Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 441
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
Рени, става въпрос за Пловдив - Елена Димитрова.

Ники, хвърлям око на снимките  Wink Бела е сладурка, спор няма  Heart Eyes Трите каки не знам кои са, ама и те са големи симпатяги, таткото ще бере дертове с тях  Laughing

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 14:07 от cher

# 226
Здравейте. Не помня от кога не съм писала, но със сигурност не съм преставала да чета и да ви мисля. И не приемам упреците на Ритата. Ей девойко - конеца вече се е впил в ръчичката на Борето, а ти се мотаеш да ни донесеш следващия вълшебен такъв. Но живот и здраве в неделя като го кръстим ще го махна.
helenapeeva - стискам палци всичко да е наред и декември да е отново вълшебен.

Иначе разходката много ми хареса. 84 става любимият ми автобус - нисък е и без навалица. Така че Ариана, Докторската градина и парка Заимов ми стават близки. Колата ще я ползвам само в хладни дни, че няма климатик. Така че Весе - следващата среща пак в Заимов - ти само минаваш моста Чавдар и си при там.

Hug на всички ви.

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 14:35 от Anichka

# 227
  • София
Малко останахте тези които ни мислите.
Мислим ви всички..., а това че на някои не ни се отделен въпрос. Този упрек няма да го взимам под внимание, щот` си трудна  Wink и ти е простено. Laughing  Hug

Айде сега да питам аз, мен кой ме мисли? Rolling Eyes К`во като не съм бременна. Crossing Arms Mr. Green

Честити сладки семенца на Шушу и Хеленапеева! Да ги докарате до сладки бебенца накрая! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

ЧРД на Сладка мама!  bouquet

Ей, Ритка разбуни духовете Mr. Green Кой питаше къде сме се изпокрили? Тук сме си, ама я нямаше Рита да ни сръчка. Mr. Green

# 228
  • София
Аги, ти кат' си ми се покрила у кю-то и не мога да си изплача мъката, а има насъбрала се.
А който не ще да ми обърне внимание , хич не ми пука. Ама аз поне съм свикнала право куме в очи да си казвам нещата.
Ама , ще си трайкам че ако съм още по искрена и лична ще има обидени вероятно, а аз не искам
на никой да вредя на душевния покой.
Херич ми се губи нещо, липсва ми и тази муцунка.
Ани, винаги сте добре дошли във "вила Вилекула", не само за връзване на конци.
А за Весето да ви кажа, че ако и вдигнете количката няма да и предлагате всеки
път да идва до парка Заимов. При това милата сама се справя с вдигането на това "леко"
нещо + Бобчо вътре. Еми на мен ми става лошо само като я гледам, и кръста почва да ме боли
и да ми се плаче.Вземете я изненадайте веднъж и нея, минете по моста Чавдар ей го къде е,
 и в двете посоки е едно и също, дали тя или вие..., хайде на теб
ти е по-далечко от Дружбата  Mr. Green , ама да има някакво равновесие.
Много ви здраве целувки и гушкаци както казва милата ни Рени.

# 229
4естито и от мен на HelenaPeeva!Силно те прегръщам и ти желая успешна и лека бременност! Hug Hug Hug
чРД НА сладкото мам4е!  bouquetЗдраве и много късмет!
и да ви питам не6то·
Решила съм да не 4акам 6месеса до новия опит за беб4е(както казана лекарите)
Ще чакам само 3м·Стах ме е но много искам пак да опитам!Какво ще ме посъветвате момичета¿

# 230
  • София
Ще чакам само 3м·Стах ме е но много искам пак да опитам!Какво ще ме посъветвате момичета¿

Ще те посъветвам да направиш това което смяташ за добре, но понякога не е лошо и да се вслушваме в гласа на доктора.

# 231
4естито и от мен на HelenaPeeva!Силно те прегръщам и ти желая успешна и лека бременност! Hug Hug Hug
чРД НА сладкото мам4е!  bouquetЗдраве и много късмет!
и да ви питам не6то·
Аз изчаках пет пълни месеца  Rolling Eyes Постъпи така , както смяташ за добре и го направи тогава , когато се почувстваш наистина готова Hug

# 232
Луиза пожелавам ти много късмет  Hug

# 233
Ритко,  Heart Eyes hahaha hahaha hahaha
Бравос на теб. Много си ми ефективна. Но като не си пишете в бременската тема, ко да ви прави човек.  Grinning Я кажи сега - ти като се върна от воаяжа с количка, снимки видяхме ли? И снимките на готовата стаичка метна ли ми ги?  newsm53 Виж какви работи помня.  Grinning

Аги, ти как мислиш?  Heart Eyes

Луиза, единствено и само ти трябва да вземеш решението. Когато си готова.  Hug Успех.

# 234
Аги, аз те мисля бе, мила, нищо че не си бременна  Heart Eyes Как върви с фотошопа?
Мен не знам някой мисли ли ме, ама напоследък нещо ми е супер сдухано ...  Викторка ме притеснява все повече с характера, ината и палавостта си, усещам че не мога да се справям с нея и не знам как е правилно да се държа, за да ме разбира и да не крещя като истеричка... щото после ми е много тъпо... И си правя фотошоп терапия... много съм продуктивна... нашарих една камара снимки  Grinning

# 235
Луиза ,аз също бих те посъветвала да изчакаш нужното време. Знам колко искаш отново да забременееш , но по -добре изчакай ,организма има нужда да се възстанови  напълно.  За твое добро е .Успех!

# 236
  • София
Рони,еми аз вече мисля за бременността си да пиша в бременната тема, тя и за това беше създадена. Там ще накача снимки като ги сваля,че сега имам да пиша още по английски че съвсем го отсвирих.
Май днес ще спра да пиша, утре сигурно няма да съм толкова увредена.

# 237
Аз си те обичам и увредена. Но от сега ти казвам да си знаеш, че ще питам повече за чипоноска-къдрокоска, отколкото за теб. ЖЗ. И нея вече я обичам повече, отколкото мамка й.  Heart EyesНали навреме те предупреждавам?   Grinning Hug

# 238
  • София
Аз си те обичам и увредена. Но от сега ти казвам да си знаеш, че ще питам повече за чипоноска-къдрокоска, отколкото за теб. ЖЗ. И нея вече я обичам повече, отколкото мамка й.  Heart EyesНали навреме те предупреждавам?   Grinning Hug

Важното е и когато се сдобиеш с едно такова малко и врещящо, пак да не забравяш да ме питаш как е тази дето я обичаш повече от мамка и. И аз тЪ УбичЪм.

# 239
Раленце, ти си ми лИбУФта!
 И изобщо ако някога взема да изневерявам на Димитър - с теб ще да е! Mr. Green

Впрочем тъй като е станало на въпрос - да си кажа и аз. Рита е права. На моменти забравяме защо е този форум... Засега млъквам.

Общи условия

Активация на акаунт