оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 202
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Откъм Варната
ами не съм русаа,бях по горница на анцунг и маратонки Laughing

Хубу горница, хубу маратонки, а между тях с какво беше ? Прашки ?  Mr. Green

по дънки Flutter

А така прилично, аз тамън си помислих че по гащи зи излязла  Laughing

# 196
ами то колко му е,близко до нас Laughing аз по бански се мандахерцам лятото по булеварда Sunglasses

# 197
ха ха а ааааа убихте ме бре!!!

# 198
В крайна сметка аз ли съм била или друга мадама Whistling

# 199
Мацки, кво правите, бе? Hug
Тя е била, точно тя. Днес като дойде в Морската- нагласена, натъкмена! Laughing
Мери, дано успееш утре да дойдеш, май само теб не познавам. Grinning
Нещо нямам муза за писане, утре ще съм по- духовита. Отивам да спя. Лека! Hug

# 200
брях какви разговори диплите....дънки ,маратонки................малиииииииииии.
Саши ,утре да не бързаш толкоз.....тъкмо дойдоФ и ти отпраши... Tired
ФранЧеска  беше по нова прическа днес..мнООООго файнска работа....и пак беше така любезна да държи hahahaдистанционното да ни пази от дъжда/дистанционно -разбирай всъщност един прекрасен чадар ,който ни опази главите от дъждО/ Joy Joy Joy
Мери Ред ,айде мацко и аз те чакам на сглядата при кафе машинката  bouquet

до утре Hug Hug Hug

# 201
Как сте мами?

Днес си избрах педи * не ..грипал Wink направо ми е до г...а  Joy, за тази педитка благодаря на jenshen73!!!

А днес усетих гадостта да те бъркат за разкритие и се почувствах като изнасилена,  #2gunfire Sick #Cussing out
Сега шкембо постоянно ми се втвърдява.. за излизане се стяга  newsm78
то си му е време вече, да идва малкото човече..

Аз мисля да релаксирам в Окръжна и за да усетя лукса
всякаква упойка ще пропусна..
Сега така говоря, но ще видим
дали друга песен ще извием  Joy

# 202
  • Варна
хехе, и аз бях силна вилна за без упойка, ама като ми опря яйцето на гъзО, много бързо смених плочата  Joy

# 203
o, Virginity, ти да не си комшийка и ти бе? глеам район Окръжна.. наблизо разбрах са ми jenshen73 и Amaretto..

аз моя шантав район как да го определя - до сп.Електрон съм най-близо, ама и до ХЕИ съм близо и до Окръжна.. иди определи кой съмм...
ул.Силистра и туй то!  Joy

ще се радвам да си скайп-ваме и с мами ( засега шкембитата си лафим конферентно и се оплакваме от докторята и др. бремелински темички )

# 204
Добро утро!!!Да взема да сложа кафето Grinning

Заповядайте Grinning

# 205
ohaaaсупер кайма4е и аз сега го сипвам в ...тумба4е!!!
хе хе ...днес пак станахме в 7.00- стана много ранобудна мойта малка пти4ка,а голямото пти4е,дето трябва да ходи на градина неще да става...
добро утрооооо!!! с такова хубаво слънце навънка....Анджи още в 7.30 ми вика " ти - тяяя",ама ще 4ака до 10-11 поне...

кога се събирате на машината преди 11 или след ???

# 206
Добро утро Simple Smile

аз след 12 отивам там,под "кафемашината" разбирай пейките на терасата Crazy

# 207
Добро утро Simple Smile

аз след 12 отивам там,под "кафемашината" разбирай пейките на терасата Crazy
и аз ,и аз Peace

# 208
Добро утро мамчета  bouquet

Добре ,че е Христинчето да почерпи с едно кафе-каймаклия Heart Eyes

Инсатиабле-много куражлия си мацко... smile3501..ама така да е!!!Да ти кажа аз точно поради причината ,при която описваш ,че си се почувствала като изнасилена ,реших да раждам сина си секцио.Никой не те бърника и не ти наднича тук и там ,а така и някак по лежерно минават нещата.-поне за мен де..Ама ти като си се ентусиазирала да търпиш и без упойки евала....стискаме ти палци да не ти се изпари решителността до края Praynig yes

е аз ще дофтасам на кафе-машинарията ,като сколасам smile3521

и да не вземете да се карате и да гоните ,като вчера smile3513 горките момченца със скейбордчетата да се маФат от там....горките вчера изобщо не вдянаха защо така не ги искат мамите там....гледаха като цапнати  с мокър парцал ,когато онази мама/не и знам още името  / им се развихри заплашително newsm61 да изчезват от полезренето и!!

Забравих да ви се похваля ,че дъщеря ми спечели с нейният балет/имаше републиканско състезание по модерен балет във Варна/ трето място ...демек бронзови отличия./ с нейната балетна формация Лидер ..мдааааааа  ,малко и е криво  и тъпо  cry Angryче не е първо място ,ама то не може все да си на първото място на стълбичката на успеха-и третото място е добре./поне така се казва за успокоение/

от мен 
smile3525  love001

# 209
Данинка,браво на щерката  bouquet

Някой ползва ли БТК АДСЛ?

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:53 от ФранЧеска

Общи условия

Активация на акаунт