Диета - Японско чудо - 14 част

• 14 611
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
  • в страната на чудесата
Искам да ви попитам 3 ден на обяд какви плодове хапвахте?И каква шунка си взимате?Аз си взех на браво нарязана 100г, свинска.Дали е много като грамаж?ДА ВИ ПРИЗНАЯ ДНЕС НА ОБЯД НЕ ИЗДЪРЖАХ И СЕ ПРЕМЕРИХ - 1 кг. newsm44 дано да продължавам всеки ден така

# 121
wavey Аталанта май сме само 2-чките за сега. Ти калко кг си отслабнала за тези 5 дни? Аз днес ще се опитам да полунувам уж за по-добри резултати пък ще видим докога ще издържа
mausssi, не съм се теглила тези дни. На третия се притеглих и бях свалила 2 кг. Утре вечерта смятам да го направя и ще ви кажа.
stefi2,аз не вземам шунка. Ям или риба тон-консерва или пилешка пържола. На салатите слагам лимон и зехтин. Е, наистина не са вкусни, но няма начин.
Проблемът при мен е,че хапвам доста плодове, а те съдържат захари и незнам накрая какъв ще е ефекта от диетата ми. Надявам се просто, че все пак са естествени и по-бързо се усвояват от организма. Но, ще видим. Пия и по 3 литра вода на ден.

# 122
Hi, hi  wavey как сте ? Аз за сега стриктно лунувам все още нищо не съм яла, но да видим до утре има още много време, а вечер издържам най-трудно. stefi2  smile3501 за минусчето. Така на въпросите ти; аз месо не ям по принцип и го замествам с риба и то от консерва  smile3506 и гледам да не ям въобще плодове защото имат много захари и въглехидрати, а идеята на тази диета е точно те да се намалят до минимум. Аз си слагам по-мъничко сол, защото иначе не се яде smile3515

# 123
Хей, момичета къде сте? Хайде похвалете се с минусчета или се криета някъде и тайно си похапвате  Naughty Аз снощи не издържах на лунната и си хапнах малко рибка  ooooh!

# 124
Момичета Simple Smile Аз съм на диетата от два дни ..струва ми се добре- за два дни имам 1 свален килограм,и нямам проблеми с двете нули  Grinning Вчера хапнах две черешки и сок капи ... newsm78 А иначе упражнения...ходя за по час и половина в парка и тичам малко там.Вкъщи пък правя Петимата Тибетци... Иии като цяло искам да сваля десетина килограма  EmbarassedДнес не съм пила кафе,но пък изядох един грейпфрут и една краставица.
 Blush Blush
 Иии пожелавам на всички ви много свалени килограми

# 125
Здравейте, момичета.
Аз започвам диетат от начало/от утре/, защото както се очакваше плодове не трябва да се консумират, а аз ги ядох в неограничени количества. Уфффф.....

# 126
След миналогодишното японстване и заиграване с какви ли не други диети, сваляне и качване на килца, в момента съм на крайните, постигнати след японстването кила. Време ми е за "втори тур".
И така - от днес съм пак японка.
Реших се да се включа тук, по-скоро като да не ми позволявате да се откажа насред диетата.
Зная,че ефект има. Поне при мен го имаше. През януари 2007, когато я правих първи път, бях 64, стигнах до 59 за седмица и се отказах. За повече от година не съм качвала над 59,5кг. Затова зная, че "работи" и съм пак в поредната тема на японките.

И така, днес - закуска 2 гадни черни кафета без захар, обяд - 1 домат и 1/2 краставица, без подправки(абе забравих си варените яйца в къщи), вода около литър до сега. Ще вечерям яйца варени. Водя го диетичен ден по японската. Само дано не се издъня, та първи да е утрешния ден.

За сега толкова. Трябва ми седмица, за да сваля ок. 5 кг.

# 127
Привет от мен  Hug- maca-keraca такмо четях старите теми на японското чудо, прочетох и твоите.  smile3501 за постижението. На мен днес ми е 4 ден, но в4ера лунувах неуспешно, защото вечерта ядох малко риба. Имам един въпрос възможно ли е за тези 4 дни да съм само -1 кг разлика в дрехите никаква на какво маже да се дължи може би защото съм пред МЦ, малко се разочароват всички толкова много отслабват а аз нищо  smile3511. Мислиш ли че има влияние това, че замествам месото с риба, аз мисля дори, че рибата е по-полезна.

# 128
... възможно ли е за тези 4 дни да съм само -1 кг разлика в дрехите никаква на какво маже да се дължи ...Мислиш ли че има влияние това, че замествам месото с риба, аз мисля дори, че рибата е по-полезна.
Възможно е, разбира се. И това зависи колко си свалила, за какъв период, колко остават за сваляне... Тези, които имат повече кг за сваляне (над 10), много бързо ги смъкват в началото. Колкото колкото по-малко кг остават за сваляне, толкова по-бавно става.. И товма май се налага като общовалиден принцип, не съм го открила аз.
Риба вместо месо? - ако не желаеш да си стриктна, можеш да лавираш.
Аз тоя път съм решила - яйца и пак яйца - до пълно изкудкудякване. И стриктно спазване на режимните храни. Нищо извън "менюто", може да е по-малко или да заменя яйцата от едно хранене с плод/зеленчук, но нищо повече. А месото и аз не го долюбвам, затова и не устисках на Дюкан. На втория ден се отказах, въпреки, че бях заредила яко хладилника с всичко, което расте на кокал.
Сега, с японската, пак ще заменям месото с яйца, а когато се изрина като краставица или се къпя по 4 пъти на ден, защото съм засмърдяла на запъртъци (има такъв момент след 3-я ден, после изчезва) - ще се сещам как изглеждам като 54 килограмова. Трепач!
Днес съм си направо режимна. В момента пия вода. В главата ми се върти въпроса - какво има в хладилника и а-ха да си завра главата, да проверя... И пак надигам шишето с водата.
Повечерях си двете яйца, пих си един чай за WC-то утре (да съм редовна) и изчезнах по комшилък, та да не шмугна набързо нещичко в устенцата си... После хапнах набързо един домат (без сол, естествено). И сега ми е нервно-гладно на мозъка. Мисля си за печено бутче... Ама това, евентуално утре.
Та - те така-  с днешния ден. Водя го успешен първи. Утре - "сверяване на часовника" по показанията на кантарчето.

# 129
Уф, май сама си се навъртам тука... По-добре да пиша глупости, отколкото да затичам до кухнята и омета де що има за ядене.
mausssi, видях, че риба за теб е = на консерва. ТЦ! Не стаа. Има и олио, и сол. Не върви с японската, освен ако не си решила да я побългаряваш (както и аз правя - разработвам си мой вариант). Но съм без сол, захар, олио, алкохол, газирани и т.н. Никакъв хляб и тестени истории.
Абе, нали е само за седмица врема. Трябва да устискам, че такива кифли следпразнични се тресат около талията ми....

# 130
  • Испания и Стара Загора
да се включа и аз.От доста време само ви чета.Уж щях да почвам диетата,но нещо не се получава.А имам да свалям около 10кг.Свалих си тази диета от един испански сайт и там през ден ,месото е заменено с риба.Така,че не мисля ,че има някакъв проблем ако се яде риба вместо месо,но не трябва да е от консерва,а прясна,най-добре печена на скара с малко лимон.Направо се чудя,дали и аз да не я започна тази диета от утре.имам цчла нощ за размисъл. newsm78

# 131
maca-kraca благодаря ти за инфото.   bouquet Аз май от утре я почвам на ново след като не видях 4 дни резултати се отчаях и на бързо изядох 1 пакет вафли. Аз не че не обичам месо а въобще не го ям(вегетарианка съм) е просто ще го пропусна или най-много да ям риба тон във вода обаче пак има малко сол. М/у другото това в поста ти за хладилника много ми хареса все едно описваше мен. Аз малко се страхувам да ям толкова жълтъци затова ги махам. Имам 6 кг за сваляне, които качих мин.год. и до сега каквото и да правя не мога да ги махна.

# 132
Я да видя какво сте свалили за една нощ.

..... след като не видях 4 дни резултати се отчаях и на бързо изядох 1 пакет вафли.

rotfImao rotfImbo

Чакай да се изфукам:кило и половина надолу - само за едно денонощие. Те такъв рекорд не съм имала по скоростно сваляне.
То, вярно, че 4 кг качих само за 10 "празнични" дни - там, около първи май - ама са се залепили яко. Пък и още едно кило ми се метна отгоре някак си, та от 54,8 се оказах 59 и половина.
Сега трябва да "се туря у ред" и да издържа - предполагам около седмица време, докато пак си върна първа цифра 54.

Та - как свалих за ден 1,5 кг. Менюто ми (изцяло) беше: закуска 2-3 кафенца без захар (отврат!), обяд - домат и 1/2 краставица; вечеря - 2 яйца, 2 маслини, 1 домат - всичкото без грам сол (маслините си имаха, де) или олио; за деня - около 1,5 литра вода.
Могло бре! Още съм жива - не съм умряла от глад. Сутринта бях омаломощена малко, ама вече влязох в работен ритъм и премина.
Утре очаквам повече "странични ефекти". Познато ми е(сефте почвам диети), не ме плаши, принципа е "трай,бабо, за хубост". Резултата си заслужава. Пък и после (след седмица само) ще мога да си ям всичко (почти).

anita29, ако наистина искаш да свалиш тези 10 кг, няма какво да се помайваш - хайде в отбора! Пътя е един - глад. Всеки сам решава кога да започне и по какъв начин, защо не от този момент? Когато решиш, действай! Ние сме тук - ако не аз, винаги има други, спазващи японската. Има и други теми, с други диети.... Избери "своята". При мен лично, само от японската видях реални резялтати и затова си избрах нея, да повторя режима.
Хич не ме кефи това, че трябва да огранича и количеството, и вида храна, но не е за цял живот, нали?! Седмица-две и - ще съм нова жена. ..

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 09:56 от maca-keraca

# 133
Малиййййй, много ни умряла темичката !
Стига сте се крили и яли!
Аз се навъртам тук за нахъсване, пък то.... никой няма! Ще си говоря сама, що не. Стига да не мисля за "след"...какво и колко ще ям. Ама ще издържа. Трябва. Искам.
Хайде, поне ске оплачете - че имало нещо вкусно, на което не сте издържали; че по погрешка сте сложили сол в салатата..... Изфабрикувайте поне едно "удобно" извинение, пък го споделете....
Не мога да трягна по улиците и да говоря за диети и отслабване. Първо, не е прилично, второ - резултата после не е така "вкусен" и някак си се обезценяват положените усилия.
Самотно ми е, къде сте?

# 134
Хей, миличка тук съм  Stop много, многа ама много се радвам за резултата ти само така унищожи ги гадните кг. Аз днес почвам на ново, но така като гледам и ти не ядеш месото, така че и аз няма да ям рибата  Crossing Arms Днес заминавам за Италиа на гости и като се познавам каква съм срамежлива или ще умра от глад или поне малко ще ям, ще фледам да е режимно, но сигурно ще наблегна на салатките. Ако там нямам интернет няма да мога да пиша 1 седмица, но като се върна искам да те намеря пак тук да не изчезнеш и ти мила  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт