Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 448
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
  • на дъното
helenapeeva newsm74 Приеми и моите искрени пожелания за лека бременност и на финал едно сладко и здраво бебче

# 211
Честит рожден ден и от мен!
Злати, пожелавам ти мнооооого здраве, слънчеви дни и най- усмихнатите и палави дечица, които да бъдат до теб!

helenapeeva , едно силно гуш! Лека и безпроблемна, другите пожелания - по Коледа Wink

Браво, браво на мома Бела - как се е обградила със синеоки ергени! Мойта щерка също от бебе е заобиколена само от мъже, с единия дори изживяха голяма любов, с другия пък миналата година постъпиха в сватба за един ден  Laughing Така че тати да си купува пушка и  да дебне зад ъгъла на блока  Mr. Green

Гледам, започнали са залаганията. Аз също имам предчувствие за девойка, на другите досега винаги съм познавала, да видим на себе си дали.  Като съобщихме новината на Криси, тя каза "Ооо, мамо, много искам да е момичешко семенцето" (защото сме обяснили, че бебетата растат от семенце, което тати слага на мама в корема) Тя вече е измислила и име, наляво и надясно обяснява, че е кака; днес сутринта баща й казва "Хайде, бебе, ставай", а тя го стрелна с поглед и му каза "Аз не съм бебе, аз съм кака завинаги" (и си представих надпис "Кака Forever")

Светле,  Hug
Детето ще се справи, вЕрвай му!

Почерпвам ви с портокалов сок. С мнооого лед. Така става, нали? Mr. Green
Желая ви цветя и рози, дързост и красота, до четвъртък! Hug

# 212
......а тя го стрелна с поглед и му каза "Аз не съм бебе, аз съм кака завинаги" (и си представих надпис "Кака Forever")
Joy Joy Joy Това особено ми хареса! Peace

Абе май идеята за бейлиса ми хареса повече от тази с портокаловия сок. Няма угодия, ей! Mr. Green

# 213
Честито на Ели  Hug Една лека и безпроблемна бременнодт ти желая и декември месец да получиш най-прекрасния си коледен подарък  Hug Hug Hug

Много ми харесва Ритка как разказва за малката си чипоноска  , дето се мъдри вътре в коремчето и  Heart Eyes

Много кураж  на всички момичета , които чакат да прегърнат своята мечта  Hug

Всички бебоци са ни страхотни , да растът все така здрави и щастлуви деца  Heart Eyes

# 214
helenapeeva  честито ти тупкащо сърчице  ще си имаш най-хубавия коледен подарък   bouquet  bouquet  bouquet

# 215
Сладко Мамче, честит рожден ден!   bouquet Само хубави неща ти желая да ти се случват!  Hug  bouquet
Много готини снимки, Ники. Браво. Борката колко голям е станал вече. Ехаааа! А мамка му на Борката не си поплюва - здраво се е вталила.   bouquet
Шушу,  hahaha hahaha hahaha за каката завинаги. Ами така де.
reni _805 , за много хора забременяването не е въпрос на смелост, а на оцеляване. След още няколко месеца самата ти ще усетиш промяната в себе си. Един копнеж, който ще започне да дели мегдан със страховете, тъгата и обикновените ежедневни нужди  Hug  Peace

# 216
  • София
Сладка Мама , честит рожден ден. Нека всички трудности да са останали назад в миналото. И от сега нататък, само положителни емоции, които да ви зареждат постоянно.

# 217
helenapeeva, честито!   Hands Clap имаш и моите стиснати палци да получиш най-хубавия коледен подарък тази година!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

На Сладко мамче - честит рожден ден и много усмихнати и слънчеви дни, изпълнени максимално само с добри новини!

# 218
Честит рожден ден, Злати! Всичко най-прекрасно!!!

Весе, коя е вашата градинка? Преди месец купих подарък на Бобчо и ако не се видим в скоро време, май ще трябва да остане за следващото ти бебе...

Аз съм много нещастна, защото ме започва сенната хрема... имам спешна нужда от малко дъжд:(( съвсем малко, колкото да отнесе полените нанякъде... Направо не ми се излиза, Аничка видя вчера какъв е ужас от тополи е Заимовата градинка... като снеговалеж. Преди малко си полях цветята и само на прозореца колко съм стояла и веднага се разкихах. А ми се иска да си изведа детенцето навън...

# 219
Ники, и универсалният вазелин ли не помага? Миналата година си спомням, че казваше, че имаш някакво облекчение от ползването му.  Hug

# 220
Привет!
Искам предварително да се извиня, 4е ще пиша и с цифри, но имам проблем с клавиатурата - три букви4ки ми из4езнаха и ще замествам с цифри.  Embarassed

bdbaloni на Сладката Мама  smile3510 Здраве, късмет и слън4еви усмивки!

Шушу и Ели, мно7о, мно7о се радвам за вас! Мно7о здраво  fingerscrossed
Миналата 7одина декемврийския отбор беше изцяло в синьо, да видим през тази как ще е  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Светле, РитаHug Hug Мисля ви мно7о и се радвам за добрите 4ипоноси вести около вас.

reni _805 , за много хора забременяването не е въпрос на смелост, а на оцеляване. След още няколко месеца самата ти ще усетиш промяната в себе си. Един копнеж, който ще започне да дели мегдан със страховете, тъгата и обикновените ежедневни нужди  Hug  Peace

С това съм съ7ласна на 100%! Още докато бях бременна миналата 7одина мно7о хора ми казваха: "Как се реши? Възхищавам се на смелостта ти!" Аз от7оварях: "А какъв избор имам? И за каква смелост ми 7оворите, аз умирам от страх!"
Рони  Hug

Допреди малко се бях потопила в бебешкия ни албум, вси4ките ни бебоци са толкова порастнали, а някои ве4е и не са бебета. И Макс така бързо расте, не усетих ко7а минаха 5 месеца. Ве4е се закрепва за по минутка седнал и е страшен любопитко. И нещо, което ми е някак странно и в същото време ми харесва - Максим пее. Отделно от бебешкото 7укане, бъброрене, бръм4ене. А най-4есто пее естествено във ваната.  Grinning

По4ивката свърши  Hug  Heart Eyes

# 221
  • София
Светле, РитаHug Hug Мисля ви мно7о и се радвам за добрите 4ипоноси вести около вас.

Малко останахте тези които ни мислите.
Много сладки сте станали, като гледам малките бонбони,
и търпението още повече ми се изчерпва, ама ще си дочакам
до девети месец.

# 222
Честит рожден ден на Сладка мама! Само хубави моменти и много усмивки!
Ели, аз съм ти казвала, че имах доверие на Димитрова. Рязка е и изглежда сурова и студена, но е със златно сърце. Много ще се грижи за теб, сигурна съм. На мен постоянно ми се караше и ми беше забранила да плача. Все казваше, че ако ми види отново насълзени очите и се отказва от мен... Но не ме изостави... дори и като родих идваше в другото отделение да ме проверява как съм...  Може още 10 пъти да те вкара в болницата и да те изпише, тя просто обича да се презастрахова  Peace Ако ходиш на частния кабинет, обаждай се, много ми е близо  Wink
Това не е вярно  Naughty, поне в смисъла в който аз го разбрах  Rolling Eyes

# 223

Ааааааа и аз си ви мисля и двечките , въпреки че не ви познавам и не пиша често , всеки ден съм тук и ви чета и съм с вас Rolling Eyes

# 224
cher,за коя Димитрова говорите? Виолета Димитрова от София или просто съвпадение на фамилиите.

Общи условия

Активация на акаунт