Аз раждах в ВМИ ми те май всички са плюли в устите.
Ами ние и вода пък не искаме да пием много й се мръщим. та сигурно ще пробвам с чайче п/в колики дано да й хареса.
А това за почивката на стомахчето си мисля, че няма разлика дали ще му давам мляко, чай или подсладена вода, то стомахчено пак си работи и с водата, първо защото тя го издува и второ защото тя е подсладена и организма трябва да преработи захарта или съставките на чая, затова аз си му давам да папка пък те бебчетата сами ще си се откажат от нощното хранене
.Ти с кое мляко храниш малкия и след колко време горе долу се регулира запека???Ние и от Фрозовома май се запекохме,след като цяла седмица нямахме проблеми.Сега се чудя дали да не пробвам и този Аптамил
.Ма дето викаш и тази постоянна смяна не е добре,а не издържам да гледам малчо как се мъчи
.
.Определено мисля да ги пробвам
и не знам ако педито ми каже от другия месец да почна да давам сокове- какво да правя 
.Ти с кое мляко храниш малкия и след колко време горе долу се регулира запека???Ние и от Фрозовома май се запекохме,след като цяла седмица нямахме проблеми.Сега се чудя дали да не пробвам и този Аптамил
.Ма дето викаш и тази постоянна смяна не е добре,а не издържам да гледам малчо как се мъчи
.
.Определено мисля да ги пробвам 

Поне при нас това беше мъка някъде на 6-тия /7-мия ден от храненето само с АМ. Спокойно аз мисля че ще се регулирате, в крайна сметка това неможе вечно да продължава, освен това Сашко пие и чай така че не се притеснявай. Ради когато пи от този чай той му подейства разхлабително.
Ама сега е подобна историята с коликите само 
Не помня е пет минути, всичко ми е мъгла часове, дни, седмици...............направо ужас, има случай в който не помня в колко е ял Ради. Или редовен номер ми еда питам мъжа ми днес ли ти го храни или вчера беше.........ужас все едно глават ми е празна! А казваха че по време на бременността това да сме разсеяни е нормално а сега, даже снощи викам на мъжа ми, ако това продължава така аз ще взема да отида на лекар да се лекувам нещо, то това не е нормално
Doly dog с концентрацията съм супер зле
и да попитам след колко време може нормално да си я изкъпя без да го пазя предварително благодаря.За концентрацията многооооо съм зле забравям кога съм накърмила малката и си записвам защото вчера щах да си уморя детето от глад
.