Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 600
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Аб и аз напипвам нещо като бучка в лявата си гърда, ама не е зачервена, не ме боли - незнам
Ще питам педито на прегледа след няколко дни
 Wink Wink Wink
Може да е някой по-тесен канал. Обаче не е добре, ако е застой на кърма.
Аз така имах с Калоян и накрая стана голяма беля. Оправих се с едни компреси с ленено семе.
Бучките се махнаха с тези комреси, иначе опитах какво ли не  Shocked

# 76
И аз често усещам нещо по-твърдо в едната гърда, но като се изпразни не се усеща вече. В другата нямам такова нещо. Може би когато е много пълна, се натрупва кърма в каналчетата ипосле се оправя. За татковците....аз си имам моя теория...това си е до характер, и до други неща. Моят съпруг се грижи повече от мен за нея, честно ви казвам. Будува нощем, къпе я, облича я, люшка я, и зобщо. И когато аз заспя, щото не издържам на безсъние, той знам че я наблюдава име буди когато огладнее. Аз често излизам, и той я гледа. Но съм го наблюдавала че и преди да се оженим е бил такъв...грижовен. Затова мисля, че е до характер.

# 77
И аз често усещам нещо по-твърдо в едната гърда, но като се изпразни не се усеща вече. В другата нямам такова нещо. Може би когато е много пълна, се натрупва кърма в каналчетата ипосле се оправя.
Щом се оправя след кърмене, няма проблеми, нормално е  Peace

# 78
Ами чая който аз взех е само от копър- стъклено шише с пласмасова жълта качпачка! Пише- ПЪРВИ ДЕТСКИ ЧАЙ ОТ КОПЪР !

http://www.hipp.bg/index.php?p=products&c=15&id=7

Ауу верно ли е това от лайката? Аз пък си мислех че успокоява и варих лайка до сега  Embarassed Confused

За кърмаческия чай- на мен ми помага и то много! Не ми се вкисва, но аз го изпивам бързо- бързо и варя по 2-3 дози на ден!

Ааа, моя чай не е в стъклено шише, а в една кръгла кутия.

# 79
  • Варна
Здравейте, мамчета!

Ний от утре вече ще се оправяме сами. Досега мама ми беше на гости и много ни помагаше, основно в домакинството, но от утре трябва да влизам в релси и да се справяме самички с таткото.

Относно помоща на таткото
, аз също не се оплаквам, много ми помага както в домакинството, така и при гледането на бебка. Единствено изпитва страх да я облича, но с времето се надявам че и това ще преодолее.
Относно пъпчиците, да чукна на дърво, от както ни изписаха с такива /получили се от претопляне в болницата/, които се изчистиха, сега нямаме никакви, телцето й е чисто. При тези които има, да няма някакво значение козметиката, която ползвате за бебчовците. Аз ползвам на СебаМед, само дето душ гела не прави голяма пяна, някой ползва ли го да сподели, май трябва да взема шампоанчето за глава, което имат  newsm78 newsm78 newsm78, може би по ще се пени, или да ползвам душ гела с гъбичка, споделете, ако има такива мами...

ЕММА, и на мен ми казаха до края на април да почиствам със спирт и Бивацил по два пъти на ден, и след това да мажа с тоя скъпарския гел ДЕРМАТИХ ли беше, но аз така и не си го купих, не ми се дават толкова пари, и май ще взема КОНТРАТУБЕКС, мисля че е по-евтин.

Искам да попитам вашите бебчовци пият ли водичка, нашата преди 1-2 дни пиеше, но от тогава насам въобще не иска да я кусне. Давам и преварена и леко подсладена, да пробвам ли с неподсладена  newsm78 newsm78 newsm78 А като пробвам с лъжичката да й давам след хранене, тя май всичко изплюва, дали въобще изплаква нещо, нямам идея... вий как се справяте с даването от лъжичка???

# 80
  • София
stefinka аз също последните дни нещо яхнах метлата за моя голям мъж! В началото всичко беше ОК, а сега нещо ми къса нревите, като се заблещи в тоя компютър и няма ставане, направо полудявам, на моменти си мисля че не му пука че Ради реве или аз търча и бързам да свърша нещо! Ето и днес пак същата история като се върна от работа, напров ми идваше да я хвана тая клавиатура и да му я трясна в главата  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Иначе нощем като вземе да пищи бебчо и той го гушка докато аз му направя ядене ама тооооооо като ти е скъсал нервите през деня.....

И аз се извинявам за отрицателния пост ама просто като видях че не съм единствена и просто тярбавше да споделя

# 81
 stefinka най добре си поговори с татито и обсъдете всичко! Много мъже изобщо не осъзнават че жената като роди на първо място става майка и се променя коренно изведнъж! За тях това е нещо съвсем непонятно! Със сигурност не го прави нарочно или да те нарани, просто не осъзнава промените в живота ви!
А иначе и моя мъж не сменя памперси и не е ставал да храни деца посред нощите! Ама честно да ти кажа аз на никой не давам да ми пипа бебчето / ауу ужасна съм в това отношение , а вече ми е 3-то дете/ Само при къпането помага! Е и като се разплаче я успокоява. Но иначе пазарува , готви , въобще след 5 ч. той е домакинята в къщи! Води и взима децата от градината, а баткото води на уроци... общо взето и аз гледам да го ангажирам колкото се може повече и изобщо не спирам да изисквам от него!   И има доста промяна с годините ! А за излизане с приятели вечер - и двамата не го правим, така че нямаме спор !  Или излизаме заедно / което е почти невъзможно вече/ или си стоим в къщи и си пийваме сами ракийка / то сега той сам де/ , чат - пат с гости , но от както забременях и това отпадна! То и с вече 3 малки деца за никъде не сме! Че няма и кой да ги гледа задено , ще трябва да си търсим няколко бавачки!!!  Joy Абе въобще децата са голям ангажимент , нямаш и минута време за себе си!

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 23:19 от veni-b

# 82
Абе - говорим си постоянно!!!
Пък и той също гушка и успокоява бебето и т.н.
Ама това което ме дразни е бурния му социален живот в сравнение с моето затворническо битие
А според него - той хич не излизал и колкоооооооо мнооооооооого се ограничавал във всичко и т.н.   ...........................
Абееееееее - как да е,                   айде.............................

Просто истината е че имам нужда да има някой до мен, а майка ми не живее наблизо   

# 83
ААААААА - и последно да ви питам нещо:
Абе на вас минувачите зяпат ли ви в количката    ooooh! ooooh! ooooh!
Ей ще утрепя някой - честно ви казвам    #Cussing out #Cussing out  #Cussing out
Днес на разходката пет - шест жени така надничаха нагло, че ми идеше да ги прасна с нещо    Sick Sick Sick
Амам как може така да надничат - ако може ще се заврат и в количката
Вчера в БИЛЛА пак същия филм

# 84
Ето ме и мен в новата темичка. Стефинка, мерси Hug И аз се радвам, че съм с вас и споделяме всички емоции около малките бебоци Heart Eyes

Ася, ужасно ми е мъчно през какво минавате със съпруга ти. Обичайте се и се подкрепяйте. Знам, че нищо, което мога да кажа, няма да те успокои сега, но се моля за вас и се надявам да сте много щастливи и с бебче съвсем скоро! Прегръщам те силно! Не ни забравяй Hug Hug Hug

Честити бебчета на Тифани и Awake Hug

Vanyivan, на финалната права си Grinning Пусни ми едно смс-че като родиш, много ще се радвам Heart Eyes

Тамън се зарадвах, че хремата ни минава, а с нея и възпаленото оче на Ава и вчера й се възпали другото око. Направо ще откача вече с тая хрема! Cry

Днес имахме зеленикаво ако, а иначе сме с перфектен златен цвят. Четох, че може да е ако на бебето му е студено, а днес в парка беше доста хладно. Дали е фатално и от какво друго може да е? Shocked Чакам следващото наакване с нетърпение, дано си върнем хубавия цвят Grinning

# 85
  • София
Добро утро Simple Smile На нас тея колики ни разкатават фамилията от всякъде, тоя еспумизан хич не действа, цяла нощ не сме мигнали smile3556

Vercho нашата педиатърка ми каза, че в акото може да се появят зелени парченца или цялото да се оцвети в зелено от коликите, това било от адаптацията на стомахчето и червата. Вие имате ли колики? В нашето ако в началото имаше зелени пърченца, ама вече си е изцяло жълто.
Аз също знам, че ако му топло нослето на бебчето значи не му е студено.

# 86
Абе на вас минувачите зяпат ли ви в количката    ooooh! ooooh! ooooh!
Ей ще утрепя някой - честно ви казвам    #Cussing out #Cussing out  #Cussing out
Днес на разходката пет - шест жени така надничаха нагло, че ми идеше да ги прасна с нещо    Sick Sick Sick
Амам как може така да надничат - ако може ще се заврат и в количката
Аз затова си слагам една мрежичка- хем да не влизат пухчета, хем да не се вижда какво има вътре  Crazy И аз много мразя да ми надничат, и никога не го правя и на децата ми забранявам да ходат по чужди колички! То не знаеш кой какви бацили ръси!!!
ААА все се каня да ви попита за цвето на акито- нашето е оранжево а си спомням от другите деца че бяха златисти Има ли други с такова аки???

# 87
Добро утро! Да ви се похваля колко добре спа бебка снощи... ooooh!за разлика от деня, когато се дереше за нищо, даже си помислих, че реве от глад, ядеше на 2 часа и после пак рев. И да ви почерпя....макар да не знам как виртуално черпите.  smile3510 baloniАЛЕКСАНДРИНА  има месечинка днес. С тати сме и приготвили дъъълга разходка и подарък. Щях да ви питам за имунизациите - нашата докторка отсъства по празниците, и каза че вместо на 3, ще направим имунизация на 8. Кви са тия хора...ще се разправям като отидем. Мислите ли, че нямя проблем? Лек, усмихнат и влнуващ ден с вашите слънца.

# 88
Добро утро  Hug

По въпроса за пъпчиците : на нас от два дена ни излязоха на дупето едни- но те повече са като малки ранички , нямат връхчета , а са кървави !!! Направо така го смъди милото ми дете, че чак на мен ми се плаче  Cry   И много ме съмнява че се появиха благодарение на Мокрите кърпички на Памперс Sleep and Play  #Cussing out  ама сега мажем с Дефламол по препоръка на доки...дано се оправят  Praynig

За таткото: Ние сме си намерили най-добрия Татко на света  Hug  . В началото даже си тръгваше от работа когато аз изпадах в депресивни състояния по всяко време на деня  Laughing  . А иначе нощем изцяло той е поел Дамян - аз си хъркам блаженно  Mr. Green . Абе - Златен си е нашия Татко  Party

За коликите: Ние си взехме от "Евтините" капки на COLIEF и да ви кажа - сякаш имам ефект ( пу-пу-пу)  - е, не ги е спрял, но имам чувството че детенце е по-спокойно. Ето тази нощ като легна снощи в 19ч - та чак в 1 ч ни събуди да яде .То иначе няма спокойствие това дете - като е будно се напъва и плаче, а като спи - пак се напъва и се пробужда постоянно

ехх, това гадно време - днес пак ще сме затворници
приятен ден   bouquet

# 89
  • Добрич
Добро утро!Голям ми е кеф,че мога да поседна да ви прочета и да се разпиша.

Нашия момък яде само по 40-50 макс 60 мл и взех да се тревожа,и без това сме под нормата.Ще видим на консулта тези дни Praynig

Ние също имахме алергични пъпки-големи червени петна с леко връхче и то по цялото тяло-оправихме се като сменихме всичко-праха за пране,сапуна,олиото,мокрите кърпички-тях ги сменихме последни,защото до тогава нямаше ефект и мАй се оказа ,че е от тях.Сега сме на кърпички либеро без аромат и сме ок PeaceМай по-малко ароматизирани и ненапоени с лосиони по-добре.

А за коликите не ми се говори-там като ни почнат вечерта,дори с капки(инфакол) пак се гърчим,не ми се мисли как е без капки,а ни почнаха още на 6тия ден.

Хубав ден желая,че ние се събудихме Hug

Общи условия

Активация на акаунт