оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 436
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Тони, скайп имаш? айде 4е имам 2 снимки да ти пращам pisito9969 Peace

# 166
Мацките, които ще се мъчат с Дюкан задължително да вземат вдопълнително итамини, че после става страшно за коса, нокти и т.н. Peace
Аз иначе искам да сваля 3-4 кг, но не мога да си харесам диетка и от много чудене каква диетка ми пасва на мойта лакомия сложих още 2 килца. Но идва лято и се надявам да се озъптя.

# 167
Мацките, които ще се мъчат с Дюкан задължително да вземат вдопълнително итамини, че
после става страшно за коса, нокти и т.н. Peace

Вече 5-ти месец се "мъча" с Дюкан, нямам проблеми нито с коса, нито с нокти, нито с нищо. Витамини допълнително не вземам. 

# 168
И аз невземам и нямам проблем с коса и нокти.Даже са по добре Rolling Eyes
По време на цикал и пъпки не ми излизат вече  Whistling

# 169
Здравейте момичета,аз досега бях много нередовна #2gunfire,но ще се поправя,ама покрай малкото зверче не остава много време.Гледам говорите за Дюкан и аз искам да я метна ама още се кърмим  Wink
Целувки на всички мъници от нас с Вики Heart Eyes

# 170
Ваня гледай си кърменето килата не са най- важното нещо в момента Flutter breastfeeding

# 171
  • Бургас
Здравейте момичета.Извинявам се че се намъквам в темата,но  имам молба към всички, които могат да помогнат на една мама с много тъжна история.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291724.0
Има нужда само от неща за бебето тъй като баткото го е осиновила на 1год и 4 мес.
Ако някой има и количка или кошарка излишна да пише,абе събираме всичко което се иска за едно бебе дано успеем,на вас много рзчитаме за по обемните неща,че транспорта от другите градове е сложен.
Благодаря ви много предварително  bouquet
Да кажа Дюкан е страхотен режим, аз свалих много с него и от утре смятам пак да го захващам.

# 172
Добро утро, ставайте поспаланки!  Joy

# 173
здравейте момичета.Преди малко бих ви пожелала и добро утро НО прочетох написаното от Мира и наистина ми стана доста криво.Прочетете и вие историята на тази майка,която с дете болно от рак и с неродено малко бебе е наистина сама и изоставена от света. Tired
  На мен ми стана адски криво след като прочетох историята  НО мисля ,че трябва да обсъдим тук във форума и да и помогнем кой с каквото може.Това мисля аз .секна ми ентусизма да ви поднеса  моята порция смят в рими......... ooooh!
Сега се сещам ,че една мама от Варна във форума ми предложи да ми даде една количка на Бертони-лятна...ама аз и отговорих ,че не ми трябва понеже си купих ...сега ще издиря  къде ми написа това и ще я помоля/тъй като ми казваше че и пречила/ да помогне с нея на майката.Пък аз ще мисля за други неща ,които мога да дам.

П.П -майката,която ми предлагаше нейната количка с ник  Дари 78...дано си види съобщението в ЛС. Praynig

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 10:10 от daninka

# 174
Данинка, съгласна съм с теб, аз вече писах на Мая - да разчита на нас. Да помогнем - всеки с какво може. Тя пише че има столче за хранене и паяк, така че момичета........ Peace

# 175
И аз и писах. Разбира се, че ще и помогнем! Никой не е застрахован срещу нещастието.

# 176
Кажете как да се организираме и да съберем необходимите неща. Аз имам доста дрешки, завивчици и различни пособия за бебе.

# 177
  • Откъм Варната
Момичета много хубаво че искате да помогнете на майката, но първо трябва да се провери дали е достоверна историята, да не се окаже поредната добре нагласена измама, форума е виждал доста такива, няма да е за пръв път, някой да се опитва да метне майките с добри сърца, както се казва парен каша духа, затова проверете и се уверете че наистина има нужда майката, обърнете внимание че темата е пусната едва вчера и още не се знае кое, как, накаде, четох че даже пари се предлагат:

Цитат
...След като постнеш и банковите детайли, ще получиш и малка, еднократна помощ....
Моля ви момичета проверете първо каде ще си дадете парите, вещите, и най-вече доверието

Поздрави

# 178
Здравей те Hug

на МАЯ много майки ще и помогнат а и Мира доста неща има и з амоми4е и з амом4е ,а и не само тя,само да не я заринем с дрехи 4е ще с е4уди къде да ги слага Wink според мен не само з абебето ,но и за мом4енцето ще му трябват дрешки,аз така и неразбрах сегашните и доходи от къде са newsm78

Калима много лесно можемда проверим,ще и отидем на гости Peace тя сама каза 4е гости приема

# 179

Калима много лесно можемда проверим,ще и отидем на гости Peace тя сама каза 4е гости приема
newsm78 виж не съм се замисляла ,че някой може да злоупотреби с нещо такова....разбира се всичко се случва.....но ДА  трябва да се огледат нещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт