта вечер. Има и едно друго хапче- Достинекс- казват, че от него само с 2-3 хапчета спирала, ама аз изпих цели 3 без никакъв ефект.

# 101
Честит рожден ден на малката Цвети. Да ви е жива и здрава и само радост да ви носи. Hug

# 102
Здравейте,милинки!  bouquetМинавам само да ви изпратя по една виртуална прегръдка. HugЧесто ви мисля,но нямам време да чета сега.Утре ми е изпита по история-стискайте ми палци.В понеделник ще ви прочета и ще пиша повече! Hug Hug Hug

# 103
 bdbaloni  Хриси , да ти е жива и здрава рожденничката и само да те радва , и много скоро да е най-щастливата и послушна кака

# 104
Хриска, честит празник!   bouquet Да ти е жива и здрава Цвети и да трупа сили и щуротии за предаване на опит с малкото братче!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт