сигурно е това ,там се въздържат сигурно и се правят на
умрели лисици.А не бива,не бива ,не бива изобщо да е така
ненормално съм раждала...ама айде да не слагам сол в раната,наречена "вечен спор за нормалното и ненормалното при появата на бебоците" 
..Абе мацке,ти направо ме уби..
..на 7-ми си валя като из ведро...силно запраска около 13 часа ,улица Селиолу се превърна в истинска кална река.Праска -та праска.Чаталджа беше ,като истинско моренце ....беше мрачно,капките не бяха капки ,ами все едно с кофи се изливаше водата от небето.Все пак Чайка е на един г...з разстояние от чаталджа и спортна зала/от където са моите ведри наблюдения/.
забелязала как праска.....ама сигурно си подремвала ,уморена от нощтните дежурства покрай малкия си пакостник. 
и всички други изкочат така кротко,тихо и приятно

Да е жив и здрав, да спинка, да папка и мнОООго да слушка! 
Честити ви нови зъбчета- айде мятай пържолките на скарата. 
Джи- пи и педиатър е едно и също при децата. Тоест, става въпрос за един лекар, а не за двама.
А относно акъла и експлоатацията му- и аз ще трябва да те разочаровам. Оня ден се опитвах да кажа на мъжа ми накъде да завие, ама забравих "ляво" /сега ти е смешно, ама чакай да видиш- и как се казваш няма да помниш на моменти/ и му казах - "на тамту". Обаче изглежда той вече ми е свикнал, щото зави "натамту"- ляво в български превод и се оправихме. Доста се посмяхме после, ама честно казано на мен хич не ми беше смешно. Ама, не се тревожи. Интелектът ти може и да не се развие особено по време на майчинството, но пък ще придобиеш други уникални умения- да спиш на пресекулки и в каквато и да е поза, по което и да е време, ще знаеш поне 30 детски песнички, да сменяш памперс навсякъде за невероятно кратко време, на око да преценяваш кое колко милилитра е и да ли е подходяща температура и т.н. 

по цяла нощ се чумолив леглото...

по цяла нощ се чумолив леглото...

.....има ли си някакъв режим на спане.....слагай го веднъж преди обяд и веднъж следобед.......да не би да се нерви ,че го приспиваш ,без да му се спи в тези моменти..Питала ли си педи- защо според него е толкоЗ неспокоен и
непокорен!!Опитвала ли се нешо хомеопатично -знам има разни хапчета за спокоен нощен сън......ммммммм как се казваха....ама незнам доколко си "за"хомеопатията.Аз лично на бебо съм давала само веднъж осцилококцинум ,като кака му беше болна.
е вие пък сега-остана и думи да забравяме-и аз съм с две деца ,ама ако забравям думите
ША МА УВОЛНЯТ от работа на секундата.Думи,че и правопис и правоговор и какво ли още не.......ауууу я се стягайте момичета....да си ги нямаме такива оправдания......... :bouquet:

, а преди дори колегите ме слушаха с удоволствие как обяснявам 
- не е истина просто колко трудно нещо било правилното писане
,
ненормално съм раждала...ама айде да не слагам сол в раната,наречена "вечен спор за нормалното и ненормалното при появата на бебоците"
...
(само на моменти де)
изветрява от напрежение в даден момент........но всичко отминава!!!Идват едни други времена ,в които порастнал тийнейджър ти се праска -ква си ти за да му кажеш това и онова,кви са тези дрехи -щом не са от Бенетон например ,как може да носи дънки
само за 40 лева и т.н.Тогава наистина е кеФФФФ!!!!И тогава -колкото и думи да имаш -стават излишни
:35: 

Препоръчани теми