оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 189
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
оо , я стига hahaha

аз умахха мазните бани4ки и з аоще питам Blush

# 226
хихи, ей, познах верния отговор, бряя - морски полъх.....чести срещи, варненки горещиии, пари, пари!  hahaha
дайте съвет кво да подаря на баща ми бря? днес има РД, сестра ми ме бъзика, че ще родя днес, ама ще видим бебо кво мисли по въпроса мъника му с мъник  Joy
айди да ви е сладкооо:

уф тоя нет, аз като се спрях на Campus-Bg, няма ли някоя на него, че да ми даде отзиви... плашондря се да не би да Збъркам с тях.. кофти мофти сичуейшън..
обхванало ме е съмнейшън и здраво ме тресейшън

hahaha кат няма кво друго да ме друса..  Joy

# 227
сладуранки,ние се прибрахме- играхме на алеята с още 2-3 майки и понеже станахме в 7, сме криви и ......няма да се появим в такъв лимонен вид пред вас....но щом сте до късно- може след като взема каката в 17 да идваме....ако не духа там....
така 4е весела ви разходка!!

# 228
Здравейте, мами!  Hug
Приемате ли нови попълнения?  Flutter

Аз съм Милена, очаквам моята принцеса да се роди към края на юни, та след няколко месеца ще се присъединим и ние към вашите разходки  Grinning
Искам да попитам ако има мами от Владиславово, могат ли да ми препоръчат добър педиатър в квартала? newsm78

# 229
На какъв договор си? в писмото пише 4е не важи за абонати които са на промоция на по ниска телефонна тарифа нещо такова Thinking

Верджи ми то няма друга бе скъпа Hug нали това са им новите тарифи или на 20 лв 6мгб или 25лв 12мгб Crazy
абе искам си високата скорооооооооооост аааааааааааа Twisted Evil сега плащам 31лв за 2мгб

Лебедуна,позволих си д ати разгледам лебедовото езеро #Crazy малееееееееееееее какви вкусотиии бе жена огладнях още пове4е Tired

DUO viva broadband  smile3511 Още една година ще се влача на 2мб УжасТ  newsm45

Лебедово езеро...напоследък малко блато стана....има още да добавям, ама пусти мързел Embarassed

Не, не, можеш да си промениш плана  Peace Единият вариант е този, на чието има е поста да иде в клон на БТК и да подаде молба (ние така направихме), а другият вариант е по нета - http://www.btc.bg/bg/adsl/?override=1

по анкетката - последното  Peace

# 230
Искам да попитам ако има мами от Владиславово, могат ли да ми препоръчат добър педиатър в квартала? newsm78

Само да не е Лазарова ooooh! Толкова антибиотик съм изпила като малка чееее  ooooh! Оспен и Оспамокс изписва за добър ден.И при това за Малко Т и зачерено гърло Rolling Eyes

# 231

Д-р Ангелова. Вече 16 години се грижи за здравето на дъщеря ми. Без забележки съм.

Не, не, можеш да си промениш плана  Peace Единият вариант е този, на чието има е поста да иде в клон на БТК и да подаде молба (ние така направихме), а другият вариант е по нета - http://www.btc.bg/bg/adsl/?override=1

по анкетката - последното  Peace

Не може, за съжаление. Питах. Не става  #2gunfire

# 232

ти ме изуми, що бре  newsm78, ние от 2004та лятото сме към тях и винаги сме си сменяли плана без проблем, наистина - защо не може?

# 233
бреййййййййййй ----гледам "срещите горещите"водят надпреварата  за заглавийце на темата....бравос...не ви свърта а  Heart Eyes

# 234

ти ме изуми, що бре  newsm78, ние от 2004та лятото сме към тях и винаги сме си сменяли плана без проблем, наистина - защо не може?

Ние ползваме пакет DUO viva broadband. Това включва мобилен телефон (подарък), безплатни разговори в мрежата на vivatel от 22.00h - 06.00h, в празничните и почивните дни, без ограничение на минути. Към този пакет върви и БТК ADSL - 2мб с договор 2 години. Нямам право да правя промени преди да изтече договора. Голяма набутвация  #2gunfire

# 235
# 236

Аз съм Милена, очаквам моята принцеса да се роди към края на юни, та след няколко месеца ще се присъединим и ние към вашите разходки  Grinning
Искам да попитам ако има мами от Владиславово, могат ли да ми препоръчат добър педиатър в квартала?                                                                                                                                                 апостолова  в 303блок е кабинета

# 237
Здравейте и от мен,казван се Стефка и си имам мом4енце Мартин на 2 месеца и половина ще се радвам да се присъединя към вашата компания.Имам един въпрос относно педиатрите аз ходя при Соколова до Спортна,но може ли да ми кажете и някой друг педиатър по ЗК в района на центъра.Лека и приятна ве4ер от нас

# 238
Аз чак сега я виждам тази тема! Embarassed
Аз съм Нина, малката е Криста на 2,6г. в район Приморски сме!  bouquet

# 239
  • Варна
здравейте нови попълнения!   bouquet
дзверолина заспа и мъж заспа и аз най-после се докопах до компота Mr. Green
чудя са дал да гледам един филм ил дан го гледам  Rolling Eyes кой ша става вместу мени завтра морген сабахкарши Tired
ще мина през WC и през банята и ще видим за какво ще ми дойде музата  Joy
днес цял ден се мъча да науча Фотошопа на един номер ама той не вдява  Confused ... тъпа програма.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт