оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 426
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Откъм Варната
Калима много лесно можемда проверим,ще и отидем на гости Peace тя сама каза 4е гости приема
newsm78 виж не съм се замисляла ,че някой може да злоупотреби с нещо такова....разбира се всичко се случва.....но ДА  трябва да се огледат нещата Peace

Може, може, както казах форума е виждал какви ли не работи, сега не ми се рови назад за стари теми.

Вале само с 1 гости няма как да се разбере истиското положение, ако мамата наистина е измамница (дано това да не е така), хич няма да и е трудно да ви метне, затова по малко по малко, първо с по малко помагайте, с времето ще се разбере кое, как е, но мислълта ми беше че темата е едва от вчера, не е проверена, а някой вече се хвърлят да помагат с много

Също там има Сдружение на Варненските майки, имат тема във форума и са форумски мами, там помагат на домовете за сираци и мисля че и в този случай може да обърнат внмание и да помогнат

# 181
Данинка,сърбили те някъде 4е се по4есваш Laughing

офф трябва да ходя за кухнята,още се услушвам Whistling

Калима ,съгласна съм Peace

Коя мацка беше пуснала за фризьорски салон АНЖЕЛА Thinking е да и кажа 4е преди малко го посетих и останах доволна Peace

# 182
Здрасти пак  Hug Ами на 19 май секциото ще ми е в Мд,при Яков,чакаме малка госпожица,вече нямам търпение,че доста понатежава,ама и все ми се струва,че остава толкова неща да се приготвят и само юркам татито Mr. GreenСигурно много пъти сте обсъждали,но каква упойка бихте ми препоръчали - пълна или спинална? Още се колебая,сега в петък ми е срещата с анестезиолога да го обсъдим.Други напътствия какво да си нося и е важно за раждането там? Ще съм ви много благодарна за споделеното  Peace  Гледам вие диети и детски градини обсъждате,още не съм успяла да погледна по-подробно на кого дечицата на каква възраст са,ама малко по малко ще се опознаем,радвам се,че има толкова варненски мами   bouquet

# 183
franceska- кога ходи? да не си била от 10??? АНДЖЕТИ е салона...за него ли говорим???

определено КАлима е права- как може да спекулират някой същества с нещо подобно...но дано не  е фалшива мама,...

днес ходих да търся Пентаксим,4е до 15 май трябва да правя реимунизация на Анджи...намерих в Лиси4кова и затова пропуснах соарето в Морската,но утре- да не се зари4ам - ще дойдем след 10!!!!а в сряда ще се боцкаме....само дето ми казаха,4е се подува кра4ето и боляло....горките деца!!

# 184
днес ходих да търся Пентаксим,4е до 15 май трябва да правя реимунизация на Анджи...намерих в Лиси4кова и затова пропуснах соарето в Морската,но утре- да не се зари4ам - ще дойдем след 10!!!!а в сряда ще се боцкаме....само дето ми казаха,4е се подува кра4ето и боляло....горките деца!!

Hug не е толкова страшно, като знам какво изживяхме с ДТК по здравна каса и ...  Confused Cry, но Пентаксима при нас се понесе много леко, дано и при вас е така  Praynig

# 185
....само дето ми казаха,4е се подува кра4ето и боляло....горките деца!!
амииии зависи, при нас нямаше въобще никакви реакции и 3-те пъти Peace
Франческа, къде ходи на фризьор......щом си доволна ще взема и аз да отида Thinking...какво ти правиха точно newsm78

# 186
здравейте имам един въпрос някои от вас използвала ли е услугите на детегледачка и ако е как я намери

# 187
  • Варна
що бе пентаксима много добре си ни понесе, без всякакви странични истории.
само беше малко сънлива после, което беше бонус за мен  Joy
Лора е на реимунизация Юли месец Rolling Eyes

# 188
Нас ни тръшна вируса Ники е с температура от снощи. Стига до 38.6С
Не знам от къде го лепнахме -тия дни ме мързеше и не излизахме.Дано само с Т да се разминем чеее  ooooh!

# 189
DZ- вирус4е ли ще е ?? или??дано се оправите бързо!!!!

ами Пентаксима - когато го слагаха 3 те пъти- но проблем- но сега реимунизацията се понасяла по- зле...да видим!!

за детегледа4ките - аз не съм ползвала,но има сайт- мисля detegledachki.com ,no ne sym sigurna w prawopisa  опс...ина4е с питане- понякога лелките в детските градини знаят координатите на бивши у4ителки...към 4-5 лева на час вземат
успех!!!

Франческа,къде се загуби....??? казвай къде си била ?? и кога ще  се запознаваме? и ние ,и децата и мъжете....и моя гледа Ф1..4ак миналата година се прежали и спа в ИСтанбул.../много е гнуслив/...сега иска на някоя писта в Европа ,ама аз съм сложила ембарго...много разходи бре!!!

# 190
Цитат
franceska- кога ходи? да не си била от 10??? АНДЖЕТИ е салона...за него ли говорим???

същия ,да от 10 бях Crazy

тук съм аз,цял ден митках Laughing

на нас пентаксима си ни понесе супер,без подуване,за4ервяване и тем подобни Peace

# 191

Franceska- ами аз излязох с Анджито след 10 и минах през салона....тъкмо излизаше една изправена  и руса мацка...нато4ена! ти ли си била???Wink хе хе ....една зъболекарка,една фризьорка....

пентаксима е 6- нямам против ваксината нищо...но при реимунизация при разли4ните деца действа разли4но...

# 192
ами не съм русаа,бях по горница на анцунг и маратонки Laughing

# 193
  • Откъм Варната

Хубу горница, хубу маратонки, а между тях с какво беше ? Прашки ?  Mr. Green

# 194

Хубу горница, хубу маратонки, а между тях с какво беше ? Прашки ?  Mr. Green

по дънки Flutter

Общи условия

Активация на акаунт