оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 220
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
добро утро Simple Smile

за БИВАЦИН и аз го ползвах след секциото,4удна работа върши 2 флакона изхабих ,4е и детето намаза за пъп4ето Peace

# 121
Добро утро момичета  bouquet
КалиМа за пръскане-добре са казали Оксикорт..има много добър ефект за външни шевове,и също Тетрата...да си направи  отвара от нея и да се мие или кисне непрекъснато-облекчава!

за акушерките в АГ-то-де ги такива ужасни акушерки бе,аз като раждах бяха като овчици,мили нежни,внимателни...ммммммдаааааа-незнам дали има значение ,че бях във ВИП-етажа.... Thinkingсигурно е това ,там се въздържат сигурно и се правят на  hahahaумрели лисици.А не бива,не бива ,не бива изобщо да е така Mr. Green

Много ме кефи израза :тя не роди нормално ,а секцио.Брях колко  hahahaненормално съм раждала...ама айде да не слагам сол в раната,наречена "вечен спор за нормалното и ненормалното при появата на бебоците" bowuu

Ани-бани...за дъжда и пороя. Whistling..Абе мацке,ти направо ме уби.. ooooh!..на 7-ми си валя като из ведро...силно запраска около 13 часа ,улица Селиолу се превърна в истинска кална река.Праска -та праска.Чаталджа беше ,като истинско моренце ....беше мрачно,капките не бяха капки ,ами все едно с кофи се изливаше водата от небето.Все пак Чайка е на един г...з разстояние от чаталджа и спортна зала/от където са моите ведри наблюдения/. Shockedневероятно е как не си  hahahaзабелязала  как праска.....ама сигурно си подремвала ,уморена от нощтните дежурства покрай малкия си пакостник. Rolling EyesТака ,че простено ти е да не забележиш дъждО.мдаааааа bowuu

Саши,как мина разходката с баткото вчера,играхте ли с новото топче?Малкия Сашко тормозил ли е майка ти ,като си и го оставила да го дундурка?

Да се похваля-имаме две нови пробили зъбчета....доброто ми синме,кога са избили -така и не сме раздрали.Дано Praynig и всички други изкочат така кротко,тихо и приятно Joy Joy

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 09:48 от daninka

# 122
Данинка - честити ви нови зъбчета, дано и нашите така да излизат  Peace
По повод за дъжда, точно в това време 13ч бяхме в морската и не ми се говори какво стана с нас. Коко не искаше в количката, а да се разхожда, аз нямах чадър и така..... Confused

# 123
Здравейте мацки!
Честито бебче на мама Крис!  bouquet Да е жив и здрав, да спинка, да папка и мнОООго да слушка!  bouquet
Данинка, добре мина, тичахме един час нагоре- надолу по алейките след топчето. Повече аз го гоних, естествено. Grinning Честити ви нови зъбчета- айде мятай пържолките на скарата.  Joy
Мисля днес да се пробвам да изляза с двамата, то не че имам избор, щото съм сама. Пък ако ни завали- незнам. Някой чувал ли е да продават някъде детски дъждобрани?
 Insatiable , нямам скайп, сори! Sad Джи- пи и педиатър е едно и също при децата. Тоест, става въпрос за един лекар, а не за двама. Grinning А относно акъла и експлоатацията му- и аз ще трябва да те разочаровам. Оня ден се опитвах да кажа на мъжа ми накъде да завие, ама забравих "ляво" /сега ти е смешно, ама чакай да видиш- и как се казваш няма да помниш на моменти/ и му казах - "на тамту". Обаче изглежда той вече ми е свикнал, щото зави "натамту"- ляво в български превод и се оправихме. Доста се посмяхме после, ама честно казано на мен хич не ми беше смешно. Ама, не се тревожи. Интелектът ти може и да не се развие особено по време на майчинството, но пък ще придобиеш други уникални умения- да спиш на пресекулки и в каквато и да е поза, по което и да е време, ще знаеш поне 30 детски песнички, да сменяш памперс навсякъде за невероятно кратко време, на око да преценяваш кое колко милилитра е и да ли е подходяща температура и т.н. Joy
Айде, ще се приготвяме, че днес голямо обличане ще падне. Shocked

# 124
  • морето и сините вълни :)
оххх аз да ви с еоплача се разправям с НОИ вее 2 дена и съм в нерви отвсякъде...та чак пропуши.. Shocked Rolling Eyes

Абе Данинка.кво спане ...аз сигурно несъм спала от как родих #Crazy
Моя звяр през деня  го приспивам 30 мин.,а спи 15.Ти знайш ли кво чудо е  Sickпо цяла нощ се чумолив леглото...
направо съм така недоспала че ако имам 2 свободни дни ще спя като пор без да мръдна Tired Tired

и зъби при нас все още няма.Почти сме на 9 месеца Нашия ходи вече сам се изправя в кошарата ама зъб нанай си Sick

другата семдица  сме на куфня.купих купони та да видим дали ще манджора моя  пъцльо тез буламачи hahaha hahaha

днес кво е смотейшън времето напрауу чак на мен ми е смотейшън..май смао до магазина ще отскоча набързо.Че не ми се изкарва Трактора да закалям гумите че после ще бърша 15 минути кал Sick

# 125
Саши - като четях ми стана мн смешно, но и аз съм в същото положение, хем съм с едно дете. Забравям думи и едвали не, само муча, докато мъжо ми познае какво му казвам. Нещо като игра на асоциация  Joy,

# 126
.кво спане ...аз сигурно несъм спала от как родих #Crazy
Моя звяр през деня  го приспивам 30 мин.,а спи 15.Ти знайш ли кво чудо е  Sickпо цяла нощ се чумолив леглото...
направо съм така недоспала че ако имам 2 свободни дни ще спя като пор без да мръдна Tired Tired

е защо пък е толкова неспокоен този бебок newsm78.....има ли си някакъв режим на спане.....слагай го веднъж преди обяд и веднъж следобед.......да не би да се нерви ,че го приспиваш ,без да му се спи в тези моменти..Питала ли си педи- защо според него е толкоЗ неспокоен и hahaha непокорен!!Опитвала ли се нешо хомеопатично -знам има разни хапчета за спокоен нощен сън......ммммммм как се казваха....ама незнам доколко си "за"хомеопатията.Аз лично на бебо съм давала само веднъж осцилококцинум ,като кака му беше болна.

Whistling ooooh!е вие пък сега-остана и думи да забравяме-и аз съм с две деца ,ама ако забравям думите hahaha  ША МА УВОЛНЯТ  от работа на секундата.Думи,че и правопис и правоговор и какво ли още не.......ауууу я се стягайте момичета....да си ги нямаме такива оправдания.........  :bouquet:

# 127
Ох, така съм се смяла с всички бисери насъбрани тука,че съвсем без сили останах Laughing Joy Joy
И моят речник нещо се загуби в джунглата на "новите умения", после ще има да муча на клиентите и да ми се чудят ooooh! hahaha , а преди дори колегите ме слушаха с удоволствие как обяснявам Rolling Eyes Embarassed ooooh!
Ето сега пиша и изяждам букви ooooh! - не е истина просто колко трудно нещо било правилното писане Laughing

# 128
Саши - като четях ми стана мн смешно, но и аз съм в същото положение, хем съм с едно дете. Забравям думи и едвали не, само муча, докато мъжо ми познае какво му казвам. Нещо като игра на асоциация  Joy,

Joy

# 129
  • Откъм Варната
...Много ме кефи израза :тя не роди нормално ,а секцио.Брях колко  hahahaненормално съм раждала...ама айде да не слагам сол в раната,наречена "вечен спор за нормалното и ненормалното при появата на бебоците" bowuu...

И аз съм от ненормално раждалите Wink

# 130
не се смейте - положението е трагично

# 131
не се смейте - положението е трагично

що? Shocked

# 132
Данинка, не е приятно да не можеш на моменти да свържиш мислите си в изречение. Simple Smile (само на моменти де) Mr. Green

# 133
Данинка, не е приятно да не можеш на моменти да свържиш мислите си в изречение. Simple Smile (само на моменти де) Mr. Green
аааааа за това ли,аз реших че се базикаш с описанието на Саши ,за това колко нови умения придобиваме.Много образно ,интересно и комично е описала нещата....та реших ,че за това става дума.А иначе наистина човек  hahahaизветрява от напрежение в даден момент........но всичко отминава!!!Идват едни други времена ,в които порастнал тийнейджър ти се праска -ква си ти за да му кажеш това и онова,кви са тези дрехи -щом не са от Бенетон например ,как може да носи дънки  hahahaсамо за 40 лева и т.н.Тогава наистина е кеФФФФ!!!!И тогава -колкото и думи да имаш -стават излишни Joy :35:

# 134
Хайде да се присъединя и аз към отбора на неможещите да си свържат правилно мислите в нормално звучащо изречение, явно е обща болест  Grinning

Аз не съм от редовно пишещите, но май не остава време и да чета напоследък - ей не иска да спи това дете и това е - рев, крясъци, писъци и накрая заспива за махсимум половин час  #Crazy #Cussing out

Сега гледам да се вместя в тази пауза и да драсна два реда, че да се почувствам и аз човек  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт