"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 061
  • 405
  •   1
Отговори
# 165

Мис ю Скорпе  Cry

Здравейте момичета,

минавама на бързо - от утре съм на диета, я съм се провалила, краййй няма да ме видите повече, ще дебелея сама!  Crossing Arms

# 166

Здравейте момичета,

минавама на бързо - от утре съм на диета, я съм се провалила, краййй няма да ме видите повече, ще дебелея сама!  Crossing Arms
Миранди  Hug Hug Hug и хич ама хич не ми изглежда да си сама у дебелеенето - ей мъ на аз добре съ спретнах по случай празниците - и по нова година не бях се овъргалвала толкоз  Joy Joy Joy ама днес го пиша първи сЮрьозен ден - утре продължавам с фитнесо, че само там ми минава мерака а манджорно като гледам колко трябва да връткам колелото за да изгоря некви си мизерни калорийченца  Crazy Crazy Crazy

# 167

Здравейте момичета,

Миранди  Hug Hug Hug и хич ама хич не ми изглежда да си сама у дебелеенето - ей мъ на аз добре съ спретнах по случай празниците - и по нова година не бях се овъргалвала толкоз  Joy Joy Joy ама днес го пиша първи сЮрьозен ден - утре продължавам с фитнесо, че само там ми минава мерака а манджорно като гледам колко трябва да връткам колелото за да изгоря некви си мизерни калорийченца  Crazy Crazy Crazy

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Kissing Heart

# 168
  • Cacao Land
К'во са хилите, бе, Мирандьос, Скорпес Laughing? Аз днес голям фитнес му ударих, чистих повече от два часа и преди малко направих една готина тренировка, та сега се чувствам като пич bowuu Само дето и аз може да се преместя в графата на качилите около кило, не се знае още, но се усеща. Никакви глезотии този уикенд Naughty

Айче, този уикенд съм стриктна с теб Peace

Иле, браво мацка, така те искам с танците Peace Няма да те оставя намира, ще ти припомням да тренираш Mr. Green

водчице, браво, хайде още един стриктен ден ти остана, ще се справиш Hug

Мирама, ще се киприш в тесни роклички това лято май, а Wink браво!

Бъни87, взимай си шепа сурови ядки/ семки/ сушени плодове за университета, а във фитнеса потърси съвета на някой от треньорите, които работят там Peace

лиде, хайде с нас на танците, какво чакаш Mr. Green

пайпи, много си лаконична Heart Eyes

# 169
mirama, браво на теб. Аз рокля не сьм обличала от сватбата ни, а скоро ще станат 7г Embarassed Embarassed Sad. Пьрва цел -10 кг. до края на юни. Ще си ходим в отпуска в БГ, няма да се Joy Joy Joy, а сьс спорта така сьм скарана, но от утре ще се опитам да сьм супер стриктна с диетата. Не че 10 кг. ме оправят, но за начало е супер, дано да успея. Помагайте Praynig

# 170
  • В друго измерение
Сърдечни поздрави от мен, момичета  bouquet

Присъединявам се повторно, но вече с нови сили:) Напуснах и работа и сега имам време да обърна внимание на качените килца, заради които беснея, че ги допуснах. Ама с работата и с тези лекции вечер  #Cussing out

Сега ще ги боря със салати, малко месо, много вода и никакво ядене след 18.00. И доста спорт - упражнения, каране на колело всеки ден, през ден скачане на въже. И многоооо танци Simple Smile

Аз си се разписах.... Blush

Започнах да влизам в час и с какво се случва с вас   bouquet
Май има доста нови попълнения Thinking
С дружината слабеенето е много по-приятно  bouquet

# 171
Добър вечер, момичета   bouquet

Аз преди мъничко си влизам. Бях на лекции до 7.30 и после на пазар. Напазарувах си папане, обичайното - риба, пиле и кис. мл. в промишлени количества  hahaha Мойте приятелки свикнаха и вече не ми се подигравам чак толкова, макар че не пропускат да го изкоментират и да пуснат мазна усмивчица  Laughing

Днес с папането бях върха - рибка, кис. мл., 2яйца и рулца от раци  за десерт  hahaha

Scorpi
  Hug Hug Hug

Bunny87
, добре дошла и успех   bouquet А за солетите - момичетата са ти го казали вече. И аз съм студентка и в училище си нося да не ти описвам какви ли не щуротии - преди плодове и плодово кис. мл. с лъжичка  Laughing, а сега измислени тричави кексчета, варени яйца и шукни, защото съм на Дюкан  #Crazy Преди беше значително по-лесно, ама...

iguanka и мерките ги измерих и там нищо  Confused
Както и да е спирам да се жалвам и ще чакам... все трябва да почна да свалям, ако ли не като изпратя приятеля ми взимам крути мерки- ще намаля порциите (не че има какво да се намалява на 1 пържола), последното ми ядене ще го сложа в 6-7 часа, ще спра колата, подсладителите ще ги изключа изцяло, ще намаля млечните до половин кофичка кис. мляко сутрин с порцията трици, ще се наливам с още повече вода И АКО тогава пак не свалям ще се принудя да го сменя режима  Confused

Извинявам се, че не пиша на всички, ама съм трупче, имам да изпера тук едни дънки и една блузка, че днес се окъпах с кола  ooooh!  Laughing после се къпя и лягам, че утре пак в 7 ставане  Sick

Лека  Heart Eyes

# 172
 Добро утро момичета,

Да ви почерпя с   Coffee и водичка... хайде от днес всички на режимите си... празниците минаха така , че никакви издънки!!

vodka_s_led  аз я имам книгата, но първият път като я зачетох нещо не успях да се определя кой тип съм... и така я оставих...ама само в  много малки количества ли можеш да ядеш?? А какво можеш повече да ядеш?

Chocolata  браво на теб ... аз може да се каже, че от 28ми до днес съм доста стриктна с малки издънки...въпреки, че пастите и баницата ми бяха в свободният ден и те бяха част от диетата...  Laughing  свободният ден е задължителен и Ипократис не дава да се маха..

# 173
Ехооооо, прекрасницииии, събуждайте се вече  Laughing
Айде дорде не ме е изпреварил някой да раздавам диетично кайве со здравословен шекер (за желаещите такъв)

Отчитам си първия успешен ден - вчерашния - днес кантарю даде -1,5 кг надолу  ooooh! - знам че е манджорно и вода ужасТ - какво угояване ми е дръпнала свеки (по празниците бяхме там) и аз добра душа квото направи не мога да откажа  Mr. Green
Хай приятен и най-важното диетичен ден на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До после и умната ей  Wink

ПП. Ай пак ме изпревариха докато се напиша   Sunglasses

# 174
Момичета не съм свалила и грам за последните 2 дни smile3511а уж си спазвам точките стриктно.Според вас това има ли връзка с факта ,че съм в цикъл?

# 175
ДОбро утро и от мен   bouquet

Минавам да ви пожелая хубав ден и отпрашвам на лекции  Whistling

П.С. и днес съм 59кг  #2gunfire

# 176
  • София
Добро утро!

Приятен и успешен ден!

# 177
Добро утро и от мен момичета. )))

Аз съм на крак от 7ч и така ми се спи, но моята госпожица реши че се е наспала точно тогава. )))
Вчера вечерта ме хвана един зверски глад, изядох 2домата, 2банана, малко сурови бадеми и стафиди, ужас направо (бадемите не трябва да ги ям, хич не са плод. ))))
Днес кантара отчете минус, но тъй като съм при майка ми не мога да кажа точно колко. ))) Пак наизвадих торбите със старите дрехи вече в почти всичко влизам, при някой панталони ми е трудно закопчаването. ))) Горе под бюста съм си направила едно поясче сланинки, което и с упражненията много трудно се маха. ((( преди не беше така. ((

Скорпи, ще се оправят нещата, няма страшно, бързо ще влезеш в ритъм. )))

Миранди, никакво проваляне, че вече дружно ще дойдем и ще те набием. ))))

Тиквичке, толкова си стриктна и нищо, направо вече ми е ужасно мъчно. Наистина смени режима поне за седмица и после щом ти харесва пак мини на него.

QN4E, нормално е и по повече дни да задържиш теглото си, не се отчайвай, а бъди стриктна. )

houp, те първите 10кг не са толкова трудни, ама пак си трябва време. На мен ми отне 2месеца и половина. )

# 178
добро утро и от мен
  Hug
отново се връщам с около килце отгоре и ново желание да отслабна. Синът ми реши че и днес ще е ранобуден и аз едвам си държа очите отворени. Прочетох ви, но нямам време да ви пиша поотделно. едно голямо гуш от мен. и да знаете че си изкарахме супер празниците-разходки, маси, похапване

# 179
Scorpi изпреварих те но ти пък такова хубаво кафенце си направила...че как да откажем (аз всъшност поне по 3-4 кафета пия..  Hug ) браво за минусчето  ...само така... ти да не си зодия скорпион ...понеже аз съм

QN4E спокойно и аз нещо задържам килограми ... но трябва да сме стриктни

Mirama  и аз вчера вечерта умрях от глад , но понеже нямах никакъв плод .... и си пих вода.. едвам заспах от глад Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт