оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 194
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Данинка,браво на щерката  bouquet

Някой ползва ли БТК АДСЛ?

Аз  Mr. Green

# 211
Данинка,браво на щерката  bouquet

Някой ползва ли БТК АДСЛ?

Аз  Mr. Green

И аз също.

# 212
Здравейте момичета,

Имам един въпрос, който не е много за тази тема, ама все пак ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна  bouquet.

СПЕШНО МИ ТРЯБВА ФИРМА/МАЙСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ И ДЕТСКИ СКРИН ПО ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА!

ОТ Варна

Ние намерихме една, но искаме съпоставка на цените и то преди бебката да се роди. Пак в последния момент, ама каквото е такова  ooooh!.

# 213
Здравейте момичета,

Имам един въпрос, който не е много за тази тема, ама все пак ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна  bouquet.

СПЕШНО МИ ТРЯБВА ФИРМА/МАЙСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ И ДЕТСКИ СКРИН ПО ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА!

ОТ Варна

Ние намерихме една, но искаме съпоставка на цените и то преди бебката да се роди. Пак в последния момент, ама каквото е такова  ooooh!.

Грудев намира се на битоля,там си поръ4ях кухнята много съм доволна,вси4ко правят Peace

за бтк и аз съм ,искам д апитам вие полу4ихте ли писмо в което пише 4е ще ви увели4ът скорстта на нета автомати4но и ако да ве4е на по високата скорост ли сте?

# 214

за бтк и аз съм ,искам д апитам вие полу4ихте ли писмо в което пише 4е ще ви увели4ът скорстта на нета автомати4но и ако да ве4е на по високата скорост ли сте?

Не съм, и няма да получа   smile3518  Аз съм на друг договор и докато не изтече, не мога да променям нищо  smile3516

# 215
  • Варна
Insatiable аз съм на Битоля, Mr. Green
и аз съм на БТК, но се пуснахме направо на новата скорост Twisted Evil
DZ чакаше за увеличение до колкото си спомням...май някаква молба се пуска newsm78
тя да каже Peace

# 216
На какъв договор си? в писмото пише 4е не важи за абонати които са на промоция на по ниска телефонна тарифа нещо такова Thinking

Верджи ми то няма друга бе скъпа Hug нали това са им новите тарифи или на 20 лв 6мгб или 25лв 12мгб Crazy
абе искам си високата скорооооооооооост аааааааааааа Twisted Evil сега плащам 31лв за 2мгб

Лебедуна,позволих си д ати разгледам лебедовото езеро #Crazy малееееееееееееее какви вкусотиии бе жена огладнях още пове4е Tired

# 217
Благодаря за отговора, Франческа  bouquet

И ние сме на БТК и получихме това писмо, за което пишеш. Но аз не съм теглила от нета по-скоро и не мога да преценя дали е увеличена скоростта.
Ние се обаждахме в центъра им за обслужване на клиенти и те ни казаха, че само трябва да чакаме. Не трябва да се попълват молби, декларации, да се преподписват договори и т.н. Та чакаме  Thinking Crossing Arms.

# 218
Гали80 благодаря Hug

тази сутрин им звънях ,но уви няма койд а дигне тела да питам 4е то 15 май наближава,а аз още си киби4а на старата скорост Whistling

# 219
  • Варна
ами ние си сложихме телефон със интернета заедно , та не знам newsm78
на Темпо сме онова с по-високата скорост...12Мб ли беше newsm78
да не говорите за някаква нова промоция?

# 220
мне Laughing
ох моя буболе4о още спи,днес май по късно ще цъфна в морската самод  ане са духнали оби4айните заподозрени Praynig

пускам линка за годишнините от сватбата коя година каква е Peace http://www.svatba.bg/godishnini-svatbata

# 221
как ША духвате брей....нали знаете ,че и аз съм от  hahahaпо късните дотътрящи се там...........ааааааа да си ги нямаме таквизи Crossing Arms

# 222
На какъв договор си? в писмото пише 4е не важи за абонати които са на промоция на по ниска телефонна тарифа нещо такова Thinking

Верджи ми то няма друга бе скъпа Hug нали това са им новите тарифи или на 20 лв 6мгб или 25лв 12мгб Crazy
абе искам си високата скорооооооооооост аааааааааааа Twisted Evil сега плащам 31лв за 2мгб

Лебедуна,позволих си д ати разгледам лебедовото езеро #Crazy малееееееееееееее какви вкусотиии бе жена огладнях още пове4е Tired

DUO viva broadband  smile3511 Още една година ще се влача на 2мб УжасТ  newsm45

Лебедово езеро...напоследък малко блато стана....има още да добавям, ама пусти мързел Embarassed

# 223
Спокойноооооо не се скуби така коса няма да ти остане,щадия Laughing

ккак съм гладна сега меля едни мазни бани4ки Mr. Green

# 224
Лебедунке Mr. Green къш-къш с това Лебедово езерце от моето полезрение........ааааааааааа иде лято ...кви са тези  hahahaнеприлично сладостно-вкусни-изкусителни неща...бряяяяяяя ша са глобяваме ,бе мацке.Как ще стегнем морно тяло и как ще го вкараме в S - бельото ако манджаме вкусотииките ти. Whistling Ще стане една hahahaпоследна лебедова песен и прас в тритеXXX-са....или по точно в XXL ooooh!...мдааааа.....извавам забрана за "лебедовото езеро"

Общи условия

Активация на акаунт