Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 555
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
magi vs
 Аз раждах в ВМИ ми те май всички  са плюли в устите.
Ами ние и  вода пък не искаме да пием много й  се мръщим. та сигурно ще пробвам с чайче п/в колики дано  да й хареса.

# 286
Ехо, мамита,
ние хайманосваме напред-назад, даже и на фризьор го водих с мен малкия и много му хареса - спа от кеф  Mr. Green
Не се притеснявай за ръчичките, нормално е, особено като ги стиска с пълна сила без да се усеща

# 287
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ newsm51!
МИЛЕНАЯ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! smile3525
НА МАЛКАТА СЛАДКА РАЯ,БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ,ТА ДА СЕ ГУШКАТ СКОРО С МАМА! baby

# 288
  • София
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА БЪНИ! НЕКА ЦВЕТИ ДА РАСТЕ НАЙ-ЗДРАВОТО, ПОСЛУШНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Относно нощното хранене Ради си се буди на 3 максимум 4 часа и си папка и обикновенно през нощта папка повече  newsm78 А това за почивката на стомахчето си мисля, че няма разлика дали ще му давам мляко, чай или подсладена вода, то стомахчено пак си работи и с водата, първо защото тя го издува и второ защото тя е подсладена и организма трябва да преработи захарта или съставките на чая, затова аз си му давам да папка пък те бебчетата сами ще си се откажат от нощното хранене Peace

# 289
Тодоран, кажи ми ти избягваше ли ментата по времето когато си пила Рицинуса. И ако да, с какво си миеше зъбите, нали има мента в пастата?
И да се похваля - малкия запса снощи в 22,30 ч , а сега е 5,30часа и се събужда. ДАно е така и за напред.
Приятен ден на всички мами!!!

pepa_ilkova, мия си зъбите с Блендамед, не съм гледала дали има мента, но не дъвчех дъвки заради метата.

# 290
veni-b аз пия безалкохолна каменица защото само такава намерихме, прилича на бира само малко вкуса се разминава, но аз се наливам с 2-3 бири на ден, за да получа заветната течност Grinning

# 291
  • Русе
doly_dog ти даваш ли на Ради други течности освен АМ ???На мен педиатърката ми обясни,че щом давам и АМ трябва да давам и повече водичка(нашия случасй чай) за да можел организма по-лесно да преработва изкуствената храна .Малко странно ми прозвуча  newsm78 .Ти  с кое мляко храниш малкия и след колко време горе долу се регулира запека???Ние и от Фрозовома май се запекохме,след като цяла седмица нямахме проблеми.Сега се чудя дали да не пробвам и този Аптамил  newsm78 .Ма дето викаш и тази постоянна смяна не е добре,а не издържам да гледам малчо как се мъчи  Cry .

Lassi тези глицеролови свещички,за който говориш имат ли си някакво име или просто така се казват  newsm78 .Определено мисля да ги пробвам  Peace

# 292
  bouquetЗдравейте,сладуранки!
Толкова се радвам 4е пак сте на линия.....само дето аз нямам никакво време за компа..Мита4ето е голямо дива4е...не помня от кога не съм спала Tired
Прегръщам ви вси4ките Hug

# 293
ееееее ама наистина едни и същи неща ни радват и безпокоят .добре ,че е този форум. точно и аз днес мислех да пиша за побеляването на ръцете. аз забелязях ,че нашите са даста бели когато спи дори и лицето му много избледнява.даже един път чак се уплаших.а когато е буден и мята ръце и крака стават розовки.
Съни ние от вчера сме на аптамил и от през ноща до сега акахме три пъти и то рядко.но при всяко дете е различно ,пък и не се знае след няколко дни как ще бъдем.и на мен док ми каза да не сменям нана щом го приема добре ,но аз на своя глава го смених ,защото за него има най добри отзиви .дано не се налага да го сменямче повече.
момичета вие какво мислите за късното захранване ? аз съм за Peace и не знам ако педито ми каже от другия месец да почна да давам сокове- какво да правя newsm78
аз вода засега не давам,нито чайове.ще почна да давам вода през много топлите месеци.така ми каза док .според него до шестия месец само мляко нищо друго .в млякото имало достатъчно вода .

# 294
  • София
doly_dog ти даваш ли на Ради други течности освен АМ ???На мен педиатърката ми обясни,че щом давам и АМ трябва да давам и повече водичка(нашия случасй чай) за да можел организма по-лесно да преработва изкуствената храна .Малко странно ми прозвуча  newsm78 .Ти  с кое мляко храниш малкия и след колко време горе долу се регулира запека???Ние и от Фрозовома май се запекохме,след като цяла седмица нямахме проблеми.Сега се чудя дали да не пробвам и този Аптамил  newsm78 .Ма дето викаш и тази постоянна смяна не е добре,а не издържам да гледам малчо как се мъчи  Cry .

Lassi тези глицеролови свещички,за който говориш имат ли си някакво име или просто така се казват  newsm78 .Определено мисля да ги пробвам  Peace

Да давам водичка, той си пие горе долу на ден си изпива по едно шише от 125 мл, е има и дни в които не иска ама са рядкост. Давам между храненията колкото му се пие. На мен педиатърката нищо не ми е казвала защо да давам водата, но каза да не го спирам колкото му се пие толкова да пие, но има логика в това което твоята педиатърка ти го е казала. Аз съм чувала че е така от мой познати с малки деца и затова не го ограничавам, пък и аз и баща му сме си жаби  Embarassed и без вода не можем, та не ме учудва това че и той си пие много Simple Smile
За запека точно кога беше не помня ама ние от 21-вие ден сме изцяло на АМ и около две седмици (седмица и половина) няма проблеми с акането (пу пу) даже днес нямаше пропуск, всеки памперс беше пълен Simple Smile Поне при нас това беше мъка някъде на 6-тия /7-мия ден от храненето само с АМ. Спокойно аз мисля че ще се регулирате, в крайна сметка това неможе вечно да продължава, освен това Сашко пие и чай така че не се притеснявай. Ради когато пи от този чай той му подейства разхлабително.
Аз го храня с Аптамил, но и на мен много ми го хвалеха този Фризовом за запечени деца с проблемни стомахчета ама аз така и не го пробвах..........
А това за мъченето е просто кошмар, и аз редовно си плачех с него като го гледах как се напъва и почервенява целия и нищо и само врънка Sad Ама сега е подобна историята с коликите само Sad

Да ви попитам вие как сте с концентрацията??????????? Аз имам чувството че тотално съм се пернала  #Crazy Не помня е пет минути, всичко ми е мъгла часове, дни, седмици...............направо ужас, има случай в който не помня в колко е ял Ради. Или редовен номер ми еда питам мъжа ми днес ли ти го храни или вчера беше.........ужас все едно глават ми е празна! А казваха че по време на бременността това да сме разсеяни е нормално а сега, даже снощи викам на мъжа ми, ако това продължава така аз ще взема да отида на лекар да се лекувам нещо, то това не е нормално #Crazy

# 295
Продават ли в България Инфакол.
Защото ми казаха, че тук го няма, а само в Англия и Гърция го продавали.
Моля да пишат мами, които го ползват и да кажат дали са доволни.
Благодаря предварително!
Честит Гергьовден! smile3525  Hands Clap  Hands Clap

# 296
А колко струва слинга, мамчета?
Търсих го в електронните магазини, но не го открих. newsm12

# 297
Добро утро Wink Doly dog с концентрацията съм супер зле Rolling Eyes щом стигам до там, че питам мъжа ми последно от коя гърда храних детето........Заащото през деня не са ми напрегнати и не мога да ги разпозная. Сега сутринта се усеща коя е по-напрегнатата, но иначе не, дано както казват да се е регулирало количеството. Забравих онзи ден да дам и Вигантола......абе ужас. Аз пак имам спешно въпросче.. Embarassed Александрина след ядене или по време на ядене си ака, но последните два дни нещо много се напъва вместо да ака нормално, повечето има газове, и после се успокоява и след малко пак се напъва. Аз мисля че се е запекла....възможно ли е на кърма бебе да има запек, като имате предвид, че давам Еспумизан. Май някой беше казал, че капките спичали. Благодаря ви, не искам да се мъчи така....

# 298
  • София
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници!Да им е здраво името и те с него!
Аз също ще почерпя за здравето на моя мъж,който носи хубавото име Георги!

pepa_ilkova,ето информация за слинга http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4040.

# 299
Здравейте момичета!!!
Влизам набързо да ви кажа,че на 29.04 се появи нашата малка принцеса Кристияна 2900кг 49 см родих нормално с епидурална упойка за което съм много доволна защото много трудно правех разкритие доста съм разкъсана но ме позакърпиха.Честито на всички нови майчета с бебчета.Ние сме изцяло на кърма и естествено мен си ме притеснява дали бебка и стига но ще се разбере на първата консултация която ще е на 14 май.А днес ни падна и пъпчето  newsm44 и да попитам след колко време може нормално да си я изкъпя без да го пазя предварително благодаря.За концентрацията многооооо съм зле забравям кога съм накърмила малката и си записвам защото вчера щах да си уморя детето от глад  smile3538.
Честито на всички именници да са живи и здрави.
Лек и слънчев ден на всички и целувки на малките бебоци.
И последно пернала ме е една депресия минал ли е някой и кога отминава че чак аз самата немога да се понасям.

Общи условия

Активация на акаунт