ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 22 985
  • 425
  •   1
Отговори
# 30
Аз също много се притеснявах от срещите с хората, защото и при мен са 300-400 души, но първо се оказа, че хората изобщо не ги интересува толкова, колкото аз си въобразявах, а за по-близкото обкръжение, просто си помисли, че за 1 седмица всички ще свикнат. Мисля, че колкото по-смело се изправим очи в очи с болката, толкова по-бързо ще мине.

# 31
Много ви благодаря момичета за съветите. Ще трябва да се справя някак си. Няма къде да отида. Hug

# 32
А днес моето ангелче щеше да има имен ден . Ако знаете че въобще не ми е до празник . Бях го кръстила Георги на свекър ми  .Колко различен щеше да бъде днешния ден нали ............. но не е .
Мило мое детенце .Ти ще бъдеш завинаги в моето сърце сине! Спи спокойно вечния си сън - Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Всичко това написах през сълзи .

# 33
Съжалявам, Рени.
Този празник никога няма да го празнуваш. Както и аз 8.03. Никога вече.
 Hug те
Твоето малко ангелче те чака там горе, ще имаш време да го гушнеш, вярвам в това.

# 34
Ами как да ти е до празник мила напълно те разбирам  Hug Няма как, постоянно са ни в мислите. А по празници и датите като дойдат е най-тежко  Cry И аз незнам как ще съм на Никулден.

# 35
  • на дъното

За Гого

# 36
Ренка  Sad
Не знам какво да ти кажа..........
Боли , знам  Cry
С теб съм  Hug

# 37
  • Варна
Честит имен ден на мъничкия Гого! Макар и с много болка и за кратко, ти донесе много радост на мама и тате, които вечно ще те обичат!

Hug, рени, кураж, миличка!

# 38
 Flowers Rose Flowers Rose Честит Имен Ден, мъничко ангелче! Моля се мъничката ти душичка да е добре там, където си сега!
Ренка, другарче, не знам какво да ти кажа.  SadПредставям си колко черен е днешният празник за теб... До теб сме! Hug

# 39
Благодаря Ви момичета  ,че отново сте с мен !Вие сте  ми  най -верните другарчета пред които си изливам душата напълно .Днес той има празник и навярно ще празнува със всички ангелчета там горе ......................
 Hug Ви всички до една изстрадали мами.

# 40
И за мен тази година всички празници са черни, но живите ни дечица заслужават да бъдат щастливи, затова си позволявам да съм с моето бебче само в мислите си. В тях съм и с всички вас. Рени, те може би ни виждат и знаят, че ги обичаме, а може би ни помагат, защото вече знаят повече от нас

# 41
Ренка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за тебе

# 42
  • София
Честит имен ден, мъничък Гого! Flowers Rose Flowers Rose Бди на майчицата си и й давай сили! Praynig
Рени, Hug

# 43
Ренка и аз незная какво да ти кажа Cry мъчно мие като гледах снощи новините как маика убива не едно а всичките си бебета като ги замразила във фризера...а ние толкова много си ги искахме...

# 44
Рени,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт