ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 178
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
благодаря ви милички.така ми се реве днеска.и не само днеска де.но сега особенно много,като си помисля,че милата ми щеше да стане на 3 месеца и щяхме да бьдем толкова щастливи.сигурно сега щях да сьм я завела на разходка в това сльнчево време и щях да я обичам безкрайно много...никой не може да обича така,както майка обича детето си,дори и него вече да го няма. Cry

# 121
  • на дъното
Цитат на: slancice
никой не може да обича така,както майка обича детето си,дори и него вече да го няма.

Cry права си
 Flowers Rose Flowers Rose За твоята звездичка

# 122
Цитат на: slancice
никой не може да обича така,както майка обича детето си,дори и него вече да го няма.

Много силни и верни думи.

# 123
Слънчице,   Cry Hug
 Praynig се за свидното ти чедо - дано е на прекрасно място.

# 124
Слънчице  Cry Hug

# 125
Мъчно ми е защото има толкова страдащи души  cry
Простете, че се намесвам, но бих искала да ви изкажа моите съболезнования и да ви поздравя за силата и куража!!! В този форум попаднах случайно, първо в родители преживели загуба... Не знаех, че има толкова много мъка на този свят Cry Сега също често ви чета и плача с вас. Преди малко попаднах на историята на Слънчице  Hug и виждам, че и нашето Хрисе е писало... Хриси, ние сме с теб  Hug  Ако имаш нужда ВИНАГИ можеш да ми пишеш на лични  spoko
 Flowers Rose Flowers Rose за малките ви ангелчета. Дано няма повече мъка в душите ви, майчици Praynig

# 126
Момичета,  Hug ви всички и плача с вас. Вече живея с този форум.  Страдам за всяка една от вас и преживявам всичко отново и отново. Толкова ми е мъчно ............. smile3518

# 127
  • The new Earth
......

# 128
Искричке, от  вчера не сте ми излезнали от ума... Не знам какво да кажа. Просто искам да знаеш, че сме до теб. Че не си сама. Че сме тук. Винаги, когато имаш нужда. Не само днес...  Hug

# 129
Честит рожден ден, Калоянчо! Вярвам, че даже там, където се намираш в момента ти виждаш и усещаш силата на любовта та твоята майчица към теб!  Дано се наиграете до насита за днешния ти празник заедно с другите малки ангелчета. Да се наскачате ма малките белички и най-пухкави облачета!
Живееш в мислите и сърцата на много хора, Коки! 

# 130
Честит рожден ден, Калоянчо! Вярвам, че даже там, където се намираш в момента ти виждаш и усещаш силата на любовта та твоята майчица към теб!  Дано се наиграете до насита за днешния ти празник заедно с другите малки ангелчета. Да се наскачате ма малките белички и най-пухкави облачета!
Живееш в мислите и сърцата на много хора, Коки! 

Рони го е казала страхотно .
Честит ти празник мило детенце.
За теб звездичке малка  Flowers Rose Flowers Rose

# 131
  • София
Искрице, онзи ден те сънувах...
Не съм те засичала на скайпа... винаги можеш да ми пишеш. Hug

# 132
и аз искам да честитя рожденният ден на КАЛОЯНчО.
вярвам,че днес той е сьс своята майчица.а теб мило майче те  Hug и искам да ти кажа,че твоето ангелче вижда и знае колко много го обичаш.
вярвай в това.

# 133
# 134
Днес ми е мъчно защото точно днес моето синче щеше да стане на 4 месеца... а него го няма...няма го в прегрътките ми Cry

Общи условия

Активация на акаунт