Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за това лято?
Какви са вашите впечатления от раждането?
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за това лято?
-
Какви са вашите впечатления от раждането?
Участниците във форума споделят различни истории за раждането, включително подробности за теглото на децата, продължителността на бременността и условията по време на раждането. Някои също така споделят забавни или неочаквани моменти от този период. Темата за раждането е обширна и включва различни лични преживявания и гледни точки.
-
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
Няма пряка връзка между количеството наддаване на тегло по време на бременност и теглото на бебето. Някои жени наддават по-малко, но раждат по-големи бебета, докато други наддават повече и раждат по-малки бебета. Обикновено първите килограми се губят лесно, следващите отнемат малко повече време, а последните могат да бъдат най-трудни за сваляне.
-
Какви са основните принципи на ислямската религия по отношение на семейните отношения?
-
Какво е значението на името Линда?
страхотно зна4и си в агадир ве4е, свеки, гости, родата вси4ки на куп!поздрави на комшиите! 

евалка, да слабееш като си бременен, аз пък уж не много ка4авам по бременности, 16 ; 4.5; 20 килца, ама стойте и гледайте след като родя с туй кърмене как се опрасвам!ина4е горе-долу добре са на килца децата -3450;3100; 3400, ама линда са я мерили на око,4е не им вярвам и на йота тука по то4ностите!леки бремнности, да не кажа не съм спала по4ти ,все в движение, пътувания, екшъни, ремонти, бягания даже за автобус!но все сложни раждания!секцио без право на глас!

как си ти? 
Та въпроса е:когато качиш много по-лесно ли се свалят,от колкото когато качиш по-малко???
Нали човек е влюбен средно 3 год,после е любов

но като гледам как търча след малката по цял ден май няма да имам нужда от диети. че ние се спираме на едно място само като яде и когато спи. през останалото време я вардя да не се удари някъде, или я разхождам с количаката. а на фитбол от кога не съм ходила