ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 175
  • 425
  •   2
Отговори
# 315
Прас4о миличка разбирам как се чувстваш и споделям мнението ти защото съвпада с моето·
Единствената разлика е че аз не исках да се стегна след загубата
спрях работа и си живея почти по течението-нищо че всички ми казват да се стегна!
Искам да изживея мъката си до край за да мога да свикна да живея с болката!
Плачи си миличка и показвай това което чувстваш за да можеш да свикнеш да живееш с болката
защото за мен затворената болка дълбае рана в душата и те скапва бавно...
Имаш подкрепата ми Hug

за малкото ти ангелче Flowers Rose  Flowers Rose

# 316
Прасчо,  Cry
винаги ми е така мъчно като видя нова мама тук.  Sad Знам какво ти е - изгубих две бебенца. Познавам този кошмар. Именно за това си позволявам да кажа - светлинка в т унела има. Ако някой ми беше казал това преди две години, щях да реша, че е безчувствен и студен. Тогава мислех, че светът и животът е приключил за мен. Дълго време само вегетирах. Днес живея. Дължа това на две неща - на момичетата тук /не можеш и да си представиш каква подкрепа ми дадоха в най-мрачните моменти/ и на вярата в Бог/, а за известно време и това нямах - бях решила, че не може да има така жесток Бог, днес вече не разсъждавам така./. Днес съм бременна отново. Вярвам, че след всички изпитания ме очаква щастие. Боря се със зъби и нокти за него. Има хора, които стават родители без  проблеми и изпитания. Ние явно не сме от тях. Писано ни било да се борим. И да минем през болката. Sad
Гушвам те! Hug
П.С. И аз като Луиза мисля, че начинът да надмогнем мъката е не да не говорим за нея и да не я показваме, не да се държим винаги и да сме силни, а да си позволим да бъдем за малко слаби, даизболката докрай, за да можем да я приемем.

# 317
Почуствах се много зле.
Докато ровех разни футболни сайнове попаднах на страшно неприятна новина. Синът на моя класен е починал от рак. Баща му си замина от този свят от същата коварната болест.
Поклон пред паметта на Здравко и на най-добрия учител - другаря Радев.  Praynig Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 318
  • на дъното
 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose за Радев и Здравко
Момичета от вчера ми е адски тъжно искам да  smile3514 крещя не искам Слави мамата на Тео да е една от нас не искам изобщо да идва при нас.Дано малкия се оправи и да докаже че ставят чудеса на които аз спрях да вярвам.

# 319
И аз така се чувствам, толкова ми е близка тази история, че цяла нощ не можах да спя.

# 320
Момичета от вчера ми е адски тъжно искам да  smile3514 крещя не искам Слави мамата на Тео да е една от нас не искам изобщо да идва при нас.Дано малкия се оправи и да докаже че ставят чудеса на които аз спрях да вярвам.
И аз така

# 321
Flowers Rose Flowers Rose за Радев и за Здравко

толкова е страшно - баща и син, отнети от една и съща болест...  Sad

# 322
Прасчо, съжалявам за загубата ти. Много е тежко, много е трудно.
И при мен на 08 ще станат 3 месеца откакто родих мъртво момиченце. И аз работя , и постоянно отговарям на тъпи въпроси, как е бебето, браво как се справяш , ужасно е.
Надявам се скоро да видим светлинка в тунела  Hug
 Flowers Rose за твоето ангелче
Flowers Rose за всички ангелчета

# 323
Днес моето момченце трябваше да навърши 4 месеца.

# 324
 temir,  Hug
  party006 за твоето малко ангелче.

# 325
temir, Weary  и за теб .Толкова мъка..............
 Flowers Rose Flowers Rose- за твоето ангелче

# 326
Темир  Hug Hug Hug

# 327
  • София
 temirHug
 Flowers Rose Flowers Rose

# 328
Мила Темир,толкова съжалявам...Желая ти от сърце много,много скоро да се радваш на една хубава детска усмивка!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:40 от ZLATO и много тъга...

# 329
temir  Cry плача с теб...  Flowers Rose baloni - за ангелчето ти!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт