"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 072
  • 405
  •   1
Отговори
# 150
Ох браво мимичета , отслабвате страхотно.Като ви гледам килограмите направо ви завиждам.Искам да сваля поне 30 кг да съм нормална сега съм 90 и съм 160 висока.Постоянно мисля че съм дебела и много съм се затворила в себе си.Майка ми баща ми и другите ми роднини постоянно ми повтарят няма ли да отслабнеш и тем подобни.Много ми е мъчно и понякога си рева тайно. Cry
Добре дошла в нашата темичка  Hug   bouquet
За кг не се натоварвай излишно, от рев и самосъжаление свалени кг или полза няма ! Аз също съм доста чувствителна и ми се е случвало да си поплаква за това,че съм пълна... човешко е . Трябва да имаш вяра и ВОЛЯ за да отслабнеш, а тук ще получиш подкрепата   bouquet
Какъв режим си си избрала ? Ще спортуваш ли ?
Един съвет, не очаквай светкавични резултати... 30кг не се свалят бързо, но е напълно възможно !  Hug
Питай за каквото се сетиш, тук ще получиш много съвети !

# 151
  • София
Привет и от мен  Hug
Честито на всички, които празнуват днес   bouquet
Преди малко се прибрахме, изкарахме страхотно  Crazy Килграмчетата са си същите, даже малко надолу.
Отивам да чета, че много сте писали  Heart Eyes

# 152
  • София
Скорпи,  Hug  радвам се да те видя , но не се радвам , че си качила нещичко нагоре , ама и аз не съм се изложила на софрите тези дни  Mr. Green Само дето не посмях да се метна на кантарчето, за да не се депресирам - чак след няколко слабителни чайчета и режимни дни ще го яхна любимия ... кантар Joy Joy Joy

Bunny87  Hug ако си сериозна , ще успееш да отслабнеш! Не се затваряй в себе си  и не се депресирай от това, че всички ти повтарят да отслабнеш , ами се взимай в ръце, хващай си режима и тук с нас заедно ще си слабеем. Само, че се настрой че отслабването ще е продължително и трудно, но успехите ще те мотивират да не се отказваш!  Peace Важното е да искаш ти самата да отслабнеш и тогава наистина ще успееш!  Peace

# 153
хот ели браво   bouquet
бъни87 добре дошла! Наистина ако има нещо питай тук, винаги сме насреща Hug
Виждам че имаш човек до теб, който да те подкрепя и обича, така че всичко друго е само воля и търпение Peace
За начало си избери режим  Peace
шоколадче тъкмо свърших с 15 мин. танци но повечето бяха подскоци, нещо много ми се скача  Joy Заредих се с енергия Mr. Green

# 154
Момичета да се похваля- 45 мин кардио на кростренажора  Flutter   От както за почнах Търманд всики ден въртя, но днес поставих рекорд.

# 155
браво, все така  Peace 

# 156
От утре почвам фитнес и ще ми е много полезно ако ми предложите какво да правя.В смисал по колко минути и на какво.Много сте готини наистина ще ме мотивирате много.
Солетки може ли да ям защото съм студентка и само за солетки се сещам да ям като съм в университета, защото там има само тостери и сандвичи и тем подобни боклуци. Hug гушки от мен момичета страхотни сте!

# 157
Ох браво мимичета , отслабвате страхотно.Като ви гледам килограмите направо ви завиждам.Искам да сваля поне 30 кг да съм нормална сега съм 90 и съм 160 висока.Постоянно мисля че съм дебела и много съм се затворила в себе си.Майка ми баща ми и другите ми роднини постоянно ми повтарят няма ли да отслабнеш и тем подобни.Много ми е мъчно и понякога си рева тайно. Cry

аз бях 97кг.  Embarassed при ръст 163 см.,но реших и бавно започнах да свалям  Blush,ще отслабнеш и ти щом го искаш  Peace

# 158
Благодаря на всички за поздравите, много сте мили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyespipy, браво за успехите аз сега сам като теб в началото но 4 кг. отгоре, рьст 165 Embarassed Embarassed Embarassed.Bunny87 хайде да отслабваме заедно,успех от мен и не се отчайвай Hug.iguanka на каква диета е майка ти, че моята 1 цел е - 10 кг. до края на иуни. Отворена сам за различни предложения Laughing

# 159
  • София
Bunny87  Hug според мен по-добре плод  отколкото солетки  Peace

Шоки, ИлеHug направо ме запалихте и аз да потанцувам малко  Peace

Момичета да се похваля- 45 мин кардио на кростренажора  Flutter   От както за почнах Търманд всики ден въртя, но днес поставих рекорд.

Браво , Водчица,   smile3501 Спорта е супер! А пък аватара като ти го гледам супер лятно седи - мечтая си за плаж и коктейлче!  newsm08

# 160
Е да разбира се но както казах съм в университета и няма от къде , може от вкъщи да си взимам плодове, но въпросът ми е разрешено ли е да си хапвам солетки понеже те засищат.

# 161
Здравейте момичета,

Понеже не знам как се слагат тези снимки но да ви почерпя с агънце и ориз по случай Гергьовден!

Днес беше много весело!  Голям купон беше а благодарение на тичането по малкия не нападнах яденето : хапнах само една зелена салата, малко сирене, 2 залъка хляб, за десерт ягоди...... и така цели 3 часа.... а обикновено след 3 часа не мога да стана от масата а сега хем спорт (тичах след децата) хем диета.. Вчера малко повече хапнах (на вечеря ) и затова кантара не ме зарадва сутринта... Знам колко е вредно това с меренето... но май като успея да ги сваля тогава ще спра  Grinning

добре дошли на всички нови  bouquet

Bunny87  солетите в малки количества става...но малки... а относно във фитнеса от кое по колко вземи си първите пъти инструктор ще ти създаде програма

vodka_s_led  браво за спорта  Hug разкажи за Търман какво хапваш???

Chocolata  хайде и от днес сериозна аз за първи път не прекалявам през уикендите   bouquet

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 17:26 от Aia

# 162
houp на Дюкан е мама  Peace
бъни при положение че кг-мите не са 2-3 според мен трябва да изключиш изцяло солетите, най-малкото ще те карат да задържаш вода Peace Те са си хляб със сол, нищо диетично, нищичко ooooh! макар и аз да ги хапвам понякога, но напоследък не Grinning
Съдържат точно трите вредителя - сол, захар и бяло брашно Crazy
Наблягай наистина на плодовете ( но не бананите), особено на ябълките, носи си-не е трудно  Hug (и аз съм студентка; и точно това което уча ми помага, защото понякога дори преподавателите ни дават съвети защо сме ядели тези `боклуци` по кафетата)

# 163
Здравейте и от мен момичета, този път на кратко, после повечко. ))
Гледам, че някой са се завърнали, а има и ново момиче. ))))

Bunny87, аз бях с доста килограми над нормата, сега ги вкарах в норма, но има още за отслабване. )))
Ако искаш наистина да отслабнеш забрави за солети и всякакви подобни, храни се основно с плодове и зеленчуци, от време на време месо, риба и млечни продукти. Ако имаш време ходи на фитнес, ако предпочиташ можеш да правиш упражнения и в къщи, аз така практикувам. Може да споделиш и колко и какво хапваш и да ти дадем още съвети. ))

vodka_s_led, браво за спорта, което ми напомня, че днес не съм си правила упражненията. ))

Скорпи, добре завърнала се, супер е че нямаш поражения. )))

Ние отново направихме една сериозна разходка. Като се прибрах се сетих за 1-2рокли, в едната влизам, но ми е доста опънатичка, имам още 3кг да отслабна, за да ми е точно. Много съм щастлива, 4г изобщо не можех да я облека. ))))

# 164
Ей, какво раздвижване в темата имаме днес  Grinning  Аз честно да си призная днешния ден едвам го избутах... дояде ми се какво ли не  Crazy Мисля и утре да устискам за да стане пълен курс от 6 дни и приключвам.

vodka_s_led  браво за спорта  Hug разкажи за Търман какво хапваш???
В книгата има тест по който се определя типа тяло, аз съм тип В и имам списък с разрешени храни- основно пиле,риба тон, яйца,ягоди, грейпфрут, ориз ,зеле.... Всичко това в супер малки количества  Peace

Общи условия

Активация на акаунт